2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Merhabalar herkese, benim de bir sorum olacak izninizle.
Doktor bana , progestan verdi ama fitil olarak kullan dedi.
ben 4 cm içeri yerleştir dedi , diye hatırlıyorum. Eşim 2 cm diye hatırlıyor.
Doktora da tekrar sordum geri dönmedi.

Bu şekilde kullanan varsa , ne kadar içeri uyguladınız acaba? Teşekkürler

Merhabalar herkese, benim de bir sorum olacak izninizle.
Doktor bana , progestan verdi ama fitil olarak kullan dedi.
ben 4 cm içeri yerleştir dedi , diye hatırlıyorum. Eşim 2 cm diye hatırlıyor.
Doktora da tekrar sordum geri dönmedi.

Bu şekilde kullanan varsa , ne kadar içeri uyguladınız acaba? Teşekkürler
İkiz hamileliğimde kullandım öyle bi derinlik cm söylenmemişti ayaklarınızı yatarken kendinize doğru çekip işaret parmağınızla içeri yerleştiği kadar iteceksiniz bi süre yatakdanda kalkmayın iyice yerleşir hem böylece. Bazen fitilden sonrafa akıntı olabiliyor endişe etmeyin fazlasını atmış olabililiyor.

Kizlar merhaba kontrole gittim bugün çok şükür her şey yolunda dedi doktor kalp atışlarını dinledik yine 🙂 10. Haftada ilk hareketlenme başlıyormuş gelmek istersen görebiliriz hareketlerini dedi 2hafta sonra tekrar gidicem şimdiden de 12. Hafta ikili tarama testi yaplcak diye bilgi verdi.

Kızlar 6+3 hamileyim doktorum bazı testler yapmamı istemişti alt karaciğer enzim testim 40 çıkmış üst sınırın üstünde, böyle bir durumla karşılaşan var mı 😔

Tabı ki ya onlarında kendince var bi bildiği bebeğe nasıl bi enerji gidiyo ki kalp atışı dışarı vuruyo. Ben ona hiç takilmadim. O zaaten görüyo kalp atışını bi sorun olsa söyler bana. Banada ikinci randevu erken geldi. Normalde erken olmasına sevinirdim ama burda alttan baktıkları için. Bi bahane uydurup iptal mi etsem acaba diye de düşünmüyo değilim.
Belki bu sefer karnından bakar, ben gittiğimde ısrar edicem karnımdan bakması için. Bir daha yaşamak istemiyorum onu, acayip utandım.

• Üzgünüm
Reactions: Zzy
Kızlar simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zor 😕 ikinci tüp bebek denememdi olmayacak sanırım. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Korkma canim daha kesin birsey yok, benim de sıkıntılarım var ve beklemedeyim. Yer gök dua ile ayakta duruyor. Dua edelim Rabbim hayırlısıyla bebislerimizi bize bağışlasın 🤲

Ahh bi kendileri yaşasalar yaşadıklarımızı görürler dünyanın kaç bucak olduğunuda işte rabbim boşa dememiş cennet annelerin ayakları altındadır diye şimdiden neler yaşıyoruz hormonu başka siniri başka kusması başka rabbim destek olsun. Benimki bugün ağladığımda şaşırdı normalde ona ağlamam pek destek çıktı sağolsun ama ben sinirlenince alttan alma yok bilerej yapıyorum sanıyor sanki 😄
Ahaha evet bilerek yapiyoruz sanki . Gecen şakalaşirken canim yandı bende bi anda ağlamaya başladim sonra bu beni gidiklamaya baslayinca hem agladim hem güldüm ortaya karisik bende anlamadim naptiğimi ama elimde değil bi tuhaf oldum 😂😂 diyo ki suan cok sacma agliyosun 😁

Kızlar simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zor 😕 ikinci tüp bebek denememdi olmayacak sanırım. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Bende senin gibi beklemedeyim canım. Rabbim hayırlısını versin. Üzülme olan da hayır vardır muhakkak. İnşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla nasip olur ❤️

X