2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Canım ben siringayla denedim ama pek verimli olmadi. Göğsüme akittim mamanin yarısı döküldü boynuna. Ağzına akittim bu sefer de çok yavaş ve yorucu oldu. En son biberon kullandım
Evet bende hep bosa goturuyorum icirmeye calisirken. Meme reddi olacak diye biberon kullanamiyorum. Sen sansliymissin olmamis .

Teşekkür ederim canım 11 ekimde sabah 08.55’te oldu doğumum 9. Gündeyiz ben bebeğim doğduğunda 2.500 dediklerinde çok şaşırdım çünkü doktor ultrasonda en son kilosuna 3.150 falan demişti yanılma payı olabilir demişti ama bu kadar yanılma payı beklemiyoduum bizimki 2.410 a düştü ödemi atınca ama şimdi 2.550 oldu tekrar. Evet ya dokunmaya korkuyor insan kıyafetini değiştirirken falan 🥹
İnsallah güzel gelişir şuan ki kilosu nedir gelişmesi güzel ilerliyormu. Benim bebeğim 21 gün kuvezde kaldı yüzünden dolayı ve ememiyordu ayrı kaldığımız bu günlerde malesef meme reddi yaşıyoruz şuan kendi sutumde sitresten olsa gerek iyice azaldı mamaya başladık çünkü 36 günlük olmamıza rağmen kilosu malesef yeni 3 kiloya ulaştık ve doktorum bu kilodan hiç memnun olmadığıni söyledi gebe okuluna gittim bebegimj merakla kontrol etti ve yüzünden dolayı emme refleksi düşük kilo alamamasinin sebebi bu olabilir dedi fizik tedaviye başladık ve hala çok küçük bazan çok ağlıyor ve çok yıprandım ruhsal anlamda bedenen çok çöktüm psikiyatriye bile gittim sağolsun destek olacaklarını söylediler pes etmemeye çalışıyorum ama malesef elimde olmadan çok sitres yapıyorum altından kalkabilirmiyim yapabilirmiyim bebeğim buyuyecekmi yada keşke göğsünü tutsa sütüm gelse bir sürü şey dolanıyor kafamda hergunum hastaneye gitgele geçiyor ne uyuyacak vakit nede evimin işini gorecek vakit bulabiliyorum hiç bişey önemli değil keşke bebeğim her bebek gibi ağlasa gogsumu tutsa sağlığı yerinde olsa diyorum herşeye katlanirim zor bir süreç Cidden birde hem bu durumda olması hem kolik olması bu küçücük bedeniyle sürekli tedavi görmesi acaba acı çekiyormu düşüncesi beni bitirdi resmen offf aglamicam güçlüyüz biz kbyn çok uzun yazdım ama yanımda kimse yok ve bayaa içimde birikmisler var

Uzun bi aradan sonra tekrardan merhaba herkese 24.09 tarihinde tansiyon yüksekliğinde 37 haftada kızımı kucağıma aldım 3570 gram doğru ama 2900e kadar düştü şuan 5 kiloya yakınız mamaya besleniyoruz herkes iyidir inşallah Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın hepinizin gözü aydın bu arada instagramdan grup açılmıştı gruptan anlamadığım bi şekilde cikarildim benden öncede çıkarılanlar olmuş madem öyleydi herkesi kabul etmeseydiniz lohusa halimle çok üzdü kirdi beni küçük Dr bi sitem ediyim

İnşallah 9 ay sonra kontrol kapanmazsa ilaçla devam edeceğiz yine kapanmazsa anjiyo ile kapatarız dedi doktor. Sen ve bebeğin nasıl iyisinizdir inşallah başka doktorda devam ediyordun hamilelik sürecinde çocuk doktorunda oradan mı devam ediyorsun medipolden mi
Burdan devam ediyorum yani cam sakuradan 4. Aydan sonra ameliyat olacak şimdilik aylık takip ediliyor

X