2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay evet ya elektrikli ana kucağı var bizde ben de ona en fazla yarım saat koyuyorum kahvaltı yapıyorum hemen. Eşim sağolsun işe giderken kahvaltı tabağı hazırlıyor hızlıca onu yiyorum binbir şaklabanlık eşliğinde 😂
Ben genelde tek kolumda bebeyle hazırlayı şiplak tezgahta yiyorum o da şanslıysam ağlamıyosa😄

Gece bebeğin kalkıyor mu acıkınca ağlıyor mu benim son 3 4gundur artık kalkmıyor bıraksam uyur sabah kadar gece 11de son meme emiyor uyuyor snra uyanmiyor
1.5-2 ay için gece emmesini bırakmak doğru değil rüya öğünü yap sen yine de canım. 3 aydan sonra gece beslenmeyi bırakabilir.

otun adı ne canım? vallahi arkadaşım için soruyorum 😂 evlendiğinden beri eşi ile cinsel ilişkide bulunamadı. doktora da gittiler hormonel de bi şey yokmuş adamda. çocuk için geç kalıyorum diye üzülüyordu arkadaşım ya
Çoban çökerten ama bu sperm artsın diye canım 😊 hatta geçen kendi demişti arada şundan yap da bari içeyim yine diye belki de söyleyemiyordur benimki düşük herhalde libidosu mı diyolar artık ne 😅

onlar kesinlikle göründüğü gibi değildir ya. bilemiyorum ama en kolay bebek bile günün büyük kısmını alır diye düşünüyorum. zaten sadece emzirme sürelerimiz bile tek başına yeterli. bunun alt değiştirmesi, giydirmesi, banyosu, oyunu, uyutması var. sadece şu yazdıklarım bile günün tamamına yakınını alıyor. bebeğimin en güzel uyuduğu günde bile gündüz 3 saat uyursa (ki aralıksız 3 saat hiç olmuyor artık) bu 3 saatte yemeği mi yapalım, duş+tuvalet mi, kendimize mi bakalım, evi mi temizleyelim? bunun ütüsü, toz alması filan ekstraları hiç saymıyorum. bebekle her şeye tek başına yetişebilen var mı ya bu grupta 😂 varsa yazsın maşallah diyeyim. kaşımı yine bi şekilde arada derede alıyorum da bıyığımı 2 aydır filan almamışım bugün utandım kendimden 😅 acayip canım sıkılıyor akşam bir yerlere çıkalım diyorum mesela ama bir yandan da o kadaaaar yorgun ve tükenmişim ki koştur koştur bir şeyler yapmaktan. sadece birkaç saat deliksiz uyku istiyorum ya
Doğum yaptığımdan beri bııyık almayan ben 2 ay 19 gün 😅😅 benim vaktim oluyor ama ben dinlenmeye uzanmaya o kadar düşkünüm ki 5 dk kendime ayırıcak zaman bulursam hemen uzanıyorumm vaktimden çalamam bıyık için ağda mı alsak ne yapsam iki dk da halleder 😅

Ya kızlar kafayı yicem bu pişik konusunda geçiyor tekrar başlıyor asidik hiçbirdey yemiyorum devamlı tekrarlıyor. Sinirlerim bozuluyor artık denemediğim şey kalmadı yarın yine doktora goturucem ama çok sinirlerim bozuldu ..
Bir kez çok yüksek pişik oldu Travazol ve hametan karıştırıp kullandım o geçirdi bi tek. Şimdi ara ara sudocrem sürüyorum bidaha olmadık.

