- 10 Ekim 2016
- 350
- 451
- 36
Bende hamileliğin keyifli zamanlarına geçmek istiyorum artıkAzalsın artık yaaa geceleri uyuyamıyorum mide rahatsızlığından bulanmasa yanmasa yine bi sızı var içinde bi yandan bebek gelişiyo diye seviniyorum inş 2. Trimesterde mutlu oluruz 3. De yanmalar oluyomuş ben direkt kendimi doğuma odakliyimeşim yanımda bişey yiyip kana kana su içince sinirleniyorum artık haah
23 İstanbul 19.12.2021 birinci bebişMerhaba cnmm hosgeldin Yaş Şehir son adet tarihi birde Kaçıncı çocuk yazarsan eklerim
Yaş 32Yas Şehir son adet tarihi birde Kaçıncı cocuk olduğunu yazarsan Eklerim canim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Hakkınızda en iyisi olsun inşallah
Vardır herşeyde bir hayır canımÇok üzgünüm canım belkide daha vakti değil di hayırlısı olsun inşallah
İçini ferah tut olan olmuş artık insanların böyle sorumsuzca davranmalarına katlanamiyorummÇok kızgınım çok, kv ve kp geldiler geçen çarş perş buradalardı, türkiyeden geldiler. Meğer temaslılarmış ve hiçbi şey demediler. Bebek haberini verdik gelir gelmez, temaslı olmalarına rağmen sarıldılar öptüler şapur şupur. Kv dibimden ayrılmadı habire elimi tutuyor filan zaten normalde de sinir oluyorum o aşırı dokunsal hallerine. Neyse akşam görümcemden öğrendim onlar pozitif kv ve kp de onların yanından gelmiş. Kp öksürmeye başladı sürekli falan. Ben mesafe koymasam hiçbir şey yapmayacaklar. Öksüre öksüre gittiler, bi de üstüne bana trip attı kv eşim yokken. Hasta olabileceklerini asla kabul etmiyorlar. Ben de hamilelikten aşı olamadım ve geçen aşımın koruma süresi de geçti. Neyse simdi onlar gitti ben dünden beri hastayım, bugün kuru öksürük başladı ve yavas yavas atesim artıyo. İnsan bile bile yeni hamile kadına bu kadar yanasır mı, bu gizlenecek bişey mi. O kadar kızgınım ki kızlar. İnşallah ben üşütmüşümdür ya da psikolojiktir. Ama covidlerse ve ben de covid olduysam…
Kendi kızları ailece pozitifmiş, ona da hastayım bana yaklaşmayın dedikçe inanmamış azarlamışlar kızı. Bu nasıl bi cahillik ya. Bi de ben hem aşısız hem hamileyim yani..İçini ferah tut olan olmuş artık insanların böyle sorumsuzca davranmalarına katlanamiyorumm
Zaten hep biz olmayız. Bize gelmez biz süperiz biz ölümsüzüz woooww! Yani çok sorumsuz ve bencilce davranmışlar psikolojik olarak etkilenmişte olabilirsin. Bol meyve sebze ye bol su iç. Ve karbonatlı suyla burun ve bogazını gargara yap. Mikropları kırar.Çok kızgınım çok, kv ve kp geldiler geçen çarş perş buradalardı, türkiyeden geldiler. Meğer temaslılarmış ve hiçbi şey demediler. Bebek haberini verdik gelir gelmez, temaslı olmalarına rağmen sarıldılar öptüler şapur şupur. Kv dibimden ayrılmadı habire elimi tutuyor filan zaten normalde de sinir oluyorum o aşırı dokunsal hallerine. Neyse akşam görümcemden öğrendim onlar pozitif kv ve kp de onların yanından gelmiş. Kp öksürmeye başladı sürekli falan. Ben mesafe koymasam hiçbir şey yapmayacaklar. Öksüre öksüre gittiler, bi de üstüne bana trip attı kv eşim yokken. Hasta olabileceklerini asla kabul etmiyorlar. Ben de hamilelikten aşı olamadım ve geçen aşımın koruma süresi de geçti. Neyse simdi onlar gitti ben dünden beri hastayım, bugün kuru öksürük başladı ve yavas yavas atesim artıyo. İnsan bile bile yeni hamile kadına bu kadar yanasır mı, bu gizlenecek bişey mi. O kadar kızgınım ki kızlar. İnşallah ben üşütmüşümdür ya da psikolojiktir. Ama covidlerse ve ben de covid olduysam…
