- 9 Haziran 2023
- 3.404
- 2.564
- 53
- 36
Ne alakası var canım kötü annelıkle ya ben yapmadım bilmiyorumYa ben yapacaktım diş partisini sonra vazgeçtim yapmayım dedim ne bilim ya. Yapmayınca kötü anne mi oluyoruz yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alakası var canım kötü annelıkle ya ben yapmadım bilmiyorumYa ben yapacaktım diş partisini sonra vazgeçtim yapmayım dedim ne bilim ya. Yapmayınca kötü anne mi oluyoruz yani
Ben ezıyorum ya blender çünkü benımkının bır ıkı ogurdu kactı korktumKizlar yiyecekleri artik minik parcalar halinda sunuyorum bebege ama yutamaz edemez bogazinda kalir diye çok korkuyorum. Siz de minik parcalar halinde mi veriyorsunuz yoksa catalla mi eziyorsunuz? 9 ay 1 haftalik bebegim
O yapanın boş vaktı çok galıba günde 7 de başlıyorum gece 2 de bıtırıyorum büyük çocuk okulu koca bebek camasır bukasık yemrkTeşekür ederim canım içimi çok rahatlattınız çok üzülmüştüm. Çünkü cidden yapıyordum bi hevesle sonra yorgunluk vs derken yapamadım hep vicdanım rahat etmedi 2 ayı geçti diye de bi daha yapmak istemedim. Diş buğdayını da yapacaktım ama sonra sadece yapıp dağıtayım bir kaç adet var işte çocuğun üzerinden buğday atıyorlar felan onuda kendi aramızda yapıcam o kadar.
Instagram fikri çok mantıklı geldi onu nerden yapabiliriz o şekilde yapabilirim bende.
İnan günde dünya kadar foto çekiyorum bende her anı var çok şükür yani bi çekim yapmadım o da içime batıyordu zaten güzel yerden vurdu.
Bu kuzenimin ilk vakası değil çocukluğumuzdan beri beraber büyüdük ama bazen böyle acımasızca konuşup insanı eleştirebiliyor. Bi kaç kere tavır takınıp bir kaç konuşmadım ama işte öyle de olmuyor ne bilim. Dediğin gibi lafımı esirgemeyeceğim bundan sonra çünkü böyle anneliğin sorgulanınca daha hassas oluyorum
Aynen bende 6 da uyanıyorum akşama kadar oturmuyorum sonrada oğlum saatte bir iki saatte bir kalkıyor uykumu da alamıyorumO yapanın boş vaktı çok galıba günde 7 de başlıyorum gece 2 de bıtırıyorum büyük çocuk okulu koca bebek camasır bukasık yemrk
Arkadaşım gece uyumaması zor çok şükür benımkı bu küçük uyur ama abısı hıc uyumazdı allahım gücünü kuvvvetını artırsıbAynen bende 6 da uyanıyorum akşama kadar oturmuyorum sonrada oğlum saatte bir iki saatte bir kalkıyor uykumu da alamıyorum
İnanırım inan alıskanlık haline geldi belkıde uyumacak dıye senın gerginliğinde geçer inan zor valla anne olmak büyük zanaat ısterUykuları mahvoldu belki biraz da biz mahvettik bilmiyorum ama gece de gündüz de berbat durumda şu an. Desteksiz asla uyumuyor destek ile bile maksimum 30 dk. uyuyor. Destek değişken; meme, emzik, kucak, evin içinde gezmek, elini tutma, kucağımda emerken uyanmasını beklemek vb. Bu düzelecek mi bilmiyorum. Diş ya da herhangi başka bir sıkıntısı yok çünkü ister inanın ister inanmayın ama her gün bu şekilde, hiçbir gün doğru dürüst uyumuyor. Tamamen alışkanlık, gece emerek uyumak vb.olayları yok dediğim gibi keyfine göre değişken uyuyor. 40 dakika içinde 4 kez uyandı mesela. Durmadan ağlıyor, dün 23:23'ten 00:55'e kadar durmadan bağıra çağıra ağladı. Dayanamayıp eşime verdim en az yarım saat de o uğraştı ve uyuttu. Herkes zaman zaman bozulduğunu söylüyor ama daimi olarak benim gibi olan var mı? Ya da bir dönem bunu yaşadık evet aylar sürdü ama düzeldi diyen var mı? Buna ihtiyacım var. Aralıksız bu duruma geçmesi 2 ay falan oldu, ondan önce de 4. aydan beri kötüydü ama bu kadar ara vermeden değil arada uyuduğu günler oluyordu. Dün gerçekten ölmek istedim artık. Bana yol gösterin ne olur, ben ne yapabilirim? Ya da geçici mi lütfen ben de yaşadım bitti desin biri. Ama 1 hafta 2 hafta değil, evet aylar sürdü ama şimdi iyi desin biri lütfen