Bizde de sallanır ana kucağı var 5 dk zorla durur eşime oyun halısı alalım diyorum ee durmuyor ki onlarda diyor ya belki sevicek kıt kafalılar 😅😅
Benim oğlanın en sevdiği şey yatak odasının avizesi en çok onun altına yatırdığım zaman duruyo😄 çırpınıyo çığlık atıyo kesin memeye benzetiyo onu yuvarlak ortada ampul var😀😀

Düzen falan yok😄 günde bir kez uzun uyku yapıyo kafasına göre. Gerisi hep 20 dk yarım saat şekerlemeler akşam da 8 8 buçuk odaya giriyoruz ama derin uykuya geçmesi 10 11i buluyo baya bi uğraştırıyo yani. Gece de günü gününü tutmuyo bazen çok güzel uyuyo bazen saat başı uyanıyo😀 yatakta benimle yatıyo bu arada yerine koyamıyorum asla🥲

Ben yazdım sandım 😂 aynen böyle bizim de. İlk uykuyu uzun uyuyunca oh diyorum, sonrakiler az olunca aç mı kaldı diyorum ama baya da emiyor 🤷🏼‍♀️ tam düzensizliğin düzeni 😅
Ay aynı bizimkide uyursa ilk yyku biraz uzun oluyor ondan sonra sata bası veya 2 saatte bir. Hatta bazen 15 dk😅 ben de sabaha karsı yanıma alıyorum artık kolumun içinde yan yatıyorum emzire emzire uyuya uyuya😂 kolumu da bebegin altına uzatıyorum iyice boylelikle o tarafa istesem de donemiyorum kolum kasıyo. Üstüne falan yaslanmamış oluyorum sarıla sarıla uyuyoz. 😂 ben kalkınca zaten otomatik oda kalkıyo nerde olursa olsun. Yanımda olunca arada gozunu acıp bana bakıyo kontrol e diyo uyuyosam kendi de uyuyo(elimle pat pat yapıyorum bu arada). Ama gozum acıksa zinhar uyumaz😂
Nasıl oyalanıyo ki ben nereye koyarsam koyayım sıkılıp ağlıyo

Bende de var aynısı ama max yarım saat oyalanıyo bunda 😒 hep yüz yüze konuşmak istiyo benim oğlan
Valla aynısını dusundum sabah koydum 5 dk durdu durmadı sonra yuzume kitlendi konusayım die konusmayınca da olay cıkarıyo beyefendi

Benim oğlanın en sevdiği şey yatak odasının avizesi en çok onun altına yatırdığım zaman duruyo😄 çırpınıyo çığlık atıyo kesin memeye benzetiyo onu yuvarlak ortada ampul var😀😀
Kız dün yatakta altını alırken benimki kafasını saga sola saga sola cevirip durdu gozuyle biseyi takip ediyo gibi. Tövbe est. İn cin mi görüyon olum dedim. Kucagıma alana kadar sadece saga sola cevirip durdu kafayı. Hiç bana bakmadı durmadan bide 🫢

Aynısını yaşıyoruz. 9 buçuk gibi altını değiştirip mamasınj veriyorum 10 da uyutma çabalarına başlıyorum 11 de uyuyor. 3-4 saat maksimum uyuyor sonra 2 saatte veya 1.5 saate bir uyanıyor. Sabah 6 da altını değiştirim emzirip yanıma alıyorum, eğer uyursa 2 saat uyuyoruz, ama gündüz uykumuz çok düzensiz, bazen şekerlemelerle geçiyor, bazen de emzirme yastığında 2 saat yatıyor. Tabi o 2 saatte ben iptal, baeizen normal yastık koyup öyle emzirip transfer yapabiliyorum
Evet ya emzirirken uyuyor, aldığımda uyandığı için bırakıyorum ben de bazen 1 saat-2 saat uyuyor. Yastığa transfer etmek mantıklıymış, ben de deneyeyim.
Ay aynı bizimkide uyursa ilk yyku biraz uzun oluyor ondan sonra sata bası veya 2 saatte bir. Hatta bazen 15 dk😅 ben de sabaha karsı yanıma alıyorum artık kolumun içinde yan yatıyorum emzire emzire uyuya uyuya😂 kolumu da bebegin altına uzatıyorum iyice boylelikle o tarafa istesem de donemiyorum kolum kasıyo. Üstüne falan yaslanmamış oluyorum sarıla sarıla uyuyoz. 😂 ben kalkınca zaten otomatik oda kalkıyo nerde olursa olsun. Yanımda olunca arada gozunu acıp bana bakıyo kontrol e diyo uyuyosam kendi de uyuyo(elimle pat pat yapıyorum bu arada). Ama gozum acıksa zinhar uyumaz😂
Sabaha karşı ben de mi yanıma alsam ya. Sabah karşı da uyumayınca berbat oluyor gün 🫠

