- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Maya ekşimezse olmuyor ya,bide günlük olunca sanmıyorum ekşiyeceğiniAma oda ekşimsi oluyor ya bebegin miğdesini ekşitiyo diyor
3 ay 18 günlükKaç aylık oldu?
Anladim canimBiberonla verdik de almadı tükürdü hepyok bu reflü idrar yollarındaki. İdrar torbasından böbreklere doğru oluyor ve böbrek hasarı yapabiliyor. Tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu ile tanısı koyuluyor genelde, başka belirtisi yok
YaaKizlar malesef esim bize de bulastirmis. Sabah ben bogazda yanma ve halsizlik hissettim. Bebekle ben annemdeyiz ve ikimizde ateş dusuruculerle bogusuyoruz.
Zor işler bunlar anamMaya ekşimezse olmuyor ya,bide günlük olunca sanmıyorum ekşiyeceğini
Gerçi onlarda saf ev yoğurdu değil tabi
Çiçeğim sahalara dönmüşsün nasılsınZor işler bunlar anam
Kizlar malesef esim bize de bulastirmis. Sabah ben bogazda yanma ve halsizlik hissettim. Bebekle ben annemdeyiz ve ikimizde ateş dusuruculerle bogusuyoruz.
tesekkur ederim. Bu saat oldu ates nobetindeyim saat 8 den beri kucagimdan inmiyor. Aksam olunca iyice mizirdandi,cok zormus bebekle ayni anda hasta olmak. Annem var ama uyumuyor onda hos bende de derin uykuyagecemedi sayamadim. 4 saattr bir ates yukseliyor,6 saate varamadim. 3. doz calpol verdim. Simdi biraz iyi gibi uyumam artik 4 saati su an geciyor. Doktorunu sabah ariycam bakalım sabaha nasil olucaz.Yaaçok geçmiş olsun umarım hafif atlatırsınız. Ben çok ağır geçirmiştim ilaçsız toparlanamadım. İlaca başladınız mı
Amjn insallah cok sagol cnmÇok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatırsiniz ikiniz de
Yaa iyimÇiçeğim sahalara dönmüşsün nasılsın
Biz de hasta olduk kızımın resmen sesi değiştiKizlar malesef esim bize de bulastirmis. Sabah ben bogazda yanma ve halsizlik hissettim. Bebekle ben annemdeyiz ve ikimizde ateş dusuruculerle bogusuyoruz.
Ya size de çok geçmiş olsun. İnşallah toparlar bı an once.Biz de hasta olduk kızımın resmen sesi değişti
Kaç aylık.Adaya havuç suyu verdim bugün buda gayet başarılıydı içti çok şükür ama biberon ve ucu turuncu oldu çıöıyo nasıl çıkar fikri olan varmı?Kaç aylık. Ya ek gıdaya başlarken tarlı şeyler
Bizde ateş yok da soğuk soğuk terliyorYa size de çok geçmiş olsun. İnşallah toparlar bı an once.
Hiç durmuyo sürekli inliyo yavrum. Oyuncağını el bile uzatmiyo. Doktoru influenza testi istedi. Ateşten başka semptom olmadığı için viral enfeksiyona ilaca gerek yok, influenzaysa ilaç tedavisi veririm dedi.
4 aylıkKaç aylık.
Bebek biberon temizleyicisiyle birlikte sıcak suda bekletip kaynat canım işe yarar belki.Adaya havuç suyu verdim bugün buda gayet başarılıydı içti çok şükür ama biberon ve ucu turuncu oldu çıöıyo nasıl çıkar fikri olan varmı?