Derdine bir çözümüm olsa yazacağım ama maalesef çözemediğim yazdığın aynı sıkıntılar bende de var sabah 7 de kalktı ve sadece yarım saat uyudu gözünü ovuşturup esniyor götürdüm 1 saat bağırdı başka bir halt yapmadı en son çıkardım. Muhtemelen de uyumayacak akşam uykusuna kadar da. Akşam uykusu dediğim de dün 4 saat uyumuşum işte öyle düşün yani.Yakın zamanda tahlilleri yapıldı hiçbir sıkıntı çıkmadı ama idrarı söyleyeyim çünkü onu 3 aylıkken falan baktılar diye hatırlıyorum. Kabızlığı vardı ama çoktan geçti, alerji olayını takip ediyorum belirtisi yok, gazı da yok. Aslında hiçbir şeyi yok beni de delirten maalesef bu
Ben 1 saat uyku görse dua eder hale geldim şu anda Oynasa oynatacağım ne istediğini anlayamıyorum gece her şeyi yapıyoruz. Yatağında yatır var sanki oraya koyduğumuz an ağlıyor bu gece yanıma alıp deneyeceğim mecbur, ayrılık kaygısı falan mı onu en azından anlamaya çalışacağım
Eğer yanında uyursa seni istiyordur mahrum etme annesi inşallah mışıl mışıl uyurYakın zamanda tahlilleri yapıldı hiçbir sıkıntı çıkmadı ama idrarı söyleyeyim çünkü onu 3 aylıkken falan baktılar diye hatırlıyorum. Kabızlığı vardı ama çoktan geçti, alerji olayını takip ediyorum belirtisi yok, gazı da yok. Aslında hiçbir şeyi yok beni de delirten maalesef bu
Ben 1 saat uyku görse dua eder hale geldim şu anda Oynasa oynatacağım ne istediğini anlayamıyorum gece her şeyi yapıyoruz. Yatağında yatır var sanki oraya koyduğumuz an ağlıyor bu gece yanıma alıp deneyeceğim mecbur, ayrılık kaygısı falan mı onu en azından anlamaya çalışacağım
Valla dişten mi oldu bizden mi bulaştı bilmiyorum ama üst yan dişlerden birini çıkaracağı dönemde sürekli burun akıntısı oldu hergün çekiyordum bağıra çağıra yaptırıyordu zatenGündüz uykuları bızım de kısaldı bıde dıs donemı zor geçiyor bır tek o zaman ya dıs çıkarırken sızınkılerde burun akması oldumu genız akması sureklı tıkalı olurdu burnu bu seferde ha bıre sümük cekıyoruz su gıbı tıksındım vallaa aspiratör ke kanka oldun
Kkk diye geçiyor kızamık kızamıkçık kabakulak aşı takviminde 12. Ayın sonunda diye gözüküyor bizim daha yapılmadıKızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda
Bizimde aşı yok dediler yapılmadıKızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda
Biz de saglık ocagı aşı var yapalım dedi ama herkes 1 yaş diyince bn de 1 yaşa erteledimKızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda
Yaptirdim ben deKızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda
Çok geçmiş olsunÇok fena hasta olduk kızlar hic halim yok bebeğimde çok bitkin
9. Ay aşısı isteğe bağlıymış.Biz de yaptırdıktan sonra öğrendik.Ebeye isteğe bağlıysa neden yaptırdığımızı sordum çünkü kendisi ısrarla çağırmıştı.Bakanlıktan yazı geldi mültecilerin çok olduğu bölgelerde aalgın tehlikesinden dolayı diye bir açıklama yaptı.Evde başka okula giden bir çocuğum falan da yok hani dışarıdan gelsin.İstege bağlı olduğunu bilseydim yaptırmazdımKızlar bnmki bugün 9 aylık kızamık aşısı oldu bı şikayet Yok şimdilik ama 1 hafta sonra olur dedi sanırım orayı kaçırdım ya yaptıran var mı aranızda
Çok geçmiş olsunÇok fena hasta olduk kızlar hic halim yok bebeğimde çok bitkin