2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar almayı düşünen varsa hepsiburada buharlı pişiricilerin bazılarında indirim var

Kızlar nedefit korse taytım geldi ben büstiyer ile beraber aldım. Denemek için giydiğimde cidden düz bir karın oldu. Yani 2-3 beden incelmedim ama fark etti. Büstiyer de aynı şekilde topladı baya ve öyle nefesimi kesmedi. Daha uzun süre giymedim nasıl olur bilemiyorum ama dar kıyafetler bunaltmıyorsa sizi bence gayet güzel. Ben salaş seven biri olarak sıkıntıya girmedim. Uzun süre kullandıktan sonra tekrar güncellerim.
Not:Zor giyiliyor ama tek başına giyilemeyecek kadar değil.

Anladim canim
Bizimkide biberonun basini agzina koyunca anlamsz bakislar atti ağladi

Kizlar malesef esim bize de bulastirmis. Sabah ben bogazda yanma ve halsizlik hissettim. Bebekle ben annemdeyiz ve ikimizde ateş dusuruculerle bogusuyoruz.
Yaa çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız. Ben çok ağır geçirmiştim ilaçsız toparlanamadım. İlaca başladınız mı

Yaa çok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız. Ben çok ağır geçirmiştim ilaçsız toparlanamadım. İlaca başladınız mı
tesekkur ederim. Bu saat oldu ates nobetindeyim saat 8 den beri kucagimdan inmiyor. Aksam olunca iyice mizirdandi,cok zormus bebekle ayni anda hasta olmak. Annem var ama uyumuyor onda hos bende de derin uykuyagecemedi sayamadim. 4 saattr bir ates yukseliyor,6 saate varamadim. 3. doz calpol verdim. Simdi biraz iyi gibi uyumam artik 4 saati su an geciyor. Doktorunu sabah ariycam bakalım sabaha nasil olucaz.
Çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsiniz ikiniz de
Amjn insallah cok sagol cnm

Kızlar sabah sabah bu manzarayla uyandım. Hepinize soruyorum başınıza geldiyse lütfen bilgilendirin beni çogum gözlerini
Açamıyordu temizledim şimdi sütümü sağdım pamuğa ve ılık suyla. Ama gözleri sulanıyo kızarık ve şiş şuan. 4 ay 3 günlük oldu kızım. Başınıza geldimi böyle?

Eklentiler

• EE9688EA-0869-4C39-8C12-731C1FD682FB.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 180D62F2-1F06-4FF5-8A00-7054D74B6291.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 75
Adaya havuç suyu verdim bugün buda gayet başarılıydı içti çok şükür ama biberon ve ucu turuncu oldu çıöıyo nasıl çıkar fikri olan varmı?

Biz de hasta olduk kızımın resmen sesi değişti
Ya size de çok geçmiş olsun. İnşallah toparlar bı an once.
Hiç durmuyo sürekli inliyo yavrum. Oyuncağını el bile uzatmiyo. Doktoru influenza testi istedi. Ateşten başka semptom olmadığı için viral enfeksiyona ilaca gerek yok, influenzaysa ilaç tedavisi veririm dedi.

Bizde ateş yok da soğuk soğuk terliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…