2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Ben serçe parmağımı damağına koyuyordum onu emmeye başlayınca 20lik şırınganın ucunu ağzına koyuyordum emdikçe şırıngadan mama gidiyordu ağzına. Kendisi emerek almış oluyordu ve meme reddi yaşamadım. Bunu anne bebek uyum servisinde gösterdiler. Şırıngaya mama çektikten sonra biraz da hava çekmek gerekiyor ama

Şimdi baktım internetten ilk defa gördüm böyle bir şeyi , bebek için alışverişe gideceğim görürsem alayım. Çok teşekkür ederim
Rica ederim bende şimdi gorebildim mesajinizi ben internetten almıştım pek kaliteli çıkmadı 1 hafta içinde damlatmaya başladı ama zaten artık çok fazla kullanmadığımız için dert etmedim siz daha kaliteli bir şey alabilirsiniz♥️

Ne kadar sure kullanmistiniz mama destegi? Kasik biberon da kullandik ama sanki disari cok dokuluyor bir de enjektor gibi az az degil de cok dokuluyor gibi geldi.
Bir hafta sanırım mama desteği hatta bir haftayı da geçmiş olabilir tam süre hatırlayamıyorum ama evet mamayı verirken hem kendi ağzından püskürtüyordu hem geri yolluyordu ağzından etrafı çok fazla dökülüyordu, şırıngayla o şekilde mi olur inanın hiç bilmiyorum

Ben hipp kullanıyorum ama memnunmuyum bilmiyorum yorum benim ki gazlı bebek arkadaşım bebeği ileri seviyede gazlı bebek di herşeyi kullandı Bebelac Gold la rahat etmisti
Bebeğiniz ne kadarlık 1 aylik bebeğim bizde hipp kullanıyoruz gaz oluyor doktora mamayimi değiştirsek dedim mamalarin çoğu aynı hangisini kullanıyorsanız devam edin dedi

Kızlar 43. Günüm bugün kanamam bitti dedim dün yine kahverengi akıntı oldu aranızda uzun süren oldu mu acaba ne kadar sürecek bu durum bilgisi olan var mı
Benim 54 gün oldu ara ara tuhaf akıntılarım oluyor bi koyu kırmızı bi açık sarı bi kahve anlamdım bi kaç gün daha bakıcam olmadı doktoruma gidicem tekrar

Kizlar bebegim 4 gunluk sarilik tehlikesi icin her emzirmeden sonra bir de 30ml mama veriyorum ama siringayla vermemi istedi doktor. Siz de bu sekildemi yaptiniz? Biberon kullanan var mi?
Kaşık biberon deneyebiiirsiniz ilk hafta ben onu kullanmıştım şırıngadan daha kolay

Bebeğiniz ne kadarlık 1 aylik bebeğim bizde hipp kullanıyoruz gaz oluyor doktora mamayimi değiştirsek dedim mamalarin çoğu aynı hangisini kullanıyorsanız devam edin dedi
1ay 20 günlük oldu bende günde 2 sefer falan hipp veriyorum bilmem hayırlısıyla su gaz işleri geçse diye bekliyorum

Canım ben siringayla denedim ama pek verimli olmadi. Göğsüme akittim mamanin yarısı döküldü boynuna. Ağzına akittim bu sefer de çok yavaş ve yorucu oldu. En son biberon kullandım

Canim siringayla ben cok zorlandim hi turku basinci ayarlayamadim olmadi. Kaşık biberona gectim onla devam ediyoruz. Eds yi de deneyebilirsin ama sanki ondan sonra bebis yeterli sut gelmiyo diye meme ucumu isirmaya başladı gibi hissettim ama bilemiyorum bana oyle gelmis de olabilir tabi

Kızlar bebeğinizin kakası rahatsız edici şekilde kokuyor mu bizim aynen öyle kokuyorda anne sütü alıyor mamayıda günde 1 defa veriyorum

X