- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Karma aşıları olduk calpol verdim eve gelince ben huzursuz oluyor yoksa ateş yapmadı tabi ilaçtan dolayı.Rota 2.dozu 3.ayda olduk biz menenjitlerin ilk dozuyla. Şimdi 5. ayda rota 3.doz ve menenjitlerin 2.dozunu olacakKızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz
Kızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz
Doktor bize 5. Ayda destekli 6 ayda desteksiz oturmaya geçebilirsiniz öncesinde geçmeyin dedi ama istemsizce kucağımda oturuyor bazen o şekilde.Güzel anneler 4.aydan sonra bebişlerinizi destekli oturtmaya başladınız mı?benim kız oturmaya çok meyilli bende sabırsızlanıyorum
4. Ay aşımız İçin henüz var ama geçtiğimiz hafta yani 3 ay 1 haftalıkken rota aşımızın 1. Dozu ve menenjit ilk doz yapıldı bu hafta yani 3 ay 2 haftalıkken de menenjit 2. Doz yapıldı.Kızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz
Canım yukarıda bizim aşı durumunu yazdım, rota ilk doz ne zaman yapıldı size o zaman? Biz ilk dozu 3 ay 1 haftalıkken olduk. Menenjitin 2. Dozu da bugün yapıldı ateş yapabilirmiş calpol verdim bende.Karma aşıları olduk calpol verdim eve gelince ben huzursuz oluyor yoksa ateş yapmadı tabi ilaçtan dolayı.Rota 2.dozu 3.ayda olduk biz menenjitlerin ilk dozuyla. Şimdi 5. ayda rota 3.doz ve menenjitlerin 2.dozunu olacak
Her doktor Farklı uyguluyor sanırım ben öyle anladım. Herkesin Farklı zamanlarsa olmuş aşılarıBiz bugün 4.ay aşılarını ve rotavirus aşısınin 2.dozunu yaptırdık. Henüz calpol veremedim uyudu gelir gelmez ama uyanınca direk vereceğim önlem amaçlı. Bizim menenjit aşı takvimimiz 3-5-13 ay şeklinde. 5.ayda bexsero ve nimenrix ikinci dozları yapılacak. Rotavirus de 2-4-6.ay şeklindeydi 2 dozu yapıldı 6.ayda son doz var.
Kuzum ya ufacık halleriyle etkileniyorlar büyük cocugu sünnet ettirirken kimblr nasıl etkileniyorlarGüzel mama hipp reflüsü yokken bizde onu kullanıyorduk. Dışarıda ağlayınca bir ekstra panik oluyor insan yabizimkide durmuyor pusete çıldırıyor kucağa alıyoruz 10dk sonra yine çıldırıyor bu aylarda böylelerdir belkide evet bizim sünnetten sonra bir gitti bir daha gelmedi ya
Bizimkide 120 veriyosun tamam ama 150yi kabul etmiyorhipp combiotic tok tutuyobaya ya adaya 90 cc yapıyorum içemiyo 60 ta bıkarıyo diliyle ittiriyo biberonu sonra 2 saat garanti acıkmıyo ama Ada 6 kgbile yok tabi
Menenjitler fena sarsmıştı bizi calpolu düzenli ver canımDoktor bize 5. Ayda destekli 6 ayda desteksiz oturmaya geçebilirsiniz öncesinde geçmeyin dedi ama istemsizce kucağımda oturuyor bazen o şekilde.
4. Ay aşımız İçin henüz var ama geçtiğimiz hafta yani 3 ay 1 haftalıkken rota aşımızın 1. Dozu ve menenjit ilk doz yapıldı bu hafta yani 3 ay 2 haftalıkken de menenjit 2. Doz yapıldı.
Canım yukarıda bizim aşı durumunu yazdım, rota ilk doz ne zaman yapıldı size o zaman? Biz ilk dozu 3 ay 1 haftalıkken olduk. Menenjitin 2. Dozu da bugün yapıldı ateş yapabilirmiş calpol verdim bende.