Aklından zoru olduğunu düşünüyorum . Çok mu cahil ?Çok kızgınım çok, kv ve kp geldiler geçen çarş perş buradalardı, türkiyeden geldiler. Meğer temaslılarmış ve hiçbi şey demediler. Bebek haberini verdik gelir gelmez, temaslı olmalarına rağmen sarıldılar öptüler şapur şupur. Kv dibimden ayrılmadı habire elimi tutuyor filan zaten normalde de sinir oluyorum o aşırı dokunsal hallerine. Neyse akşam görümcemden öğrendim onlar pozitif kv ve kp de onların yanından gelmiş. Kp öksürmeye başladı sürekli falan. Ben mesafe koymasam hiçbir şey yapmayacaklar. Öksüre öksüre gittiler, bi de üstüne bana trip attı kv eşim yokken. Hasta olabileceklerini asla kabul etmiyorlar. Ben de hamilelikten aşı olamadım ve geçen aşımın koruma süresi de geçti. Neyse simdi onlar gitti ben dünden beri hastayım, bugün kuru öksürük başladı ve yavas yavas atesim artıyo. İnsan bile bile yeni hamile kadına bu kadar yanasır mı, bu gizlenecek bişey mi. O kadar kızgınım ki kızlar. İnşallah ben üşütmüşümdür ya da psikolojiktir. Ama covidlerse ve ben de covid olduysam…
Yaş 31; Tekirdağ / 23.12.2021Merhaba canim hosgeldin Yaş Şehir son adet tarihi yazarsan eklerim
İnşallah psikolojiktir, çok fazla eklem ağrısı boğaz yanması çekiyorum ve ateşim giderek artıyo 36.5tu 37 oldu. İlaç da alamıyorum tabi. Umarım covid değildirZaten hep biz olmayız. Bize gelmez biz süperiz biz ölümsüzüz woooww! Yani çok sorumsuz ve bencilce davranmışlar psikolojik olarak etkilenmişte olabilirsin. Bol meyve sebze ye bol su iç. Ve karbonatlı suyla burun ve bogazını gargara yap. Mikropları kırar.
İnşallah bir an önce de iyi hissedersin
Açıkçası ben de aynısını düşünüyorum, tamamen saçmalık, bi de küsmeleri, reddetmeleri.. Size de çok geçmiş olsun. Bana 13 hafta olmadan aşı izni vermedi doktor. Geçen aşımın üzerinden de 6 ay geçmişti.Aklından zoru olduğunu düşünüyorum . Çok mu cahil ?
Bende sün pozitif çıktım ama hafif atlatıyorum şükür . Aşının etkisi de olabilir .
Dün tüm evi temizledim ama bugün hafif baş agrısı halsizlik var ..
Umarım ayakta atlatırsınız.
İnşallah değildir, öyleyse bile şimdiden güzel beslenmeye gayret et. İnşallah çabuk ve kolay geçer.İnşallah psikolojiktir, çok fazla eklem ağrısı boğaz yanması çekiyorum ve ateşim giderek artıyo 36.5tu 37 oldu. İlaç da alamıyorum tabi. Umarım covid değildir
İnşallah değildir, öyleyse bile şimdiden güzel beslenmeye gayret et. İnşallah çabuk ve kolay geçer.
Ben okurken bile çok kızdım sizi hayal edemiyorum. İnşallah geçmemiştir diyelim ama kendinize de çok dikkat edin İnşallah bir an önce toparlanirsinizÇok kızgınım çok, kv ve kp geldiler geçen çarş perş buradalardı, türkiyeden geldiler. Meğer temaslılarmış ve hiçbi şey demediler. Bebek haberini verdik gelir gelmez, temaslı olmalarına rağmen sarıldılar öptüler şapur şupur. Kv dibimden ayrılmadı habire elimi tutuyor filan zaten normalde de sinir oluyorum o aşırı dokunsal hallerine. Neyse akşam görümcemden öğrendim onlar pozitif kv ve kp de onların yanından gelmiş. Kp öksürmeye başladı sürekli falan. Ben mesafe koymasam hiçbir şey yapmayacaklar. Öksüre öksüre gittiler, bi de üstüne bana trip attı kv eşim yokken. Hasta olabileceklerini asla kabul etmiyorlar. Ben de hamilelikten aşı olamadım ve geçen aşımın koruma süresi de geçti. Neyse simdi onlar gitti ben dünden beri hastayım, bugün kuru öksürük başladı ve yavas yavas atesim artıyo. İnsan bile bile yeni hamile kadına bu kadar yanasır mı, bu gizlenecek bişey mi. O kadar kızgınım ki kızlar. İnşallah ben üşütmüşümdür ya da psikolojiktir. Ama covidlerse ve ben de covid olduysam…
İnşallah, teşekkür ederim. Bi de hiç mahcubiyet duymamaları, hasta oldugumu söyleyince hala üşütmüştür o falan demeleri iyice sinir ediyor. Ağrıdan ağlayacak durumdayım umurları değil hiç üstlerine alınmıyorlarBen okurken bile çok kızdım sizi hayal edemiyorum. İnşallah geçmemiştir diyelim ama kendinize de çok dikkat edin İnşallah bir an önce toparlanirsiniz
Duyamadın mi canım kalp atışını sen de ? Ne zaman gideceksin kontrole ?Bende senin gibi beklemedeyim canım. Rabbim hayırlısını versin. Üzülme olan da hayır vardır muhakkak. İnşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla nasip olur