2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Merhabalar herkese, benim de bir sorum olacak izninizle.
Doktor bana , progestan verdi ama fitil olarak kullan dedi.
ben 4 cm içeri yerleştir dedi , diye hatırlıyorum. Eşim 2 cm diye hatırlıyor.
Doktora da tekrar sordum geri dönmedi.

Bu şekilde kullanan varsa , ne kadar içeri uyguladınız acaba? Teşekkürler

İkiz hamileliğimde kullandım öyle bi derinlik cm söylenmemişti ayaklarınızı yatarken kendinize doğru çekip işaret parmağınızla içeri yerleştiği kadar iteceksiniz bi süre yatakdanda kalkmayın iyice yerleşir hem böylece. Bazen fitilden sonrafa akıntı olabiliyor endişe etmeyin fazlasını atmış olabililiyor.

Kizlar merhaba kontrole gittim bugün çok şükür her şey yolunda dedi doktor kalp atışlarını dinledik yine 10. Haftada ilk hareketlenme başlıyormuş gelmek istersen görebiliriz hareketlerini dedi 2hafta sonra tekrar gidicem şimdiden de 12. Hafta ikili tarama testi yaplcak diye bilgi verdi.

Kızlar 6+3 hamileyim doktorum bazı testler yapmamı istemişti alt karaciğer enzim testim 40 çıkmış üst sınırın üstünde, böyle bir durumla karşılaşan var mı

Belki bu sefer karnından bakar, ben gittiğimde ısrar edicem karnımdan bakması için. Bir daha yaşamak istemiyorum onu, acayip utandım.

Reactions: Zzy
Korkma canim daha kesin birsey yok, benim de sıkıntılarım var ve beklemedeyim. Yer gök dua ile ayakta duruyor. Dua edelim Rabbim hayırlısıyla bebislerimizi bize bağışlasın

Ahaha evet bilerek yapiyoruz sanki . Gecen şakalaşirken canim yandı bende bi anda ağlamaya başladim sonra bu beni gidiklamaya baslayinca hem agladim hem güldüm ortaya karisik bende anlamadim naptiğimi ama elimde değil bi tuhaf oldum diyo ki suan cok sacma agliyosun

Bende senin gibi beklemedeyim canım. Rabbim hayırlısını versin. Üzülme olan da hayır vardır muhakkak. İnşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…