Biz hayırlısıyla yeni girdik gümbür gümbürKızlar 4.ay atağından hayırlısıyla çıkan var mıkaçıncı gün bitti
Kucagımda filan oturturken rahat oluyor oda memnun bnde memnun bakalm doktor ne diyecekAhahaha bu çok iyiymiş ya çok güldüm
Doktora sormadım ama bizimki de oturmak istiyor yatırınca ağlıyor kafayı kaldırıp kalkmaya çalışıyor yarım şekilde oturtmaya başladım ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Canım biz sab simplex kullanıyorduk gayet etkili ve iyi geliyor ama yan etki olarak kusturuyor diyebilirim belki geçici bir süreçtir
Hahahah bitanede bende var kucakta otursa mutlu yoksa ciyak ciyak bağırıyor kaldırın beni diye
Ahh inşallah canım gözüm korkmuyor değil birdahaki aya geçiyoruz büyük ihtimalle ek gıdaya zaten biz. Belkide sünnet mana oldu bilmiyorum azaldı ama birden sonrasındaKuzum ya ufacık halleriyle etkileniyorlar büyük cocugu sünnet ettirirken kimblr nasıl etkileniyorlarinşallah en kısa zamanda toparlar ek gıdaya geçince obur olur minik poyraz
Huniyi takmadan bir çıksaydıkBiz hayırlısıyla yeni girdik gümbür gümbürherseye cıgrınıyor söylenityor
Tutarken zorlanıyorum bazen oturunca sırtım rahatlıyor ne yalan söylim inşallah yanlıs yapmıyorumdurDoktor bize 5. Ayda destekli 6 ayda desteksiz oturmaya geçebilirsiniz öncesinde geçmeyin dedi ama istemsizce kucağımda oturuyor bazen o şekilde.
4. Ay aşımız İçin henüz var ama geçtiğimiz hafta yani 3 ay 1 haftalıkken rota aşımızın 1. Dozu ve menenjit ilk doz yapıldı bu hafta yani 3 ay 2 haftalıkken de menenjit 2. Doz yapıldı.
Canım yukarıda bizim aşı durumunu yazdım, rota ilk doz ne zaman yapıldı size o zaman? Biz ilk dozu 3 ay 1 haftalıkken olduk. Menenjitin 2. Dozu da bugün yapıldı ateş yapabilirmiş calpol verdim bende.
İştahsız oldugu içinmi 5.ayda canm ek gıda?Ahh inşallah canım gözüm korkmuyor değil birdahaki aya geçiyoruz büyük ihtimalle ek gıdaya zaten biz. Belkide sünnet mana oldu bilmiyorum azaldı ama birden sonrasında
Huniyi takmadan bir çıksaydık
Aynen 3. Ayında olmuştu şubat ta 5 aylık olacak 2. Dozlar yapılacakMasallah umarım bizimkine de bisey olmaz cok tesekkurler. Rota ve menenjitin 2 asisi dimi. Biz ilk dozları 3. Ayda olmuştuk sizin de oyle miydi peki
Yok canım mamayla besleniyoruz ya biz o yüzden geçebiliriz belki dedi. Oyy sende çocuk çok deseneİştahsız oldugu içinmi 5.ayda canm ek gıda?
2 saat önce eylül aglıyor kediler kavga ediyor zil calıyor ellerim ıslak ne yana koşacagımı şaşırdım o ara ben taktım huniyi
Muhattap olmuyorlar ama bazen tekir caktırmadan girip eylülYok canım mamayla besleniyoruz ya biz o yüzden geçebiliriz belki dedi. Oyy sende çocuk çok desenekediler bebişi seviyor mu yaa genelde pek muhatap olmuyorlarda
Ay maşallah şişkoya bizim kedimizde hala kızdan ağır ben üstüne yatar diye korkup gece odaya almıyorumMuhattap olmuyorlar ama bazen tekir caktırmadan girip eylül
uyurken beşige atlıyor yatıyor.tekir 8 kilo o agırlıkta atlayınca bişi olur diye korkuyorum normalde zarar vermiyorlarda genelde kaçıyorlar .bunun gibi
Hak veriyorum sana insan korkuyor odaya almayaym dedm olmadı miyavlıyor ve kapıya atlıyor sürekli bn bile kaç kiloyum üstüme atlayınca canm yanıyor ama çözdüm derdi benmişim beni kıskanıyormuş yanıma geliyor yorganın içine girip yatıyor beşige gitmiyor.seninki oda dışında duruyormukiAy maşallah şişkoya bizim kedimizde hala kızdan ağır ben üstüne yatar diye korkup gece odaya almıyorum
Yaa evet sen yazmıştın diş incisi diye değil mi? Baktım inci olabilir ama kistleri genelde mavi sarı renk filan yazılmış hep. Görsellere benzetemedim. Bizimkinde şişlik yok, acımıyor da ama sadece beyazlık var.Canım diş eti kisti onlar bizimde diş gibi hemen doktoruna gösterdik öyle dedi bebeklerde olurmuş. Diş geldiği falan yok henüz daha çok erken gelmesin zaten dedi. Salya akıtması elini sokması falan ayına göre normal hareketler dedi.