2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizimki de bir kaç gece miyavladı ama alıştı artık sesi çıkmıyor zaten kızım geldi geleli eşime beleniyor ona düştü iyice, söylediğiniz gibi ama sabah yatarken benim kafama yatıyor ama derin uykuda korkuyorum yine de ben. Hep beşikte de yatmıyor çünkü kız yanımda uyuyor emmeye kaldırdığımda

Bnde yanına yatırıyordum sonra baktım olmuyor beşiğe yatırıyorum artk.nasıl bir kediyse kapıya vuruyor kendini sürekli.biraz daha büyüsnler daha kolay olur

benim gibi gruptan biri daha slikon uç kullanıyordu. Ben slikon ucun hafif ucunu kestim ve daha güzel tutmaya başladı 2 gün sonra biraz daha kestim. Meme reddinede çözüm bulmuş olduk
Ben kullanıyordum da bıraktırdım ben komple teşekkür ederim

Ben molfix pure softrla başladm çok şükür değiştirmeme gerek kalmadı. Diğer bezlerle ilgili bilgim yok o yüzden. Ne kampanyası ben duymadım
Migrosta 2. Molfix ürünü %60 indirim kampanyası vardı.tek ürün 100 se ikisi 140 tl oluyor gibi diyeyim

Sağol canım ya alayım geçsin birde e bebekte kremli bebek bezleri var ondanda hiç şikayet yok bilemedim

Kızlar bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benim bebişin bi kulqğının içi çok pis gibi geldi bana. İnternette temizlenmez yazıyor ama bilemedim

Ben muslin ya da pamuklu ağız mendilini kaynayıp ılık hale gelmiş suya batırıp nazikçe kepçesinin içini etrafını temizliyorum. İç kısmına müdahale asla etmiyorum geri dönülmez bir zarar vermemek adına kulak çok hassas bir organ çok dikkatli olmak gerek

Kızlar karın üstü egzersizleri için şöyle bir şişme kaplumbağa aldım. İçine ılık su dolduruluyor kullanan var mı

Eklentiler

• BCAD256E-DFDC-4E97-9EFC-2B35275B9F57.png
    268,4 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar karın üstü egzersizleri için şöyle bir şişme kaplumbağa aldım. İçine ılık su dolduruluyor kullanan var mı

Ben bunun küçük su matini görmüştüm, ılık su olması bebeğin gazını falan da daha rahat çıkartmasini sağlıyormuş almayı düşündüm bir ara ama geç mi kaldım diye düşündüm. Bunda 3+ yazıyor denemek lazım, güle güle kullansın minik. Deneyimlerini bekliyorum

Bencede sevebilirler tam dönme egzersizleride hızlandı karın kasları için iyi olabilir gerçi bizimki yüzüyor sanki hep böyle duruyor eller ayaklar çırpınıyor kıpır kıpır kaydırıyor kendini

Eklentiler

• 9D98AB8E-B2C4-49A9-8B65-01C10895E580.jpeg
    179,9 KB · Görüntüleme: 91
Bencede sevebilirler tam dönme egzersizleride hızlandı karın kasları için iyi olabilir gerçi bizimki yüzüyor sanki hep böyle duruyor eller ayaklar çırpınıyor kıpır kıpır kaydırıyor kendini

Yaaa tipineee, masallah annesiii bizimki de sürekli dikiyor kafayı etrafa bakıyor sıkılınca tükürük çıkarıp çığlık atıyor al beni der gibi

Yaaa tipineee, masallah annesiii bizimki de sürekli dikiyor kafayı etrafa bakıyor sıkılınca tükürük çıkarıp çığlık atıyor al beni der gibi
Aynısı bıdır bıdır sitem eder gibi konuşuyor birde bizimki. şu önlükler iyi oldu sürekli takıyoruz artık hep ıslatıyor önünü

Aynısı bıdır bıdır sitem eder gibi konuşuyor birde bizimki. şu önlükler iyi oldu sürekli takıyoruz artık hep ıslatıyor önünü

Bende sürekli önlük takıyorum,hatta gün içinde de baya önlük değişiyor salyadan sırılsıklam oluyor önlükler kıyafet kirlenmesi azaldı bu sayede ,eğer fazla beslenip çıkarırsa önlük batıyor sadece

Evet canım bizimde öyle beyaz diş gibi yerleri belli hepsinin alt üst doktorumuz öyle söyledi bizimkine ama tabi bebekten bebeğe değişir diştir belkide
İnş Şuan değildir dediğin gibi bizim de öyledir bence de
İnş hastalık yoktur bakalım.. bekliyorum merakla.

Yakın olsak beraber denerdik kutularca mama içilmediğinden çöp oldu hep. Bi umut içer diye ara ara denemelerdeyiz ancak.
Pregomin as tamamen hayal kırıklığı oldu

Biz şimdi annemlerin yanındayız. Taşındık. Aynı apartmanda kalacağız gibi. 10 gündür fazladan 2-3 kişi var evde ve herkes kızımla konuşuyor gülüyor diye algıları inanılmaz açıldı. Evde yalnızken resmen yavaş büyüyormuş.
Gün içindeki ağlama krizleri azaldı çünkü başka insanlar görüyor beni de özlüyor sanki.
Emme konusu Şuan bi şaibe, kursağından ne kadar geçiyo ölçemiyorum maalesef tabi. Pazartesi belli olacak her şey.
Ama geceleri çok sık uyanıyor bazen 10 dk aralıklara düşüyor o anlarda aç olduğunu düşünüyorum genelde.
Yine ihtimaller arasında kayboldum
Sadece genel olarak kalabalık ortam ve biraz başkalarının onunla yarım saat bile ilgilenmesi sanki beni özlemesine neden oluyor. Beni görünce gülüp cilveleniyo resmen gündüzleri olan memeyle kavgaları genel olarak çok azaldı, sakinledi. şimdi kilo aldıysa eğer sorunumuzun biraz da yalnızlık ve biraz depresyonlu hallerimiz olduğunu düşüneceğim. Kısmet.

Ya bilmiyordum cişli bez sayisinda azalma felan oluyormuydu peki

10 günde 100 Gr gibi almisiz malesef. Başka mama siparişi verdim. Bakalım o nasıl olacak. Pazartesi de kontrole gidicez, idrar yolu enfeksiyonu vs baktırmak istiyorum
4.ay gr alisiniz ne kdr normalde 600 gr alinmask gerekmis bizde 400 gr aldik 10 gun boyunca takviye yapicam tekrar tartilcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…