2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Ne bileyim kuşum hani bir umut 😂😂😂
Bence 4 aydan önce düzen falan yok nasıl denk gelirse öyle yavrum 😂 Ben 2 gündür 12’de uyutuyorum gece ilk uykusu 3-4 saat sonraki 2 saat sonra da saat başı uyanıyor. Ama öncesinde gece 2-3 anca uyurdu. Öğlen uykusu hiç uyumuyor memede uyuduğuyla sadece. Düzen denebilirse bizimki böyle😂

Canım bu söylediklerinin hepsini yaptım . Doktora da gittik sadece dün uyurken yapmış kakasini dolayısıyla bekledi biraz o tahriş etti sanırım . Doktor ciddi olmadığını söyledi diyet yapıyorum zaten bi çok şeyi yemiyorum domates portakal mandalina patlıcan ve asitli şeyler hepsini çıkaralı 1 ay oldu . İlk kez uzun süre sonra pişik oldu geçmişti görünce çok gerildim dün . Preminium care kullanıyoruz aynı zamanda .
Muhtemelen bekleyen kakadan olmuştur. Benim kızımda da popo yanağında bekleyen kakadan dolayı pişik oldu. Bazen farkedemiyoruz, geçen gece uyku arası emzirdikten sonra 4 buçukta gazını çıkarırken kaka yaptı. Değiştim haliyle, tabi uykusu açıldı, geceler haram

Şuanki uyku düzenleriniz nasıl kızlar
Düzen falan yok😄 günde bir kez uzun uyku yapıyo kafasına göre. Gerisi hep 20 dk yarım saat şekerlemeler akşam da 8 8 buçuk odaya giriyoruz ama derin uykuya geçmesi 10 11i buluyo baya bi uğraştırıyo yani. Gece de günü gününü tutmuyo bazen çok güzel uyuyo bazen saat başı uyanıyo😀 yatakta benimle yatıyo bu arada yerine koyamıyorum asla🥲

Bence 4 aydan önce düzen falan yok nasıl denk gelirse öyle yavrum 😂 Ben 2 gündür 12’de uyutuyorum gece ilk uykusu 3-4 saat sonraki 2 saat sonra da saat başı uyanıyor. Ama öncesinde gece 2-3 anca uyurdu. Öğlen uykusu hiç uyumuyor memede uyuduğuyla sadece. Düzen denebilirse bizimki böyle😂
Ben yazdım sandım 😂 aynen böyle bizim de. İlk uykuyu uzun uyuyunca oh diyorum, sonrakiler az olunca aç mı kaldı diyorum ama baya da emiyor 🤷🏼‍♀️ tam düzensizliğin düzeni 😅

Ben yazdım sandım 😂 aynen böyle bizim de. İlk uykuyu uzun uyuyunca oh diyorum, sonrakiler az olunca aç mı kaldı diyorum ama baya da emiyor 🤷🏼‍♀️ tam düzensizliğin düzeni 😅
Aynısını yaşıyoruz. 9 buçuk gibi altını değiştirip mamasınj veriyorum 10 da uyutma çabalarına başlıyorum 11 de uyuyor. 3-4 saat maksimum uyuyor sonra 2 saatte veya 1.5 saate bir uyanıyor. Sabah 6 da altını değiştirim emzirip yanıma alıyorum, eğer uyursa 2 saat uyuyoruz, ama gündüz uykumuz çok düzensiz, bazen şekerlemelerle geçiyor, bazen de emzirme yastığında 2 saat yatıyor. Tabi o 2 saatte ben iptal, baeizen normal yastık koyup öyle emzirip transfer yapabiliyorum

ben trendyoldan aldım, içinde bariz parfüm kokusu var canım ya. kendim için kullanırım ama bebek için rahatsız edici geldi bana. ben mi sahte ürün aldım acaba? seninkinde de var mı o koku?
Parfüm kokusu yok ama normal nemlendirici kokusu var tabii ki içeriği tamamen temiz, epey araştırıp almıştım bi bak istersen canım içeriğine. Ebebek’ten aldım ben

Deneyimli anneler, bebegim 8 gunluk ama cok uyuyor. Memede aktif emis suresi de 5-10 dk yi gecmiyor. Hic acikip aglamiyor da, zorla uyandiriyoruz. Bu uyusukluk halini yasayan oldu mu aranizda? Ne yapmak lazim?

Deneyimli anneler, bebegim 8 gunluk ama cok uyuyor. Memede aktif emis suresi de 5-10 dk yi gecmiyor. Hic acikip aglamiyor da, zorla uyandiriyoruz. Bu uyusukluk halini yasayan oldu mu aranizda? Ne yapmak lazim?
Aaaah ah hepimiz yaşadık ilk 10 15 gün öyle oluyo zorla uyandırıp mutlaka emzirmen lazım 2 saatte bir ve memede aktif emzirmek için ayaklarıyla falan oynayıp uyanık tut. Şekeri düştüğü için uyukuya meyilli oluyo o yüzden ağlayıp uyanmıyo. Biraz zor oluyo ama sonra düzelecek.

Nasıl oyalanıyo ki ben nereye koyarsam koyayım sıkılıp ağlıyo
Bende bu var Fisher Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi Fwt16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol oyuncaklara bakıyor ayaklarını vuruyor sürekli ben de şarkıları oyuncakla beraber söylüyorum ayakta iş yaparken ama keyfi yerinde olması gerekiyor. İlk uyandığı zamanlar hep koyuyorum. Bu arada ben bunu 3 yıl önce büyük kızıma 300 liraya almıştım. Bu nasıl bir artıştır ya, çok pahalanmış

Bende bu var Fisher Price Delüks Piyanolu Jimnastik Merkezi Fwt16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol oyuncaklara bakıyor ayaklarını vuruyor sürekli ben de şarkıları oyuncakla beraber söylüyorum ayakta iş yaparken ama keyfi yerinde olması gerekiyor. İlk uyandığı zamanlar hep koyuyorum. Bu arada ben bunu 3 yıl önce büyük kızıma 300 liraya almıştım. Bu nasıl bir artıştır ya, çok pahalanmış
Bende de var aynısı ama max yarım saat oyalanıyo bunda 😒 hep yüz yüze konuşmak istiyo benim oğlan

Muhtemelen bekleyen kakadan olmuştur. Benim kızımda da popo yanağında bekleyen kakadan dolayı pişik oldu. Bazen farkedemiyoruz, geçen gece uyku arası emzirdikten sonra 4 buçukta gazını çıkarırken kaka yaptı. Değiştim haliyle, tabi uykusu açıldı, geceler haram
Valla öyle 🥲

Hepimiz aynı şeyi yaşadık canım sarılık olmaması için zorla da olsa en geç 2 saatte emzir. Ben ilk günlerde saat başı emzirdim sütümü de çok arttırmıştı dayanabilirsen desteğin varsa tavsiye ederim

X