Bizimki de bir kaç gece miyavladı ama alıştı artık sesi çıkmıyorHak veriyorum sana insan korkuyor odaya almayaym dedm olmadı miyavlıyor ve kapıya atlıyor sürekli bn bile kaç kiloyum üstüme atlayınca canm yanıyor ama çözdüm derdi benmişim beni kıskanıyormuş yanıma geliyor yorganın içine girip yatıyor beşige gitmiyor.seninki oda dışında duruyormuki
Bnde yanına yatırıyordum sonra baktım olmuyor beşiğe yatırıyorum artk.nasıl bir kediyse kapıya vuruyor kendini sürekli.biraz daha büyüsnler daha kolay olurBizimki de bir kaç gece miyavladı ama alıştı artık sesi çıkmıyorzaten kızım geldi geleli eşime beleniyor ona düştü iyice, söylediğiniz gibi ama sabah yatarken benim kafama yatıyor ama derin uykuda korkuyorum yine de ben. Hep beşikte de yatmıyor çünkü kız yanımda uyuyor emmeye kaldırdığımda
Ben kullanıyordum da bıraktırdım ben komple teşekkür ederimbenim gibi gruptan biri daha slikon uç kullanıyordu. Ben slikon ucun hafif ucunu kestim ve daha güzel tutmaya başladı 2 gün sonra biraz daha kestim. Meme reddinede çözüm bulmuş olduk
Migrosta 2. Molfix ürünü %60 indirim kampanyası vardı.tek ürün 100 se ikisi 140 tl oluyor gibi diyeyimBen molfix pure softrla başladm çok şükür değiştirmeme gerek kalmadı. Diğer bezlerle ilgili bilgim yok o yüzden. Ne kampanyası ben duymadım
Sağol canım ya alayım geçsin birde e bebekte kremli bebek bezleri var ondanda hiç şikayet yok bilemedimRica ederim. Doğumdan aylar önce molfiks 1 ve 2 numarayı almıştım. Sadece hastanede kullanmak için küçük paket ultra prima care yenidoğan kullandım. Sonrasında hep molfiks kullandım. Hiç pişik ve koku sorunum olmadı, bezi bağlarken ön ve arka tarafın göbek deliği hizasında olmasına dikkat ediyorum, bir de çok gevşek kapatmamak gerekiyor o zaman hiç taşma olmuyor. Başta bilmediğim için belde boşluk bırakarak kapatıyordum rahat etsin diye ama çiş ve kaka hep taşıyordu
Kızlar bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benim bebişin bi kulqğının içi çok pis gibi geldi bana. İnternette temizlenmez yazıyor ama bilemedim
Genel olarak goon dan memnun gibi çoğu kişi. Hem daha ekonomikmiş. 3e yeni geçtik bu paketten sonra bi goon denemeyi düşünüyorum.Migrosta 2. Molfix ürünü %60 indirim kampanyası vardı.tek ürün 100 se ikisi 140 tl oluyor gibi diyeyim
Kızlar karın üstü egzersizleri için şöyle bir şişme kaplumbağa aldım. İçine ılık su dolduruluyor kullanan var mı
Bencede sevebilirler tam dönme egzersizleride hızlandı karın kasları için iyi olabilir gerçi bizimki yüzüyor sanki hep böyle duruyor eller ayaklar çırpınıyor kıpır kıpır kaydırıyor kendiniBen bunun küçük su matini görmüştüm, ılık su olması bebeğin gazını falan da daha rahat çıkartmasini sağlıyormuş almayı düşündüm bir ara ama geç mi kaldım diye düşündüm. Bunda 3+ yazıyor denemek lazım, güle güle kullansın minik. Deneyimlerini bekliyorum
Bencede sevebilirler tam dönme egzersizleride hızlandı karın kasları için iyi olabilir gerçi bizimki yüzüyor sanki hep böyle duruyor eller ayaklar çırpınıyor kıpır kıpır kaydırıyor kendini
Aynısı bıdır bıdır sitem eder gibi konuşuyor birde bizimki.Yaaa tipineee, masallah annesiiibizimki de sürekli dikiyor kafayı etrafa bakıyor sıkılınca tükürük çıkarıp çığlık atıyor al beni der gibi
Aynısı bıdır bıdır sitem eder gibi konuşuyor birde bizimki.şu önlükler iyi oldu sürekli takıyoruz artık hep ıslatıyor önünü
Aynen büyük rahatlık ya tükürük kusmuk hepsi önlüğe gidiyorBende sürekli önlük takıyorum,hatta gün içinde de baya önlük değişiyor salyadan sırılsıklam oluyor önlüklerkıyafet kirlenmesi azaldı bu sayede ,eğer fazla beslenip çıkarırsa önlük batıyor sadece
İnş Şuan değildirEvet canım bizimde öyle beyaz diş gibi yerleri belli hepsinin alt üst doktorumuz öyle söyledi bizimkine ama tabi bebekten bebeğe değişir diştir belkide
İnş hastalık yoktur bakalım.. bekliyorum merakla.Durması ve azalması problem malesef, daha önce hiç böyle haftalık, on günlük ölçüm yapmadim. Artık yaparım böyle şüpheli durumlarda, bu ay zaten 400gr da kabul görüyor. Toparlariz inşallah. Bı şu genel kontrolü olup hastalık faktörleri elensin de.. varsın beslenme reddi diyelim uykuda zorla iciririm şimdiki gibi yapacak bişey yok. Neocate önerdi. Evolviayi da söyledi. Deneyerek gidicem. Progamin as iciyo diye istedim, isim değişti dediler, içerik aynı değil.. belki sorun mama da değil bilemiyorum ama zorla iciyo o kesin.
Ya bilmiyordum cişli bez sayisinda azalma felan oluyormuydu pekiBiz de aynı şekilde bu ay 350 gr aldık doktorumuz idrar kültürü istedi. İdrar yolu enfeksiyonu kilo alımında azlık yapıyormuş. Gerçekten de enfeksiyon varmış antibiyotik başladık dünkız bebeklerde yatkınlık oluyor. Hiçbir semptomumuz da yoktu bu arada. Bence talep edin mutlaka
Bende biraz su icmeyi azaltmstim tekrar onu cogalttim ve sut artirici seylerde icmeye basladim bakalim etkisi olucak mi 10 gun gözlemlicem belkide sutum azaldi farkina varamadimBizimki az almıştı ama ben diyet yapıyordum diyeti bıraktım şimdi almaya başladı
4.ay gr alisiniz ne kdr normalde 600 gr alinmask gerekmis bizde 400 gr aldik 10 gun boyunca takviye yapicam tekrar tartilcaz10 günde 100 Gr gibi almisiz malesef. Başka mama siparişi verdim. Bakalım o nasıl olacak. Pazartesi de kontrole gidicez, idrar yolu enfeksiyonu vs baktırmak istiyorum
700/750 gibiydi. Bizde su an iştahsızlık var mlaesef, uyku harici beslenmiyor gibiyiz. Takviyeyi içiyorsa toparlayacaktir4.ay gr alisiniz ne kdr normalde 600 gr alinmask gerekmis bizde 400 gr aldik 10 gun boyunca takviye yapicam tekrar tartilcaz