Kız dün yatakta altını alırken benimki kafasını saga sola saga sola cevirip durdu gozuyle biseyi takip ediyo gibi. Tövbe est. İn cin mi görüyon olum dedim. Kucagıma alana kadar sadece saga sola cevirip durdu kafayı. Hiç bana bakmadı durmadan bide 🫢
Allah allah bi şey dikkatini çekmiştir ya artık iyice görüyolar ya herşeyi😄🙃

Şu videoyu görünce sen geldin aklıma 😂 senin bebiş muhtemelen böyle 😂 bizimki de artık memeyi açınca uzaktan da olsa görüyor galiba, gülmeye başlıyo 😅

Gökteki meme

Valla aynısını dusundum sabah koydum 5 dk durdu durmadı sonra yuzume kitlendi konusayım die konusmayınca da olay cıkarıyo beyefendi
Benim ki var ya resmen gözü kapalı eliyle yanında mıyım diye kontrol ediyo ordaysam uyumaya devam ediyo😄 hangi memeyi emiyosa ağzından çıkartıp kafasını mememin üstüne koyuyo yastık gib öyle uyuyo 😂

Ya o kadar doğru ki. Eşim çok garip. Bazen iyi destek oluyor. Bazen kendi keyfine bakıyor. Zaten bana en yetersiz hissettiren o. Ona geçen ay okeye giitigi için çok kızmıştım. Daha çok yardım lazım oldugunu bu işe aktif katılmasını söyledim. Bir insan anlamayınca artık tansiyon yükseliyir. Ne desem "yoo destek oluyorum, yoo yapıyorum, yoo elimden geleni yapıyorum" dedi durdu ve bu tartışma yüzünden evlilik yıl dönümümuzu bile bile kutlamadı. Sırf beni üzmek, okeyine ailelerin yanında laf ettim diye. Babası once ailen gelir oğlum diye öğüt verdi çok bozuldu. Annem bir ay boyunca üçümüze baktı. Kadına sırf oğlumuz için kaygilandu ve doktorun söylediği bir şey için "annen üstüne yemin et" dedi diyr nefret ediyor resmen kadından. Ya tatli tatlı yok teyzecim ne gerek var yemine sen rahatla Bi falan diyeceğine terslemiş. Birde gitmesine bir iki gün kala. Psikolojik destek olmayı asla bilmiyor. Annem doktora her gittiğimizde onu psikolojik olarak rahatlatmasi için babamı aramış bizimki bunu yapmayi asla bilmediği için neden hep babanı arıyor diyor. Ödü kopuyor ailem bize gelecek diye. (Neredeyse o korkunç doğumuma yetişemeyecekti annem, tek başıma kalacaktım o deccal ebeler ile.) Bende tedirgin oluyorum yine bir şeye takılıp bozulacak diye :/(hayır ailemde bazen boş laf ediyor tamamen haksız diyemiyorum ama benim onun ailesini idare ettiğim gibi idare edemiyor) Bu hafta tatildeydi. Çocuğu doktora götürdük. Dönüşte küçük bir ilçede yaşadığımız için merkezdeki avmye gidelim istedim. Zaten tüm hafta oraya gitmeyi umarak hayal kurmuştum. Tatilin ilk günüydü ve bir yemek yiyip hemen yorgunum uzanicam diyip eve getirdi bizi. Bende öyle yaparsan okeye gitmek istediğinde sorun çıkartırım demiştim. Tatil de Bana aktif yardım ediyordu. İşte yorulunca gidip uyuyor zaten, sıkılınca bırakıyor. Ama yemek kahvaltı vs hazırlıyordu. Canı okey çekmiş olacak ki arkadaşlarını aradı okeye gitmek için. Bende o esnada "bir dakika sen okeye gidemezsin" dedim. Arkadaşı da o esnada alo dedi. Cat adamın yüzüne kapatti. Vay sen beni rezil ettin diye gitti küstü yatağa girdi. Normalde de öyle uzun uzun küsmez sırf "Beni yok sayma bak, çok canım sıkılıyor, üzülüyorum" dedim diye öyle kustu.Tüm gün tek başıma kaldım. O günde huysuzlugu tuttu çocuğun. Ya hem anlaşılmamak, hem de yalnız bırakılmak. Zoruma gitti. Bana benim kadar yardım eden erkek yok, ben yardım etmesem bir şey yapamazsın VS diyerek moralimi bozdu. Normalde erkekler bu kadar yardım etmezmiş. Kendimi aşırı yetersiz hissettim. Annemde zaten "siz bizim gibi yapamazsınız kızım zaten" diyerek teselli mi kendini yetersiz hissettirme mi belli olmayan laflar ederek destek olmaya çalışıyor :KK43: bugünde ben korunalim dikkat edelim diyorum, gelmis 2.yi yapalım vs diyor .BBende şu an 2. Olursa kaçıp giderim herhaldebdedim. 2.yi yap git dedi. Güya şaka yapmış. Ya bana o kadar yetersiz hissettiriyor. Ama sorsam ben ona yetersiz hissettiriyorum. Çünkü bir kahvaltı, bir markete gitti, bir hastaneye götürdü diye yoğun minnet yaşayıp ayaklarına kapanmadım. Daha fazlasını talep ettim. Daha az seven ilişkiyi yonetirmis ya. Bizde resmen bu oluyor. Yani onun sayesinde tüm tatil boyunca çok daha fazla uyuyabildim. Güzel kahvaltılsr yaptım, dus alabildim mesela. Ama aynı zamanda bunlarda yaşandı. Yani bazen nankör bazen yetersiz bazen haklı, bazen haksız hissediyorum. Napicsgimi bilmiyorum.
Canım okuduğum kadariyla çok haklısın ama bu kadar ince düşünme olan sana olur kendini yıpratma bu kadar. Olduğu kadar işlerde herşeyde olur bu günler geçer inşallah sen kendini uzdugunle kalırsın İnanki.. Benim eşim hiç ev işinde yardımcı olmuyor iki çocuk var üstelik. Olduğu kadar yapıyorum uyudukca , durdukça hallediyorum hepsini. Sende yavaş yavaş yap kendini yorma yapamadığını ertesi güne bırak kimseye de kendini yetersiz gibi gösterme herşeyin üstesinden gelirim pozu ver. Yeri gelir başına kalkarlar. Esin de en azından yemeğe kahvaltiya yardım ediyormuş eline sağlık de sen olmasan ne yaparim canım kocam de.. Gaz ver yani daha fazla yapsın tatlı dille yaptır anlayacağın. Erkekler bizden farklı biz anneyiz mecburuz diyoruz ama onlar öyle değil hiçbisey yapmıyorum ne halin varsa gör bile diyebilir yani o yüzden hoşgörülü ol biraz haftada bir iki gün okeye gitsin mesela ama sana gerekli yardımı yapıp. Hoş benimki yardım etmediği halde arada çıkıyor arkadaşlarıyla okeye. Aman kavga da etsem bişey değişmiyor o yüzden saldım 😂

Şu videoyu görünce sen geldin aklıma 😂 senin bebiş muhtemelen böyle 😂 bizimki de artık memeyi açınca uzaktan da olsa görüyor galiba, gülmeye başlıyo 😅

😂😂 ben bugün denedim yakınlaşıp mememi açtım heyecanlanıp ağzını şapırdatmaya başladı kesin biliyo neyin ne olduğunu😄

X