- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
Dudişler cok tatli masallahbuda bizden dopduğu günden foto olsun doğduğuna pişman olmuş gibiii..
Tombiş yaaa cok güzelYaaaa kalp kalbe karsiymisikisi arasında mekik dokuyorsun desene aman sen dikkat et hasta olma anneler hasta olunca çok zor oluyor
Bir pazar fotosu da bizden gelsin o zaman
Yerimmm yaa masallah nereye geldim ben der gibibuda bizden dopduğu günden foto olsun doğduğuna pişman olmuş gibiii..
haha aynen morali bozulmuş evladımınYerimmm yaa masallah nereye geldim ben der gibi
Of kötü olmuş çok olması, biliyorum kolay çıkmıyo. Elite leke çıkarıcı ile sıcak suya basıyorum geceden anca öyle.. e bebek baby ne marka da oneriliyo o daha ekonomik onu da deniycem. Kosla nasıl tek seferde çıkıyor mu?
Haklısın kucak artık çok zorluyor, ayakta bile iki kez uyutabildim. Bişey alışması lazım hamak da bi nevi yeni alışkanlık olacak, direkt besigine alıştırmak mantıklı olan, az kaldi bı hafta sonra 5. Aya giricez bı hafta beşiği deneyeyim diyorum öncelikle
biz gamaktan memnunuz hamağı aldığımızfan beri uyuyo ben mutlumuyum değilim beşiğe alışsın istiyodum yeni bi alışkanlık edindik ama direk hamakta yine uyumuyo ilk kucağımda uyutup yatırıyorum hamakta uykuya dalıyo hamaktan önce uyutup yatırınca hemen uyanıyodu
Ben çok memnunum gündüz uyku süresi 3 saate çıktı gündüz uykusunu aldığı için 9da tekrar gece uykusuna geçiyor bendeki milas modeli marmaris katlanıyor boruları ince diye kalın borulu milas modelini aldım sağlamlık açısından
Ahh mavişim en az bir 3-4 sene sonra inşallahYaaaa kiz çocuğu güzelliğiannesi sen cicileri giydirio atarsın artık hiç bebiş fotosu gelmiyor
Bu arada çok geçmiş olsun canim inşallah size de geçmeden çabucak atlatır eşin hastalığı
İkincisi olur neden olmasın
Ben şimdilik bir sıkıntı yaşamadım yerinde yatma konusunda hamağı sadece gündüz uykusunda arıyor gece istesem de orda yatmıyor illa yatağı olacakmaşallah güzel uykuları olsun mışıl mışıl
Bende pilates topu ve kucak alışkanlığından kurtarmak istiyorum hem büyüdü ağırlaştı hemde iki büklüm kucakta rahatsız gibi geliyor. Şöyle ki bizim uyku problemimiz yok bizim gündüzleri kucak problemimiz var sanırım bende yavaştan beşiğe alıştıracağım onuda hiç düşünmeden enini 70cm almışız kapılardan geçmiyor toplamadanhamağı o yüzden salon için düşündüm ama dediğiniz gibi birde ona alışacak sonra ya geceleride isterse yatağında yatmazsa diye korkuyorum.
Bizimde gece yatağında kendisi uyuyor ama gündüz sanki başka bebek illa kucak olacak topta zıplayarak uyuyacakBen şimdilik bir sıkıntı yaşamadım yerinde yatma konusunda hamağı sadece gündüz uykusunda arıyor gece istesem de orda yatmıyor illa yatağı olacak
Bal balll nasıl güzel maşallahbu da şimdiki halimizannesinin bebeklik kıyafetleriyle ananemiz tertemi, saklamış sağolsun
Ahhh nasıl güzel Noel anne olmuss öyle TontisYılbaşında Noel anne olmuştuk
Bence de en ideali öyle canim hayırlısı inşallahAhh mavişim en az bir 3-4 sene sonra inşallah
Horluyor hatta daha dün horluyordu tam üstüne yazmışsınKızlar bebişleriniz horluyor mu ya bizimki şu an bir horluyor fokur fokurpozisyonla alakalı horluyor bazen doktora sormak lazım mı acaba burnunuda her gece temizliyoruz
Canım çok geçmiş olsun kimi görsem hasta resmen çok dikkat etmek gerekiyor ama işte ne kada kaçacağız ki gelip buluyor Allah şifa versin.Eşim hastalandi, ateşi var ilaca rağmen düşmedi. İzole durumdayız. Bizde henüz bişey yok. Aslında yılbaşından beri kimseyle de görüşmedik, hatta sadece ekmek almaya çıktı, alışverişleri online yaptım. Sadece ateşlenmeden 1 gün önce cenazeye gitmişti, o da maskeyle durmuş ziyaret boyunca.. dönüş yolunda yemek yiyebilmis, geldiğinde biraz keyfi kaçıktı ama toparlayamadi, dün annemlerde kötüleşti. İnşallah çabuk geçer ve bize bulaşmaz
Aktifliğimden anlamışsındır canım nasıl gittiğini
Minnoşumu dün anneannesine giderken çekmiştim.Ne çabuk büyüyorlar
Bu hallerini hem hatırlamak, hem de ona anlatmak için yazmaya karar verdim. Doğduğundan beri nasıl değişti, büyüdükçe daha kimbilir ne hatıralar biriktiricez.Hem kendime, hem de ona unutulmamak üzere güzel bir anı defteri bırakmak istiyorum.
bu da şimdiki halimizannesinin bebeklik kıyafetleriyle ananemiz tertemi, saklamış sağolsun
Bence arttırıyor ben sütüm ne kadar diye hiç olcmedim canım.Sütü arttırdı mı canım?
Aynı senbuda bizden dopduğu günden foto olsun doğduğuna pişman olmuş gibiii..
Yenidogana aynı sen dedm ama bayagı değişmişbu da şimdiki halimizannesinin bebeklik kıyafetleriyle ananemiz tertemi, saklamış sağolsun