- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Kakada çok sıkıntılı bir şey ya bulaşıyor yayılıyor ovalarkenYa benimkiler çok tasmisti bezi küçük kalmış. Minoris var bı de onu sıkıyorum az olanlara.. çıkmayınca mecbur tabi yapcak bişey yok
Çok geçmiş olsun canım inşallah size geçmez.Eşim hastalandi, ateşi var ilaca rağmen düşmedi. İzole durumdayız. Bizde henüz bişey yok. Aslında yılbaşından beri kimseyle de görüşmedik, hatta sadece ekmek almaya çıktı, alışverişleri online yaptım. Sadece ateşlenmeden 1 gün önce cenazeye gitmişti, o da maskeyle durmuş ziyaret boyunca.. dönüş yolunda yemek yiyebilmis, geldiğinde biraz keyfi kaçıktı ama toparlayamadi, dün annemlerde kötüleşti. İnşallah çabuk geçer ve bize bulaşmaz
Bence de o kadar kısa sürmez. çabuk atlatır insallahÇok geçmiş olsun canım inşallah size geçmez.Havadan bile kapıyoruz malesef sanmıyorum cenazeden olsun aynı gün içinde hemen etki etmez 2-3 gün kuluçka süresi vardır en az
Valla benimki kucakta bile uyanıyor 40.dkda gündüzleri.. emin olamıyorum o yuzdenNasıl gidiyor hamak bebiş uyuyor mu@yumosamber canım sen aldın mı ebebekte marmaris 429tl alsak mı bilemedik katinaizmir
Bizimde öyle max 40dk tek amacım kucaktan vazgeçsin diye uyku süresi uzasın diye değilde. Ağırlaştıkça zor olmaya başladı uyurken kucak uyanıkken kucak. Geceleri baygın yatıyorum resmen gün içinde yorgunluk anlaşılmıyorValla benimki kucakta bile uyanıyor 40.dkda gündüzleri.. emin olamıyorum o yuzden
Haklısın kucak artık çok zorluyor, ayakta bile iki kez uyutabildim. Bişey alışması lazım hamak da bi nevi yeni alışkanlık olacak, direkt besigine alıştırmak mantıklı olan, az kaldi bı hafta sonra 5. Aya giricez bı hafta beşiği deneyeyim diyorum öncelikleBizimde öyle max 40dk tek amacım kucaktan vazgeçsin diye uyku süresi uzasın diye değilde. Ağırlaştıkça zor olmaya başladı uyurken kucak uyanıkken kucak. Geceleri baygın yatıyorum resmen gün içinde yorgunluk anlaşılmıyor
Yaaaa kiz çocuğu güzelliğiKızımın ilk barbiesini ve kova setini aldımBen de çok severdim oynayıp, oyun kurmayı, inşallah yazın kumsalda bol bol oynarız
İkincisi olur neden olmasınBarbie mibenimkiler hala duruyor kızım olsa o oynayacaktı ama kısmet
Yaa içimi mi okudumYaaaa kiz çocuğu güzelliğiannesi sen cicileri giydirio atarsın artık hiç bebiş fotosu gelmiyor
Bu arada çok geçmiş olsun canim inşallah size de geçmeden çabucak atlatır eşin hastalığı
İkincisi olur neden olmasın
Maşallah sübhanallah güzelliğimeeMinnoşumu dün anneannesine giderken çekmiştim.Ne çabuk büyüyorlar
Bu hallerini hem hatırlamak, hem de ona anlatmak için yazmaya karar verdim. Doğduğundan beri nasıl değişti, büyüdükçe daha kimbilir ne hatıralar biriktiricez.Hem kendime, hem de ona unutulmamak üzere güzel bir anı defteri bırakmak istiyorum.
biz gamaktan memnunuz hamağı aldığımızfan beri uyuyo ben mutlumuyum değilim beşiğe alışsın istiyodum yeni bi alışkanlık edindik ama direk hamakta yine uyumuyo ilk kucağımda uyutup yatırıyorum hamakta uykuya dalıyo hamaktan önce uyutup yatırınca hemen uyanıyoduNasıl gidiyor hamak bebiş uyuyor mu@yumosamber canım sen aldın mı ebebekte marmaris 429tl alsak mı bilemedik katinaizmir
Ben çok memnunum gündüz uyku süresi 3 saate çıktı gündüz uykusunu aldığı için 9da tekrar gece uykusuna geçiyor bendeki milas modeli marmaris katlanıyor boruları ince diye kalın borulu milas modelini aldım sağlamlık açısındanNasıl gidiyor hamak bebiş uyuyor mu@yumosamber canım sen aldın mı ebebekte marmaris 429tl alsak mı bilemedik katinaizmir
İyi yapmışsın canım, kan sonraki aşama en sık sebep idrar yolu enf zaten. Bir de aklında olsun idrar yollarında reflü de enfeksiyona yatkınlık yapabiliyormuş ama nadir görülen birşey. Eğer tekrarlarsa ya da imkanın olursa bir ara onun için ultrason yaptırmayı teklif et doktorunaAyy cok sevindim canim iyileşmenizeedarısi bize bize insallah o gün bna yazdin dr yoksa koldan kan alip degerlerine flnda bklm dedo ama bebiste damar yokki bnde ilk once idrara bklm temiz cikarsa kana dedim. Kültür testi daha cikmDi o cikinca ilac yazcakmis. Bizim dr kg almiyor bu bebege bizim kg aldirmamiz lazim diiyor bizede bebelac laktozsuz verdi deneyin sevmezse aptamil 1 yazdi. Seninki biberon emmeyi biliyor mu bnmki bilmiyot brn siringayla veriyorum
Yaaaa kalp kalbe karsiymisYaa içimi mi okudummesajını okumadan paylaştım foto Daha da var atarım ara ara
Teşekkür ederim, bı an önce iyileşir inşallah iki oda arası kosturuyorum. Çorbalar, meyveler, ıhlamurlar, mamalar..
SAgol canim insallah, sen kasiklami veriyordun mamayi, reflu ihtimalini dr soyledi ama bizde normalde de kusan bi bebek degil onu direk eledim ama sonrasinda ne olur takip etcez bakalimİyi yapmışsın canım, kan sonraki aşama en sık sebep idrar yolu enf zaten. Bir de aklında olsun idrar yollarında reflü de enfeksiyona yatkınlık yapabiliyormuş ama nadir görülen birşey. Eğer tekrarlarsa ya da imkanın olursa bir ara onun için ultrason yaptırmayı teklif et doktorunabenimki de bilmiyor biberonu şırıngayı bir deneyeyim bakalım çok geçmiş olsun yavrun tez zamanda iyileşsin inşallah