2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Eşim hastalandi, ateşi var ilaca rağmen düşmedi. İzole durumdayız. Bizde henüz bişey yok. Aslında yılbaşından beri kimseyle de görüşmedik, hatta sadece ekmek almaya çıktı, alışverişleri online yaptım. Sadece ateşlenmeden 1 gün önce cenazeye gitmişti, o da maskeyle durmuş ziyaret boyunca.. dönüş yolunda yemek yiyebilmis, geldiğinde biraz keyfi kaçıktı ama toparlayamadi, dün annemlerde kötüleşti. İnşallah çabuk geçer ve bize bulaşmaz

Çok geçmiş olsun canım inşallah size geçmez. Havadan bile kapıyoruz malesef sanmıyorum cenazeden olsun aynı gün içinde hemen etki etmez 2-3 gün kuluçka süresi vardır en az

Valla benimki kucakta bile uyanıyor 40.dkda gündüzleri.. emin olamıyorum o yuzden
Bizimde öyle max 40dk tek amacım kucaktan vazgeçsin diye uyku süresi uzasın diye değilde. Ağırlaştıkça zor olmaya başladı uyurken kucak uyanıkken kucak. Geceleri baygın yatıyorum resmen gün içinde yorgunluk anlaşılmıyor

Haklısın kucak artık çok zorluyor, ayakta bile iki kez uyutabildim. Bişey alışması lazım hamak da bi nevi yeni alışkanlık olacak, direkt besigine alıştırmak mantıklı olan, az kaldi bı hafta sonra 5. Aya giricez bı hafta beşiği deneyeyim diyorum öncelikle

Kızımın ilk barbiesini ve kova setini aldım Ben de çok severdim oynayıp, oyun kurmayı, inşallah yazın kumsalda bol bol oynarız
Yaaaa kiz çocuğu güzelliği annesi sen cicileri giydirio atarsın artık hiç bebiş fotosu gelmiyor
Bu arada çok geçmiş olsun canim inşallah size de geçmeden çabucak atlatır eşin hastalığı
Barbie mi benimkiler hala duruyor kızım olsa o oynayacaktı ama kısmet
İkincisi olur neden olmasın

Minnoşumu dün anneannesine giderken çekmiştim. Ne çabuk büyüyorlar
Bu hallerini hem hatırlamak, hem de ona anlatmak için yazmaya karar verdim. Doğduğundan beri nasıl değişti, büyüdükçe daha kimbilir ne hatıralar biriktiricez. Hem kendime, hem de ona unutulmamak üzere güzel bir anı defteri bırakmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20230115_135130.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 82
Yaa içimi mi okudum mesajını okumadan paylaştım foto Daha da var atarım ara ara
Teşekkür ederim, bı an önce iyileşir inşallah iki oda arası kosturuyorum. Çorbalar, meyveler, ıhlamurlar, mamalar..

Maşallah sübhanallah güzelliğimee evet sanki her ay başka bir sıfata burunuyorlar bende her ay fotoğrafını çekiyorum albüm yapıyorum

Nasıl gidiyor hamak bebiş uyuyor mu @yumosamber canım sen aldın mı ebebekte marmaris 429tl alsak mı bilemedik katinaizmir
biz gamaktan memnunuz hamağı aldığımızfan beri uyuyo ben mutlumuyum değilim beşiğe alışsın istiyodum yeni bi alışkanlık edindik ama direk hamakta yine uyumuyo ilk kucağımda uyutup yatırıyorum hamakta uykuya dalıyo hamaktan önce uyutup yatırınca hemen uyanıyodu

trendyoldan aldığım uygun kangurudandann memnunuz en azından kucağımda gezdirmekten kurtuldum bi süre sonra kollarım dayanmıyodu şimdi bağlayıp yürüyorum benide yoemuyo kendide mutlu

Nasıl gidiyor hamak bebiş uyuyor mu @yumosamber canım sen aldın mı ebebekte marmaris 429tl alsak mı bilemedik katinaizmir
Ben çok memnunum gündüz uyku süresi 3 saate çıktı gündüz uykusunu aldığı için 9da tekrar gece uykusuna geçiyor bendeki milas modeli marmaris katlanıyor boruları ince diye kalın borulu milas modelini aldım sağlamlık açısından

İyi yapmışsın canım, kan sonraki aşama en sık sebep idrar yolu enf zaten. Bir de aklında olsun idrar yollarında reflü de enfeksiyona yatkınlık yapabiliyormuş ama nadir görülen birşey. Eğer tekrarlarsa ya da imkanın olursa bir ara onun için ultrason yaptırmayı teklif et doktoruna benimki de bilmiyor biberonu şırıngayı bir deneyeyim bakalım çok geçmiş olsun yavrun tez zamanda iyileşsin inşallah

Yaa içimi mi okudum mesajını okumadan paylaştım foto Daha da var atarım ara ara
Teşekkür ederim, bı an önce iyileşir inşallah iki oda arası kosturuyorum. Çorbalar, meyveler, ıhlamurlar, mamalar..
Yaaaa kalp kalbe karsiymis ikisi arasında mekik dokuyorsun desene aman sen dikkat et hasta olma anneler hasta olunca çok zor oluyor
Bir pazar fotosu da bizden gelsin o zaman

Eklentiler

• IMG_20221223_110249.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 76
SAgol canim insallah, sen kasiklami veriyordun mamayi, reflu ihtimalini dr soyledi ama bizde normalde de kusan bi bebek degil onu direk eledim ama sonrasinda ne olur takip etcez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…