2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya benim ilk kızım kulak enfeksiyonu geçirdi, doktorun ilk sorduğu yatarak mı emziriyorsun oldu, öyle olunca ben hiç yatarak emzirmedim
Anladım canım bizde bı sıkıntı olmadı ilk kızımda şükür çocuklarda böyle seviyor iste

QEvet ya emzirirken uyuyor, aldığımda uyandığı için bırakıyorum ben de bazen 1 saat-2 saat uyuyor. Yastığa transfer etmek mantıklıymış, ben de deneyeyim.

Sabaha karşı ben de mi yanıma alsam ya. Sabah karşı da uyumayınca berbat oluyor gün 🫠
Deneyin isterseniz, ben de sabah yatarak emziriyorum. Çok keyifli oluyor🙃, ben uyanıncaya kadar uyuyor. Şu an delirdi yine, kolik saatimiz başladı🤯

Bence 4 aydan önce düzen falan yok nasıl denk gelirse öyle yavrum 😂 Ben 2 gündür 12’de uyutuyorum gece ilk uykusu 3-4 saat sonraki 2 saat sonra da saat başı uyanıyor. Ama öncesinde gece 2-3 anca uyurdu. Öğlen uykusu hiç uyumuyor memede uyuduğuyla sadece. Düzen denebilirse bizimki böyle😂
Evet ya bizimde böyle..gece oldu diyelim zor bela bir şekilde uyuyor. İlk uyku üç saat sonra sabaha kadar saat başı uyanma. Gazdan dolayı uyuyamıyorlar bence. Gündüz de hep kucakta uyuyor yerine yatirsam aninda uyaniyor mecbur koltukta oturuyorum bütün gün basenlerim genişledi oturmaktan

Deneyimli anneler, bebegim 8 gunluk ama cok uyuyor. Memede aktif emis suresi de 5-10 dk yi gecmiyor. Hic acikip aglamiyor da, zorla uyandiriyoruz. Bu uyusukluk halini yasayan oldu mu aranizda? Ne yapmak lazim?
Sarılığı var mı emzirmeyi ihmal etmeyin yenidoğanlar çok uyuyor bugünlerin kiymetini bilin ahaha 😄

X