Canım bizde bu var iş görüyor gayetKızlar kamera önerisine ihtiyacım var, bebeği başka odaya kıyamıyorum kusar bir şey olur duymam diye. Kullanan memnun kalanlar öneride bulunabilir mi?
Bnde solgarı 1 haftadır kullanıyorum bestlakla beraber bayagı fark oldu canım emdikten sonra mamayı az içiyor ama şiddetle diyorumki hoşaf iç 3 ögün o çok etkili oluyor.Sütü arttırdı mı canım?
Bende bunu kullanıyorum memnunum indirimde şuan.Kızlar kamera önerisine ihtiyacım var, bebeği başka odaya kıyamıyorum kusar bir şey olur duymam diye. Kullanan memnun kalanlar öneride bulunabilir mi?
Biberonla verdik de almadı tükürdü hepSAgol canim insallah, sen kasiklami veriyordun mamayi, reflu ihtimalini dr soyledi ama bizde normalde de kusan bi bebek degil onu direk eledim ama sonrasinda ne olur takip etcez bakalim
Bn böyle durumlarda acaba bi yerimi agrıyor diye düşünüyorum hep saatlerce hiç susmadan bagırdıgı agladıgı oluyor arada ne yapsam olmuyorsa son çare calpol veriyorum rahatlıyorYa kızlar biz çok fenayız, böyle bir şet yok bu atak mı
Çığlık feryat figan ağlıyor. Sanki etinden et kopuyor. Atak mı bu ya valla doktora gitmeye 1 adım kaldı
Seviyor, sanmıyorum o kadarda bişey olacağınıKızlar bebişleriniz ışıklı konuşan oyuncakları seviyor mu bizimki sürekli onlarla oynuyor gözlerine zarar verir mi ki ya
Valla o çığlık bı hafta sürdü, ben sütüm azaldı şeklinde yorumladım zira mamayla destekleyince geçti.. bişeyler oldu o ara ama açıkçası hep tahmini olarak kaldiYa kızlar biz çok fenayız, böyle bir şet yok bu atak mı
Çığlık feryat figan ağlıyor. Sanki etinden et kopuyor. Atak mı bu ya valla doktora gitmeye 1 adım kaldı
Karanlıkta belki ama gündüz sanmıyorum canımKızlar bebişleriniz ışıklı konuşan oyuncakları seviyor mu bizimki sürekli onlarla oynuyor gözlerine zarar verir mi ki ya
Sleepy ecologic kullanıyorum gayet memnunum, dokusu, islakligi, büyüklüğü, kalınlığı.. sleepy başka seri aldım resmen incecik ve kupkuruydu, bu öyle değilIslak mendil önerisi alabilir miyim? İlk doğduğunda molfix izotonikli olanlardan almıştım. Ama sanki kuruyor gibi 4-5 tane tek seferde yetmiyor. Başka alayım diyorum öneriniz var mı?
Ben de onu kullanıyorum canım, ıslak mendil kutusunu ters çevirip bırak şu alta çökeceği için alırken ilk mendil ıslak oluyor. Diğer türlü üstteki ilk mendil daha kuru oluyor ben de bir yerde görmüştüm tavsiye ederim bu şekilde kullanımıIslak mendil önerisi alabilir miyim? İlk doğduğunda molfix izotonikli olanlardan almıştım. Ama sanki kuruyor gibi 4-5 tane tek seferde yetmiyor. Başka alayım diyorum öneriniz var mı?
Ve T temmuzekim kızlar teşekkürler eşime attım likleri bizim evin teknoloji uzmanı o bi baksın bakalımBende bunu kullanıyorum memnunum indirimde şuan.
Sleepy bio ve ecologic kullanıyorum stoklayalı bi 9 10 ay olmuştur hala kurumadıIslak mendil önerisi alabilir miyim? İlk doğduğunda molfix izotonikli olanlardan almıştım. Ama sanki kuruyor gibi 4-5 tane tek seferde yetmiyor. Başka alayım diyorum öneriniz var mı?
Bizde böyleydik dünden beri iyiyiz şükür ne oluyor anlamıyorduk atağa yorumladım hepYa kızlar biz çok fenayız, böyle bir şet yok bu atak mı
Ahahah erkekler pek beğenmiyor bende eşim yokken aldım dandiktir bu dedi ucuz diye ama gayet ses olsun görüntü olsun her şeyi gösteriyor birde telefona bağlanmaması ayrı izleme ekranı olması güzel yoksa telefonunun ekranını kitliyor başka şey açamıyorsunBen de onu kullanıyorum canım, ıslak mendil kutusunu ters çevirip bırak şu alta çökeceği için alırken ilk mendil ıslak oluyor. Diğer türlü üstteki ilk mendil daha kuru oluyor ben de bir yerde görmüştüm tavsiye ederim bu şekilde kullanımı
Ve T temmuzekim kızlar teşekkürler eşime attım likleri bizim evin teknoloji uzmanı o bi baksın bakalım
Seviyor, sanmıyorum o kadarda bişey olacağını
Annelik işte acaba mı diyorum hepKaranlıkta belki ama gündüz sanmıyorum canım
Bizimki smdiden oyuncak seciyor bitane robotu var tek ilgisini çeken o digerlerini önüne koydugumda değişik hareketlere giriyor şu köpekcigin kız kardeşimi ne onu sevemedi bi türlüAnnelik işte acaba mı diyorum hepilgisini çok çekiyor gözlerini dikip bakıyor açın dermiş gibi resmen
Çok tatlılar ya horlamaları bile güzelHorluyor hatta daha dün horluyordu tam üstüne yazmışsın
Bildiğin adam gibi horluyordu şu babyjörn tarzı anakucaklarında.
Canım çok geçmiş olsun kimi görsem hasta resmen çok dikkat etmek gerekiyor ama işte ne kada kaçacağız ki gelip buluyor Allah şifa versin.
Aktifliğimden anlamışsındır canım nasıl gittiğini
Valla beklediğim kadar zor olmadı iş olayı hatta gidince dinlendim bile diyebilirim ama haftasonum inanılmaz yorucu geçti. Daha yeni oturdum desem yalan olmaz temizlik iş güç çamaşır
Annem gelince yapıyor sağolsun ama işte ev işi nankör süreklilik istiyor. Bu hafta uzaktan çakışmadayım evde olacağım bakalım nasıl olacak.
maviss_34 ve diğer atladığım arkadaşlarım maşallah grubumuzun bebekleri birbirinden tatlı
Ben de bir uyuyan ayak fotoğrafı bırakayım.
Aaa bizdede köpekçik var erkek olduğu içinBizimki smdiden oyuncak seciyor bitane robotu var tek ilgisini çeken o digerlerini önüne koydugumda değişik hareketlere giriyor şu köpekcigin kız kardeşimi ne onu sevemedi bi türlü
Maşallah bnde hepsini çok seVsin istiyorum ama malesefAaa bizdede köpekçik var erkek olduğu içinbayılıyor kıkır kıkır gülüyor ona bizde yürüteçini,kumandasını,cep telefonunu falanda aldık seri yaptık seviyor hepsini
Bizim erken başladı konuşmaya sürekli birileri konuşuyor anneanne babaanne dedeler falan çocuk erken dillendi canım. Eşimde evde oda çok etken oldu tabii. Yürüme arkadaşı güzel ya öneriyorlar baya onu bakalımMaşallah bnde hepsini çok seVsin istiyorum ama malesefyürüteç demesen aldıgımı unutmuştum cep telefonu nu görmemiştm hiç bakim kahkaha güncellemesi daha bize gelmedi siz ne zaman güncellendiniz