2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Sütüm doyuracak kadar çok değil. Şimdiye kadar mama ile geldi. Mesela günde en fazla 3 kere bzn 1 kere bile veriyorum. O zamn onu keseyim yerine yemeğe çoğunluk vereyim.
Doktorun aslında demesi gerekiyordu mamayı kes diye gittiğin bir doktor varsa bence sor emziren anneye mamaya gerek yok sütün yetmese bile ki bu çok normal benimki de yetmiyor artık ek gıda ile tamamlayacağız 🌸

Bnce 5 buçuk 6 gibi uyut.. Benim de kız o saatlerde uyumak istiyorum ve uyutuyorum.. Zaten kısa sürüyo maksimum 40 dakika.. Gece uykusuna da etki etmiyo.. Bi de böyle dene bnce gece daha rahat uyuyacak
Bugün dışarı çıkardım 4 gibi arabasında uyuyor şuan bekliyorum başında. Evdeyken bir de öyle denerim uyursa inşallah

Bugün dışarı çıkardım 4 gibi arabasında uyuyor şuan bekliyorum başında. Evdeyken bir de öyle denerim uyursa inşallah
Bende dışarıda uyuyunca bekliyorum bazen durunca bile uyanıyor o uyanana kadar yürüyorum genelde hem bana spor oluyor hem o uyuyordu havalar serin ya şimdi dahs çok uykuları gelir dışarıda

Doktorun aslında demesi gerekiyordu mamayı kes diye gittiğin bir doktor varsa bence sor emziren anneye mamaya gerek yok sütün yetmese bile ki bu çok normal benimki de yetmiyor artık ek gıda ile tamamlayacağız 🌸
Canım ben de ek gıdaya yeni başladığımda emziriyordum ama sütüm çok çok azDı Ama mama vermeye devam ediyordum sonra emmeyi tamamen bıraktı sadece mamaya geçtim yani bence sütü azsa mama versin en azından geceleri falan

Canım ben de ek gıdaya yeni başladığımda emziriyordum ama sütüm çok çok azDı Ama mama vermeye devam ediyordum sonra emmeyi tamamen bıraktı sadece mamaya geçtim yani bence sütü azsa mama versin en azından geceleri falan
Azsa o başka ama günde 3kere emeceek süt varsa mama da sanki fazla gelir bilemedim sütü de bilmiyoruz ki yetiyor mu yetmiyor ben genelde yemekten önce ya da sonra emziriyorum gerçi ben baya sık emziriyorum artık karnı doymadı için değil duygusal olarak emmek istiyor benimki

Bende dışarıda uyuyunca bekliyorum bazen durunca bile uyanıyor o uyanana kadar yürüyorum genelde hem bana spor oluyor hem o uyuyordu havalar serin ya şimdi dahs çok uykuları gelir dışarıda
Bende akşam saatlerini öyle kurtardım 😅 düne göre 1 saat geç uyudu bugün daha yeni daldı bakalım nasıl geçecek gecemiz

Astronot gece lambası aldım kızlar benim oğlanda belki işe yarar en azından rutin bir şey olur uyumadan bakarız diye ama gelin görün ki benimki buna bakarken bile yatmayı reddedip ayakta bakıyor 🤣 ama çok güzel

Eklentiler

• 1000063212.jpg
    1000063212.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 10
Astronot gece lambası aldım kızlar benim oğlanda belki işe yarar en azından rutin bir şey olur uyumadan bakarız diye ama gelin görün ki benimki buna bakarken bile yatmayı reddedip ayakta bakıyor 🤣 ama çok güzel
Bizde doğrumuzdan beri bu ışıkla uyuyoruz iyi oluyor hem gece aydınlatıyor

Benimkinin de öyle şeylere ilgisi var ya beşiğimde dönence var devamlı tuşlarına basıyor müzik açıyor ışığını yakıyor falan baya seviyor oynamayı 😃

Erken uyumuş 8 gibi uyudu galiba benimki önceden o saatlerde uyusa geri uyutabiliyordum uyanınca ama şimdi kalkıp oturuyor 😃
Aynen 8 de uyudu. Meme olmayınca kalktı oturdu yattı kucağıma yattı indi ağladı derken 1 saat falan sürdü uyuması devamı gelir inşallah 🤲 sürekli huy değiştiriyorlar inşallah güzel yönde değişir tekrar

5 6 saat uykusuzluğa göre yine o kadar huysuz değil. Son zamanlarda sabah kaçta kalkarsa kalksın öğlen 12 de uyuyor mesela. Dün 8 de kalktı 11 de yatağa götürdüm yani 3 saat sonra 12 ye kadar ağladı sonra uyudu. Bugün 7 de kalktı 11 gibi gözlerini kaşımaya huzursuzluk yapmaya başladı 12 de yatağa götürdüm bi 10 dk içinde uyudu. Sonra genelde uyumuyor. 5 buçuk 6 gibi iyice huysuzlanıyor onda da hemen yemeğini yedir oyalamaya çalış derken saat 7 de odaya sokuyorum
Çok zor olur senin için oyalama konusunda zorluyorlar bazen

X