Bugün bi bab bab filsn dedi birdaha demedi.cokta konusuyoruz ama gıcıklık yapıyor.birde eli agzındaysa döktürüyor o kadar heyecanla bekliyorumBizim erken başladı konuşmaya sürekli birileri konuşuyor anneanne babaanne dedeler falan çocuk erken dillendi canım. Eşimde evde oda çok etken oldu tabii. Yürüme arkadaşı güzel ya öneriyorlar baya onu bakalım
Konuşur konuşur bizimde azıcıkla başladı birden arttı şimdi susmuyor.Bugün bi bab bab filsn dedi birdaha demedi.cokta konusuyoruz ama gıcıklık yapıyor.birde eli agzındaysa döktürüyor o kadar heyecanla bekliyorum
aynenn yeni doğduğunda herkes bana benzetiyodu sonra bi değişti şimdi babasının kopyasıYenidogana aynı sen dedm ama bayagı değişmiş
Ne hoşafı yapıyorsun canım?Bnde solgarı 1 haftadır kullanıyorum bestlakla beraber bayagı fark oldu canım emdikten sonra mamayı az içiyor ama şiddetle diyorumki hoşaf iç 3 ögün o çok etkili oluyor.
Şikayetleniyorlar bizden içinn ailem herseyimebişiler buluyolar pişman ettiler diyeKonuşur konuşur bizimde azıcıkla başladı birden arttı şimdi susmuyor.Birde anlasak ne anlattıklarını bizimkide böyle dertli dertli anlatıyor bazen kaşları çatıyor
Evet cok benziyor o yüzden dedigimi geri aldımaynenn yeni doğduğunda herkes bana benzetiyodu sonra bi değişti şimdi babasının kopyası
Kuru kayısı kuru incir erik hoşafı yapıyorum karışık canım digerleri tükenti smdi kayıso var evde ondan yapaym diyorum kahvaltıda bile içiyorum 3 ögün cok faydası oluyor gerçekten sen ne istersen yapablirsn hepsi faydalı oluyor.Ne hoşafı yapıyorsun canım?
Bide onu deneyeyimSleepy ecologic kullanıyorum gayet memnunum, dokusu, islakligi, büyüklüğü, kalınlığı.. sleepy başka seri aldım resmen incecik ve kupkuruydu, bu öyle değil
Evet ters koymayı bizde gördük ama geç kaldık galibaBen de onu kullanıyorum canım, ıslak mendil kutusunu ters çevirip bırak şu alta çökeceği için alırken ilk mendil ıslak oluyor. Diğer türlü üstteki ilk mendil daha kuru oluyor ben de bir yerde görmüştüm tavsiye ederim bu şekilde kullanımı
Ve T temmuzekim kızlar teşekkürler eşime attım likleri bizim evin teknoloji uzmanı o bi baksın bakalım
Atak herhalde yaaaBizde böyleydik dünden beri iyiyiz şükür ne oluyor anlamıyorduk atağa yorumladım hep
Bizde sevmedik , ev yoğurduna alışanlar fark ederKızlar denemelik activia ile yoğurt mayaladım hiç alışkın olduğumuz ekşimsi tad yok tatlı tatlı activia gibi oldu biz sevemedik. Bebek için belki iyidir tatlı gibi ya.
Genelde herkez o mayayla yapıyor. Bende 4 ay 2 günlüğüm 5. Ay başlicam inşallah hangi sütle yaptınızKızlar denemelik activia ile yoğurt mayaladım hiç alışkın olduğumuz ekşimsi tad yok tatlı tatlı activia gibi oldu biz sevemedik. Bebek için belki iyidir tatlı gibi ya.
Ama oda ekşimsi oluyor ya bebegin miğdesini ekşitiyo diyorBizde sevmedik , ev yoğurduna alışanlar fark eder
Kuru kayısı kuru incir erik hoşafı yapıyorum karışık canım digerleri tükenti smdi kayıso var evde ondan yapaym diyorum kahvaltıda bile içiyorum 3 ögün cok faydası oluyor gerçekten sen ne istersen yapablirsn hepsi faydalı oluyor.
Yok canım hiç ishal olmadı.belkide içinde baska seylerde oldugundandır.heryere yetişiyorsun Maşallah sana. Kayısı bebegi ishal etmiyormu? Ben içmiştim taneli yedim bebeğim ishal olmuştı şimdi içersem sadece suyunu
Afiyet olsunYok canım hiç ishal olmadı.belkide içinde baska seylerde oldugundandır.bişeyw basladmmmı 3 4 saate bitiyor git gel git gel
Kaç aylık oldu?Sehpanın üzerinden oyuncakları alıp yere atmaya bayılıyor bu kız kucağıma alınca da ağlıyor böyle duracakmış basıyor bi de ayaklarının üzerinereflü yatağında yatarken de parmaklarımızı tutup doğruluyor biz çekmeden ay her gün güncelleme geliyor ya
Tüp bebek, plesentası aşağıda birde işin ehli bir doktora görünmek istiyoruzSizin durum neydi
Evet kendimize ev yoğurdundan yapacağım.Bizde sevmedik , ev yoğurduna alışanlar fark eder
Bebek için iyidir belki doktoruna soracağım neyle mayalayayım diye zaten. Kendimize pastörize sütle yaptım ama bebeğe günlük süt alacağım kaynatıp öyle mayalarımGenelde herkez o mayayla yapıyor. Bende 4 ay 2 günlüğüm 5. Ay başlicam inşallah hangi sütle yaptınız