2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bugün bi bab bab filsn dedi birdaha demedi.cokta konusuyoruz ama gıcıklık yapıyor.birde eli agzındaysa döktürüyor o kadar heyecanla bekliyorum

Bugün bi bab bab filsn dedi birdaha demedi.cokta konusuyoruz ama gıcıklık yapıyor.birde eli agzındaysa döktürüyor o kadar heyecanla bekliyorum
Konuşur konuşur bizimde azıcıkla başladı birden arttı şimdi susmuyor. Birde anlasak ne anlattıklarını bizimkide böyle dertli dertli anlatıyor bazen kaşları çatıyor

Benim oglumda bu bikac gündür çok huzursuz özellikle akşamları, zannedersem dişi kaşınıyor sürekli herseyi ağzına almaya çalışıyor. Alamayınca sinirleniyor. 1 hafta sonra tam 5. ayı bitirecek. Bence zamanı artık diye düşünüyorum. 3 gün sonra aşısı var yine 6 adet aşı vurulacak. O zaman dişini de sorucam doktora. Önereceği bir jel var mı en azından gece sürerim rahat uyur.

Kızlar denemelik activia ile yoğurt mayaladım hiç alışkın olduğumuz ekşimsi tad yok tatlı tatlı activia gibi oldu biz sevemedik. Bebek için belki iyidir tatlı gibi ya.

Sleepy ecologic kullanıyorum gayet memnunum, dokusu, islakligi, büyüklüğü, kalınlığı.. sleepy başka seri aldım resmen incecik ve kupkuruydu, bu öyle değil
Bide onu deneyeyim
Evet ters koymayı bizde gördük ama geç kaldık galiba
Bizde böyleydik dünden beri iyiyiz şükür ne oluyor anlamıyorduk atağa yorumladım hep
Atak herhalde yaaa

Kızlar denemelik activia ile yoğurt mayaladım hiç alışkın olduğumuz ekşimsi tad yok tatlı tatlı activia gibi oldu biz sevemedik. Bebek için belki iyidir tatlı gibi ya.
Genelde herkez o mayayla yapıyor. Bende 4 ay 2 günlüğüm 5. Ay başlicam inşallah hangi sütle yaptınız

heryere yetişiyorsun Maşallah sana. Kayısı bebegi ishal etmiyormu? Ben içmiştim taneli yedim bebeğim ishal olmuştı şimdi içersem sadece suyunu

heryere yetişiyorsun Maşallah sana. Kayısı bebegi ishal etmiyormu? Ben içmiştim taneli yedim bebeğim ishal olmuştı şimdi içersem sadece suyunu
Yok canım hiç ishal olmadı.belkide içinde baska seylerde oldugundandır.bişeyw basladmmmı 3 4 saate bitiyor git gel git gel

Sehpanın üzerinden oyuncakları alıp yere atmaya bayılıyor bu kız kucağıma alınca da ağlıyor böyle duracakmış basıyor bi de ayaklarının üzerine reflü yatağında yatarken de parmaklarımızı tutup doğruluyor biz çekmeden ay her gün güncelleme geliyor ya

Eklentiler

• C1EB2C34-1FB4-4B24-AD0F-055672CE9258.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 87
Kaç aylık oldu?

Bizde sevmedik , ev yoğurduna alışanlar fark eder
Evet kendimize ev yoğurdundan yapacağım.
Genelde herkez o mayayla yapıyor. Bende 4 ay 2 günlüğüm 5. Ay başlicam inşallah hangi sütle yaptınız
Bebek için iyidir belki doktoruna soracağım neyle mayalayayım diye zaten. Kendimize pastörize sütle yaptım ama bebeğe günlük süt alacağım kaynatıp öyle mayalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…