Merhaba canım seni tüp bebek grubundan hatırlıyorum.Ben 0.25 cm iken doktor dinletti ama çok çok zayıftı o zaman 5+6ydık ben kendim ara kontrole gitmiştim asıl olarak 0.70cm iken 6+4te dinledik.Daha geç duyanlar da olabiliyor.Sizin şimdi ne kadarlık oldu? Kendini üzme inşallah güzel haberler alırsınKızlar bebeğiniz kaç mm iken kalp atışını duydunuz acaba ?
Ben pazartesi gittiğim de bebek bile göremedik canım. Bu pazartesi son şansım sanırım, öyle idam mahkumu gibi beklemedeyim.Duyamadın mi canım kalp atışını sen de ? Ne zaman gideceksin kontrole ?
Valla ne kadar olduğunu ben de bilmiyorum ben biraz geç transfer oldum o yüzden çok takmıyordum kafama ama böyle olacağını bilememiştim . Birkac haftadir sistemde 6 hafta gözüküyor ben de anlamadım. Bebekte büyüme var ama çok az 0.30 cm gibi bir şey olmuş. Çarşamba tekrar bakacak. Olmama ihtimalini de kabullenin dedi doktor. Beklemek çok zor gerçekten. Hayırlısı neyse o olsun hayırlı değilse olmasın daha zorlaştırmasın işimizi üzülmemek elde değilMerhaba canım seni tüp bebek grubundan hatırlıyorum.Ben 0.25 cm iken doktor dinletti ama çok çok zayıftı o zaman 5+6ydık ben kendim ara kontrole gitmiştim asıl olarak 0.70cm iken 6+4te dinledik.Daha geç duyanlar da olabiliyor.Sizin şimdi ne kadarlık oldu? Kendini üzme inşallah güzel haberler alırsın
İnşallah canım hayırlısıysa güzel haberlerimizi alalımBen pazartesi gittiğim de bebek bile göremedik canım. Bu pazartesi son şansım sanırım, öyle idam mahkumu gibi beklemedeyim.
İnşallah hayırlı güzel haberler alabiliriz
İnşallah bu sefer güzel olacak üzülmeyin evet tarih konusunda sizinle mi konuşmuştuk ben de çok geç transfer oldum doktorum transferden 15 gün önceyi sat alıyor yoksa benim de küçük çıkıyor.Bir de iki kontrol arası 8 gün geçmişti gittiğimde 5 gün büyümüştü sonraki kontrolde de vaktinden fazla büyümüş ona takılmayın transferden 15 gün önceki tarih ile uyumlu olsa yeter bence doktor daha iyi bilir tabi.Bir de kürtajı sormuşsunuz ben vakumlu kürtaj olmuştum sonrası sıkıntı olmadı sadece biraz tahriş olmuş oluyor minicik ilk gün idrarda bir yanma oluyor o kadar.Valla ne kadar olduğunu ben de bilmiyorum ben biraz geç transfer oldum o yüzden çok takmıyordum kafama ama böyle olacağını bilememiştim . Birkac haftadir sistemde 6 hafta gözüküyor ben de anlamadım. Bebekte büyüme var ama çok az 0.30 cm gibi bir şey olmuş. Çarşamba tekrar bakacak. Olmama ihtimalini de kabullenin dedi doktor. Beklemek çok zor gerçekten. Hayırlısı neyse o olsun hayırlı değilse olmasın daha zorlaştırmasın işimizi üzülmemek elde değiliki defadır çiftler çifter embriyo konuyor sadece bir tanesi tuttu bekliyoruz
Zaten ne olursa onlar gibi düşünenlerden oluyor yayılıyor afedersin, en azından hamilesin senin yanına bu dönemde ugramamalari gerektiİnşallah, teşekkür ederim. Bi de hiç mahcubiyet duymamaları, hasta oldugumu söyleyince hala üşütmüştür o falan demeleri iyice sinir ediyor. Ağrıdan ağlayacak durumdayım umurları değil hiç üstlerine alınmıyorlar
7.82 mm iken duyduk cnmKızlar bebeğiniz kaç mm iken kalp atışını duydunuz acaba ?
Çarşamba günü gidicem canım . 15 gün öncesini baz alınca da daha geriden geliyor bir hafta daha şans verdi yani doktor şuan için iyi gitmiyor dedi . Burdan çevirenler de oluyormuş ama yarı yarıya nerdeyseİnşallah bu sefer güzel olacak üzülmeyin evet tarih konusunda sizinle mi konuşmuştuk ben de çok geç transfer oldum doktorum transferden 15 gün önceyi sat alıyor yoksa benim de küçük çıkıyor.Bir de iki kontrol arası 8 gün geçmişti gittiğimde 5 gün büyümüştü sonraki kontrolde de vaktinden fazla büyümüş ona takılmayın transferden 15 gün önceki tarih ile uyumlu olsa yeter bence doktor daha iyi bilir tabi.Bir de kürtajı sormuşsunuz ben vakumlu kürtaj olmuştum sonrası sıkıntı olmadı sadece biraz tahriş olmuş oluyor minicik ilk gün idrarda bir yanma oluyor o kadar.
