2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Teşekür ederim canım içimi çok rahatlattınız çok üzülmüştüm. Çünkü cidden yapıyordum bi hevesle sonra yorgunluk vs derken yapamadım hep vicdanım rahat etmedi 2 ayı geçti diye de bi daha yapmak istemedim. Diş buğdayını da yapacaktım ama sonra sadece yapıp dağıtayım bir kaç adet var işte çocuğun üzerinden buğday atıyorlar felan onuda kendi aramızda yapıcam o kadar.
Instagram fikri çok mantıklı geldi onu nerden yapabiliriz o şekilde yapabilirim bende.
İnan günde dünya kadar foto çekiyorum bende her anı var çok şükür 🙏🏻 yani bi çekim yapmadım :KK43: o da içime batıyordu zaten güzel yerden vurdu.
Bu kuzenimin ilk vakası değil çocukluğumuzdan beri beraber büyüdük ama bazen böyle acımasızca konuşup insanı eleştirebiliyor. Bi kaç kere tavır takınıp bir kaç konuşmadım ama işte öyle de olmuyor ne bilim. Dediğin gibi lafımı esirgemeyeceğim bundan sonra çünkü böyle anneliğin sorgulanınca daha hassas oluyorum
O yapanın boş vaktı çok galıba günde 7 de başlıyorum gece 2 de bıtırıyorum büyük çocuk okulu koca bebek camasır bukasık yemrk

X