Yok canım iyidir bu bulantılar zaten çoğunda olan şeymiş bizede denk geldi gelmeyen şanslılardan olamadıkBenim pek bulantım olmadı bu süreçte 10. Hafta dayım göğüs uçları agrimasa gene olduğumu anlamicam. Simdi bulantım da başladı Allah korusun bebeğe mi bisi oldu diye korkuyor insan
Yok öyle değil öksürüyorum boğazım kapanıyor burnum akmaya başlıyorBurun tıkanıklığı bende hep var , hamileliğin en başında çok daha belirgindi tek taraflı kapanıyordu. Süpürüp silerken kalkan tozdan kaynaklı oluyordur bence yani alerjik gibi geldi bana
170 canım ama kilom 80ussu maalesefCanım boyun kaç? Ben de çarşamba günü gidicem inşallah kese görmeye doktor o zaman çağırdı. Bende 70li kilolardayim boyum 168 170 civarı nasıl olur bilmem
Ahh bi kendileri yaşasalar yaşadıklarımızı görürler dünyanın kaç bucak olduğunuda işte rabbim boşa dememiş cennet annelerin ayakları altındadır diye şimdiden neler yaşıyoruz hormonu başka siniri başka kusması başka rabbim destek olsun. Benimki bugün ağladığımda şaşırdı normalde ona ağlamam pek destek çıktı sağolsun ama ben sinirlenince alttan alma yok bilerej yapıyorum sanıyor sankiCubuk kraker de anlik fayda ediyo bende bilemedim napicagimi yaa . Zencefil cayi onermisler ama onu da yapacak insan yok . Esim daha simdiden basladi cok nazlisin demeye . Snirlerim bu aralar zaten bi tuhaf cabuk sinirlenir oldum .
Boy kilo çokta orantısız değil gibi canim ama bakalım gittiğinde kilonu da tartar belki, çok mu göbek bölgesinde toplanıyor kilo mesela altta olmaz üstte olur gibi170 canım ama kilom 80ussu maalesef
Evet rahmin büyüyor bunun için günde üç lt su icmelisin, Rahim büyümesi için de bu çok iyi geliyorKızlar merhaba , bende 7. Haftayı bitirmek üzereyim çok şükür kalp atışını duyduk . İki kasığımın arasında bir ağrı var sizde de var mı böyle batma gibi ? İnternette rahim büyümesi olabilir yazıyor yaşayan var mı ?
Ben sordum doktora aynı soruyu . Şu sıralar normalde yumurtlama dönemin olacaktı. Vücudun bir hafızası var, hormonlar o yüzden salgılıyor, normal dedi.Merhaba kızlar bişey soracağım.özür dileyerek yumurtlama akıntısı gibi akıntı geliyor. Normal mi acaba. Bide çamaşırı da son bir haftadır sanki su sızmış gibi ıslaklık oluyor.çok az ama. Sizde de varmı yada sebebi nedir
Azalsın artık yaaa geceleri uyuyamıyorum mide rahatsızlığından bulanmasa yanmasa yine bi sızı var içinde bi yandan bebek gelişiyo diye seviniyorum inş 2. Trimesterde mutlu oluruz 3. De yanmalar oluyomuş ben direkt kendimi doğuma odakliyim6 kilo, bayaa vermişsiniz ama 2. Trimesterda o ara kapaniyormus. Bende 2 buçuk falan verdim ama zaten zayıftım iyice bittim. Gecicek sabır az kaldı 13. Haftadan sonra azalarak son bulucak diye ümit edelim
Bir kac yudum soğuk süt dene canım, malesef cok bulantili gebelikte hicbirseyin tam faydasi olmuyor, sadece biraz rahatlatir sonra devam eder ama 11 haftadan sonra hafifleyecek merak etmeKızlar mide bulantısına ne iyi gelir çok kötüyüm ya sabah bişeyim yok akşama doğru pik yapıyor bulantılar ve kusma
Kana kana su içmeyi öyle özledim kiAzalsın artık yaaa geceleri uyuyamıyorum mide rahatsızlığından bulanmasa yanmasa yine bi sızı var içinde bi yandan bebek gelişiyo diye seviniyorum inş 2. Trimesterde mutlu oluruz 3. De yanmalar oluyomuş ben direkt kendimi doğuma odakliyimeşim yanımda bişey yiyip kana kana su içince sinirleniyorum artık haah
%40 demiş belki geç tutunmadan dolayı olmuş olabilir mi acaba canım? Seni çok iyi anlıyorum defalarca tüp bebek tedavisi görmüş olan biri olarak çok yorucu yıpratıcı bir süreç ama şimdiden en kötüyü düşünme iyiyi çağıralm iyi gelsin allahtan Ümit kesilmezKızlar simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zorikinci tüp bebek denememdi olmayacak sanırım. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Asla uzulme hemen dua et yaşın kacsa yaşın kadar hucurat suresi oku ve dagit dua dua dua yer gok dua Allahtan buyuk degil ya doktorlar ben hep boyle dua ederim Allahim benegimde bende sana emanetim diyorum sende dua et ona emanet etKızlar simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zorikinci tüp bebek denememdi olmayacak sanırım. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.
Önümüzdeki hafta doktora konrolüm var isteyecem o ilaçtan dün uyuyamadım ya bulantıdan sürekli tükürmekten öğütmek tenBende kraker falan işe yaramadı. Naneli şeker polo tarzı şekerler çok iyi geliyor bir de zencefil çayı. Prilam verdi doktorum zararsız bebeğe sakıncası yok dedi isterseniz sizde ondan kullanın .
İnşallah hafifler canım zira hiçbir şey fayda etmiyor dediğin gibiBir kac yudum soğuk süt dene canım, malesef cok bulantili gebelikte hicbirseyin tam faydasi olmuyor, sadece biraz rahatlatir sonra devam eder ama 11 haftadan sonra hafifleyecek merak etme
İnşallah güzel haberler alırsın inşallahKızlar simdi doktordan geldik bebek çok az büyümüş ve kalp atışı yok. Doktor %40 ihtimalle sağlıklı olmayacak dedi . Çarşamba tekrar çağırdı son bir şans için 7.haftaya kadar bekliyorlarmış. Ne hissedeceğimi bilmiyorum çok yoruldum iki aydır sürekli beklemekten böyle arafta kalmak gibi . Olmayacaksa da insan kabullenecek elbet ama var mi yok mu diye beklemek çok zorikinci tüp bebek denememdi olmayacak sanırım. Beklemekten başka yapacak bir şey yok.