Okurken sinir oldum, bu ne rahatlık, niye gizliyorlar ki hiç gelmemeleri gerekirdi hadi geldiler bebek haberi sonrası insan kalkar gider..Siz bol bol dinlenin, c vitamini alımınızı artırın geçmiş olsun şimdidenÇok kızgınım çok, kv ve kp geldiler geçen çarş perş buradalardı, türkiyeden geldiler. Meğer temaslılarmış ve hiçbi şey demediler. Bebek haberini verdik gelir gelmez, temaslı olmalarına rağmen sarıldılar öptüler şapur şupur. Kv dibimden ayrılmadı habire elimi tutuyor filan zaten normalde de sinir oluyorum o aşırı dokunsal hallerine. Neyse akşam görümcemden öğrendim onlar pozitif kv ve kp de onların yanından gelmiş. Kp öksürmeye başladı sürekli falan. Ben mesafe koymasam hiçbir şey yapmayacaklar. Öksüre öksüre gittiler, bi de üstüne bana trip attı kv eşim yokken. Hasta olabileceklerini asla kabul etmiyorlar. Ben de hamilelikten aşı olamadım ve geçen aşımın koruma süresi de geçti. Neyse simdi onlar gitti ben dünden beri hastayım, bugün kuru öksürük başladı ve yavas yavas atesim artıyo. İnsan bile bile yeni hamile kadına bu kadar yanasır mı, bu gizlenecek bişey mi. O kadar kızgınım ki kızlar. İnşallah ben üşütmüşümdür ya da psikolojiktir. Ama covidlerse ve ben de covid olduysam…
Benim de ellerim çok kötü canım gebelikten önce de sürekli yıkamaktan çok fazla çatlayıp kanıyordu ama bu ara ellerimin her yerine yayıldı. Krem de sürsem fayda etmiyor. Nine elinden beter durumdaKızlar benim cildim aşırı kurudu kaşlarımın dipleri kupkuru değince kaşımak için o kadar çok acıyor ve yanıyorki anlatamam dökülür diye ödüm kopuyor varmı böyle bişey yaşayan ellerim kupkuru krem bile fayda etmiyor ya yara gibi oldu
benimde ellerim kupkurubkremde sürsem aynı ama ara ara oluyo hamileliktenmi dğeilmi bilmiyorum şu ankiKızlar benim cildim aşırı kurudu kaşlarımın dipleri kupkuru değince kaşımak için o kadar çok acıyor ve yanıyorki anlatamam dökülür diye ödüm kopuyor varmı böyle bişey yaşayan ellerim kupkuru krem bile fayda etmiyor ya yara gibi oldu
Küsmesi gereken o değil sensin eğer illa biri küsecekse .Açıkçası ben de aynısını düşünüyorum, tamamen saçmalık, bi de küsmeleri, reddetmeleri.. Size de çok geçmiş olsun. Bana 13 hafta olmadan aşı izni vermedi doktor. Geçen aşımın üzerinden de 6 ay geçmişti.
Bana yıllarr önce doktor rahmin ters demişti Ben çocuktum o zamanlar daha, sonra rahim filmi çekildim rahmim sola eğikmiş bi sorun olmaz diyorlar amaKızlar doktora gittik keseyi görmek için çok şükür şu anlık bir sorun yok keseyi gördük ama doktor muayene ederken rahmin arkaya dönük dedi. Daha önce de kaç kez gittim böyle bir şey söylememişti hiç. Böyle bir durumu olan var mı aranızda? Bir risk söz konusu değildir herhalde dimi?
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısını versin inşallah ne diyeceğimi bilemedimDüşük yaptım iyiyim bir sorun yok
Ben duymuştum böyle bisey. Bu da Allahın hikmeti sanırım. Sağlıklı olana hiv bişey olmuyormuş diğeri kendi kendine yok oluyormuş . Içın ferah tut ne güzel tutmuş sağlıkla al kucağına inşallahArkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolüm vardı ben tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?Diğer bebeğe zarar verir diye korkuyorum
Arkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolüm vardı ben tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?Diğer bebeğe zarar verir diye korkuyorum
Aynı bende bu sekilde duymuştum allahin izniyle hiç bisey olmaz inşallahBen duymuştum böyle bisey. Bu da Allahın hikmeti sanırım. Sağlıklı olana hiv bişey olmuyormuş diğeri kendi kendine yok oluyormuş . Içın ferah tut ne güzel tutmuş sağlıkla al kucağına inşallah
Ben duymuştum böyle bisey. Bu da Allahın hikmeti sanırım. Sağlıklı olana hiv bişey olmuyormuş diğeri kendi kendine yok oluyormuş . Içın ferah tut ne güzel tutmuş sağlıkla al kucağına inşallah
Aynı bende bu sekilde duymuştum allahin izniyle hiç bisey olmaz inşallah