2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende hamileliğin keyifli zamanlarına geçmek istiyorum artık 3. Trimesterda eminim zor ama en azindan son aylar olduğu için daha cekilesi gibi geliyor.

Çok kızgınım çok, kv ve kp geldiler geçen çarş perş buradalardı, türkiyeden geldiler. Meğer temaslılarmış ve hiçbi şey demediler. Bebek haberini verdik gelir gelmez, temaslı olmalarına rağmen sarıldılar öptüler şapur şupur. Kv dibimden ayrılmadı habire elimi tutuyor filan zaten normalde de sinir oluyorum o aşırı dokunsal hallerine. Neyse akşam görümcemden öğrendim onlar pozitif kv ve kp de onların yanından gelmiş. Kp öksürmeye başladı sürekli falan. Ben mesafe koymasam hiçbir şey yapmayacaklar. Öksüre öksüre gittiler, bi de üstüne bana trip attı kv eşim yokken. Hasta olabileceklerini asla kabul etmiyorlar. Ben de hamilelikten aşı olamadım ve geçen aşımın koruma süresi de geçti. Neyse simdi onlar gitti ben dünden beri hastayım, bugün kuru öksürük başladı ve yavas yavas atesim artıyo. İnsan bile bile yeni hamile kadına bu kadar yanasır mı, bu gizlenecek bişey mi. O kadar kızgınım ki kızlar. İnşallah ben üşütmüşümdür ya da psikolojiktir. Ama covidlerse ve ben de covid olduysam…

İçini ferah tut olan olmuş artık insanların böyle sorumsuzca davranmalarına katlanamiyorumm

Reactions: RAU
İçini ferah tut olan olmuş artık insanların böyle sorumsuzca davranmalarına katlanamiyorumm
Kendi kızları ailece pozitifmiş, ona da hastayım bana yaklaşmayın dedikçe inanmamış azarlamışlar kızı. Bu nasıl bi cahillik ya. Bi de ben hem aşısız hem hamileyim yani..

Zaten hep biz olmayız. Bize gelmez biz süperiz biz ölümsüzüz woooww! Yani çok sorumsuz ve bencilce davranmışlar psikolojik olarak etkilenmişte olabilirsin. Bol meyve sebze ye bol su iç. Ve karbonatlı suyla burun ve bogazını gargara yap. Mikropları kırar.
İnşallah bir an önce de iyi hissedersin

Aklından zoru olduğunu düşünüyorum . Çok mu cahil ?
Bende sün pozitif çıktım ama hafif atlatıyorum şükür . Aşının etkisi de olabilir .
Dün tüm evi temizledim ama bugün hafif baş agrısı halsizlik var ..
Umarım ayakta atlatırsınız.

İnşallah psikolojiktir, çok fazla eklem ağrısı boğaz yanması çekiyorum ve ateşim giderek artıyo 36.5tu 37 oldu. İlaç da alamıyorum tabi. Umarım covid değildir

Açıkçası ben de aynısını düşünüyorum, tamamen saçmalık, bi de küsmeleri, reddetmeleri.. Size de çok geçmiş olsun. Bana 13 hafta olmadan aşı izni vermedi doktor. Geçen aşımın üzerinden de 6 ay geçmişti.

İnşallah psikolojiktir, çok fazla eklem ağrısı boğaz yanması çekiyorum ve ateşim giderek artıyo 36.5tu 37 oldu. İlaç da alamıyorum tabi. Umarım covid değildir
İnşallah değildir, öyleyse bile şimdiden güzel beslenmeye gayret et. İnşallah çabuk ve kolay geçer.

Ben okurken bile çok kızdım sizi hayal edemiyorum. İnşallah geçmemiştir diyelim ama kendinize de çok dikkat edin İnşallah bir an önce toparlanirsiniz

Ben okurken bile çok kızdım sizi hayal edemiyorum. İnşallah geçmemiştir diyelim ama kendinize de çok dikkat edin İnşallah bir an önce toparlanirsiniz
İnşallah, teşekkür ederim. Bi de hiç mahcubiyet duymamaları, hasta oldugumu söyleyince hala üşütmüştür o falan demeleri iyice sinir ediyor. Ağrıdan ağlayacak durumdayım umurları değil hiç üstlerine alınmıyorlar

Kızlar benim cildim aşırı kurudu kaşlarımın dipleri kupkuru değince kaşımak için o kadar çok acıyor ve yanıyorki anlatamam dökülür diye ödüm kopuyor varmı böyle bişey yaşayan ellerim kupkuru krem bile fayda etmiyor ya yara gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…