2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ya kızlar biz çok fenayız, böyle bir şet yok bu atak mı
Çığlık feryat figan ağlıyor. Sanki etinden et kopuyor. Atak mı bu ya valla doktora gitmeye 1 adım kaldı

Kızlar kamera önerisine ihtiyacım var, bebeği başka odaya kıyamıyorum kusar bir şey olur duymam diye. Kullanan memnun kalanlar öneride bulunabilir mi?
Canım bizde bu var iş görüyor gayet

Kızlar kamera önerisine ihtiyacım var, bebeği başka odaya kıyamıyorum kusar bir şey olur duymam diye. Kullanan memnun kalanlar öneride bulunabilir mi?
Bende bunu kullanıyorum memnunum indirimde şuan.

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-15-22-07-16-367_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 42
SAgol canim insallah, sen kasiklami veriyordun mamayi, reflu ihtimalini dr soyledi ama bizde normalde de kusan bi bebek degil onu direk eledim ama sonrasinda ne olur takip etcez bakalim
Biberonla verdik de almadı tükürdü hep yok bu reflü idrar yollarındaki. İdrar torbasından böbreklere doğru oluyor ve böbrek hasarı yapabiliyor. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ile tanısı koyuluyor genelde, başka belirtisi yok

Çığlık feryat figan ağlıyor. Sanki etinden et kopuyor. Atak mı bu ya valla doktora gitmeye 1 adım kaldı
Bn böyle durumlarda acaba bi yerimi agrıyor diye düşünüyorum hep saatlerce hiç susmadan bagırdıgı agladıgı oluyor arada ne yapsam olmuyorsa son çare calpol veriyorum rahatlıyor

Valla o çığlık bı hafta sürdü, ben sütüm azaldı şeklinde yorumladım zira mamayla destekleyince geçti.. bişeyler oldu o ara ama açıkçası hep tahmini olarak kaldi

Islak mendil önerisi alabilir miyim? İlk doğduğunda molfix izotonikli olanlardan almıştım. Ama sanki kuruyor gibi 4-5 tane tek seferde yetmiyor. Başka alayım diyorum öneriniz var mı?
Sleepy ecologic kullanıyorum gayet memnunum, dokusu, islakligi, büyüklüğü, kalınlığı.. sleepy başka seri aldım resmen incecik ve kupkuruydu, bu öyle değil

Islak mendil önerisi alabilir miyim? İlk doğduğunda molfix izotonikli olanlardan almıştım. Ama sanki kuruyor gibi 4-5 tane tek seferde yetmiyor. Başka alayım diyorum öneriniz var mı?
Ben de onu kullanıyorum canım, ıslak mendil kutusunu ters çevirip bırak şu alta çökeceği için alırken ilk mendil ıslak oluyor. Diğer türlü üstteki ilk mendil daha kuru oluyor ben de bir yerde görmüştüm tavsiye ederim bu şekilde kullanımı
Bende bunu kullanıyorum memnunum indirimde şuan.
Ve T temmuzekim kızlar teşekkürler eşime attım likleri bizim evin teknoloji uzmanı o bi baksın bakalım

Sleepy bio ve ecologic kullanıyorum stoklayalı bi 9 10 ay olmuştur hala kurumadı

Bizde böyleydik dünden beri iyiyiz şükür ne oluyor anlamıyorduk atağa yorumladım hep

Ahahah erkekler pek beğenmiyor bende eşim yokken aldım dandiktir bu dedi ucuz diye ama gayet ses olsun görüntü olsun her şeyi gösteriyor birde telefona bağlanmaması ayrı izleme ekranı olması güzel yoksa telefonunun ekranını kitliyor başka şey açamıyorsun

Annelik işte acaba mı diyorum hep ilgisini çok çekiyor gözlerini dikip bakıyor açın dermiş gibi resmen
Bizimki smdiden oyuncak seciyor bitane robotu var tek ilgisini çeken o digerlerini önüne koydugumda değişik hareketlere giriyor şu köpekcigin kız kardeşimi ne onu sevemedi bi türlü

Çok tatlılar ya horlamaları bile güzel

Bizimki smdiden oyuncak seciyor bitane robotu var tek ilgisini çeken o digerlerini önüne koydugumda değişik hareketlere giriyor şu köpekcigin kız kardeşimi ne onu sevemedi bi türlü
Aaa bizdede köpekçik var erkek olduğu için bayılıyor kıkır kıkır gülüyor ona bizde yürüteçini,kumandasını,cep telefonunu falanda aldık seri yaptık seviyor hepsini

Aaa bizdede köpekçik var erkek olduğu için bayılıyor kıkır kıkır gülüyor ona bizde yürüteçini,kumandasını,cep telefonunu falanda aldık seri yaptık seviyor hepsini
Maşallah bnde hepsini çok seVsin istiyorum ama malesefyürüteç demesen aldıgımı unutmuştum cep telefonu nu görmemiştm hiç bakim kahkaha güncellemesi daha bize gelmedi siz ne zaman güncellendiniz

Maşallah bnde hepsini çok seVsin istiyorum ama malesefyürüteç demesen aldıgımı unutmuştum cep telefonu nu görmemiştm hiç bakim kahkaha güncellemesi daha bize gelmedi siz ne zaman güncellendiniz
Bizim erken başladı konuşmaya sürekli birileri konuşuyor anneanne babaanne dedeler falan çocuk erken dillendi canım. Eşimde evde oda çok etken oldu tabii. Yürüme arkadaşı güzel ya öneriyorlar baya onu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…