2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
bu da şimdiki halimiz😍annesinin bebeklik kıyafetleriyle ananemiz tertemi, saklamış sağolsun😊

Eklentiler

• 20221204_124535.jpg
    20221204_124535.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 89
Of kötü olmuş çok olması, biliyorum kolay çıkmıyo. Elite leke çıkarıcı ile sıcak suya basıyorum geceden anca öyle.. e bebek baby ne marka da oneriliyo o daha ekonomik onu da deniycem. Kosla nasıl tek seferde çıkıyor mu?

Ben çok kaynar olmayan sıcak suya basıyorum kosla ile ve elimle duruluyorum iyice ve makinaya atıp bebek deterjanı ile yıkıyorum

Haklısın kucak artık çok zorluyor, ayakta bile iki kez uyutabildim. Bişey alışması lazım hamak da bi nevi yeni alışkanlık olacak, direkt besigine alıştırmak mantıklı olan, az kaldi bı hafta sonra 5. Aya giricez bı hafta beşiği deneyeyim diyorum öncelikle

biz gamaktan memnunuz hamağı aldığımızfan beri uyuyo ben mutlumuyum değilim beşiğe alışsın istiyodum yeni bi alışkanlık edindik ama direk hamakta yine uyumuyo ilk kucağımda uyutup yatırıyorum hamakta uykuya dalıyo hamaktan önce uyutup yatırınca hemen uyanıyodu

Ben çok memnunum gündüz uyku süresi 3 saate çıktı gündüz uykusunu aldığı için 9da tekrar gece uykusuna geçiyor bendeki milas modeli marmaris katlanıyor boruları ince diye kalın borulu milas modelini aldım sağlamlık açısından

maşallah güzel uykuları olsun mışıl mışıl 🧿
Bende pilates topu ve kucak alışkanlığından kurtarmak istiyorum hem büyüdü ağırlaştı hemde iki büklüm kucakta rahatsız gibi geliyor. Şöyle ki bizim uyku problemimiz yok bizim gündüzleri kucak problemimiz var sanırım bende yavaştan beşiğe alıştıracağım onuda hiç düşünmeden enini 70cm almışız kapılardan geçmiyor toplamadan 🤦🏼‍♀️ hamağı o yüzden salon için düşündüm ama dediğiniz gibi birde ona alışacak sonra ya geceleride isterse yatağında yatmazsa diye korkuyorum.

Yaaaa kiz çocuğu güzelliği 😍 annesi sen cicileri giydirio atarsın artık hiç bebiş fotosu gelmiyor 🙂
Bu arada çok geçmiş olsun canim inşallah size de geçmeden çabucak atlatır eşin hastalığı

İkincisi olur neden olmasın 🤩
Ahh mavişim en az bir 3-4 sene sonra inşallah 😂

maşallah güzel uykuları olsun mışıl mışıl 🧿
Bende pilates topu ve kucak alışkanlığından kurtarmak istiyorum hem büyüdü ağırlaştı hemde iki büklüm kucakta rahatsız gibi geliyor. Şöyle ki bizim uyku problemimiz yok bizim gündüzleri kucak problemimiz var sanırım bende yavaştan beşiğe alıştıracağım onuda hiç düşünmeden enini 70cm almışız kapılardan geçmiyor toplamadan 🤦🏼‍♀️ hamağı o yüzden salon için düşündüm ama dediğiniz gibi birde ona alışacak sonra ya geceleride isterse yatağında yatmazsa diye korkuyorum.
Ben şimdilik bir sıkıntı yaşamadım yerinde yatma konusunda hamağı sadece gündüz uykusunda arıyor gece istesem de orda yatmıyor illa yatağı olacak

Ben şimdilik bir sıkıntı yaşamadım yerinde yatma konusunda hamağı sadece gündüz uykusunda arıyor gece istesem de orda yatmıyor illa yatağı olacak
Bizimde gece yatağında kendisi uyuyor ama gündüz sanki başka bebek illa kucak olacak topta zıplayarak uyuyacak 🙈 gece yataklarında uyumaları çok iyi omurga gelişimleri açısından

Kızlar bebişleriniz ışıklı konuşan oyuncakları seviyor mu bizimki sürekli onlarla oynuyor gözlerine zarar verir mi ki ya

Islak mendil önerisi alabilir miyim? İlk doğduğunda molfix izotonikli olanlardan almıştım. Ama sanki kuruyor gibi 4-5 tane tek seferde yetmiyor. Başka alayım diyorum öneriniz var mı?

Kızlar bebişleriniz horluyor mu ya bizimki şu an bir horluyor fokur fokur 😂 pozisyonla alakalı horluyor bazen doktora sormak lazım mı acaba burnunuda her gece temizliyoruz
Horluyor hatta daha dün horluyordu tam üstüne yazmışsın😂
Bildiğin adam gibi horluyordu şu babyjörn tarzı anakucaklarında.
Eşim hastalandi, ateşi var ilaca rağmen düşmedi. İzole durumdayız. Bizde henüz bişey yok. Aslında yılbaşından beri kimseyle de görüşmedik, hatta sadece ekmek almaya çıktı, alışverişleri online yaptım. Sadece ateşlenmeden 1 gün önce cenazeye gitmişti, o da maskeyle durmuş ziyaret boyunca.. dönüş yolunda yemek yiyebilmis, geldiğinde biraz keyfi kaçıktı ama toparlayamadi, dün annemlerde kötüleşti. İnşallah çabuk geçer ve bize bulaşmaz🙏🏻
Canım çok geçmiş olsun kimi görsem hasta resmen çok dikkat etmek gerekiyor ama işte ne kada kaçacağız ki gelip buluyor Allah şifa versin.
L Lalalala1 kuzucum nasıl gidiyor iş ev bebek üçlüsü 🥰
Aktifliğimden anlamışsındır canım nasıl gittiğini🙈🤪
Valla beklediğim kadar zor olmadı iş olayı hatta gidince dinlendim bile diyebilirim ama haftasonum inanılmaz yorucu geçti. Daha yeni oturdum desem yalan olmaz temizlik iş güç çamaşır :KK43:
Annem gelince yapıyor sağolsun ama işte ev işi nankör süreklilik istiyor. Bu hafta uzaktan çakışmadayım evde olacağım bakalım nasıl olacak.
Minnoşumu dün anneannesine giderken çekmiştim. 🌸🧿Ne çabuk büyüyorlar🥺
Bu hallerini hem hatırlamak, hem de ona anlatmak için yazmaya karar verdim. Doğduğundan beri nasıl değişti, büyüdükçe daha kimbilir ne hatıralar biriktiricez.🎈 Hem kendime, hem de ona unutulmamak üzere güzel bir anı defteri bırakmak istiyorum.💫

bu da şimdiki halimiz😍annesinin bebeklik kıyafetleriyle ananemiz tertemi, saklamış sağolsun😊
maviss_34 maviss_34 ve diğer atladığım arkadaşlarım maşallah grubumuzun bebekleri birbirinden tatlı🥹🤍

Ben de bir uyuyan ayak fotoğrafı bırakayım.

Eklentiler

• D9625927-520A-41BF-89E6-5B1EDFC67F49.jpeg
    D9625927-520A-41BF-89E6-5B1EDFC67F49.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar kamera önerisine ihtiyacım var, bebeği başka odaya kıyamıyorum kusar bir şey olur duymam diye. Kullanan memnun kalanlar öneride bulunabilir mi?

X