- 19 Temmuz 2023
- 1.636
- 2.398
Oyuncaklar tepede benimki hep sağa sola bakıyor aynayı görüş açısına koydum ona bakıyo bazenOyuncaklar ilgisini çekiyor mu ben koydum benimki pek oralı olmadı etrafa bakıyo daha çok 56 günlük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyuncaklar tepede benimki hep sağa sola bakıyor aynayı görüş açısına koydum ona bakıyo bazenOyuncaklar ilgisini çekiyor mu ben koydum benimki pek oralı olmadı etrafa bakıyo daha çok 56 günlük
İşte ben kucaktada biraz açılı tutuyorum ben, tamamen yatmıyor yaniE iyi de kucakta da yan yatıyo çocuk hee koşulda yatarak emiyor
Ben de reflü yatağına koyuyorum zaten alçak geliyo diğer türlüİşte ben kucaktada biraz açılı tutuyorum ben, tamamen yatmıyor yani
O zaman bir şey olmaz zaten, önemli olan kafanın biraz daha üstte durması tam yan olmamasıBen de reflü yatağına koyuyorum zaten alçak geliyo diğer türlü
Anladım canım bizde bı sıkıntı olmadı ilk kızımda şükür çocuklarda böyle seviyor isteYa benim ilk kızım kulak enfeksiyonu geçirdi, doktorun ilk sorduğu yatarak mı emziriyorsun oldu, öyle olunca ben hiç yatarak emzirmedim
Deneyin isterseniz, ben de sabah yatarak emziriyorum. Çok keyifli oluyor, ben uyanıncaya kadar uyuyor. Şu an delirdi yine, kolik saatimiz başladıQEvet ya emzirirken uyuyor, aldığımda uyandığı için bırakıyorum ben de bazen 1 saat-2 saat uyuyor. Yastığa transfer etmek mantıklıymış, ben de deneyeyim.
Sabaha karşı ben de mi yanıma alsam ya. Sabah karşı da uyumayınca berbat oluyor gün
Evet ya bizimde böyle..gece oldu diyelim zor bela bir şekilde uyuyor. İlk uyku üç saat sonra sabaha kadar saat başı uyanma. Gazdan dolayı uyuyamıyorlar bence. Gündüz de hep kucakta uyuyor yerine yatirsam aninda uyaniyor mecbur koltukta oturuyorum bütün gün basenlerim genişledi oturmaktanBence 4 aydan önce düzen falan yok nasıl denk gelirse öyle yavrum Ben 2 gündür 12’de uyutuyorum gece ilk uykusu 3-4 saat sonraki 2 saat sonra da saat başı uyanıyor. Ama öncesinde gece 2-3 anca uyurdu. Öğlen uykusu hiç uyumuyor memede uyuduğuyla sadece. Düzen denebilirse bizimki böyle
Sarılığı var mı emzirmeyi ihmal etmeyin yenidoğanlar çok uyuyor bugünlerin kiymetini bilin ahahaDeneyimli anneler, bebegim 8 gunluk ama cok uyuyor. Memede aktif emis suresi de 5-10 dk yi gecmiyor. Hic acikip aglamiyor da, zorla uyandiriyoruz. Bu uyusukluk halini yasayan oldu mu aranizda? Ne yapmak lazim?
Evet bende denedim görünce inceden gülüyor cilve yapıyor hemen ver diyeben bugün denedim yakınlaşıp mememi açtım heyecanlanıp ağzını şapırdatmaya başladı kesin biliyo neyin ne olduğunu
Ben her emzirme sonrası gazını çıkarıyorum mutlaka yoksa onbeş dakika sonra rahatsız oluo tekrar uyanıyor veya bir sonraki uyanışta o gaz kusturuyor. Her bebek farklı işteDeneyin isterseniz, ben de sabah yatarak emziriyorum. Çok keyifli oluyor, ben uyanıncaya kadar uyuyor. Şu an delirdi yine, kolik saatimiz başladı
Hahah tamam aynı durumOyuncaklar tepede benimki hep sağa sola bakıyor aynayı görüş açısına koydum ona bakıyo bazen
Aa güzelmiş bak bu sade şık inceliyorum hemen
Ay bu bebelere kıyafet alması da zor giydirip deneyemıyoz yaAa güzelmiş bak bu sade şık inceliyorum hemen
ebebektekiyle karşılaştırıcam canım çok sağol. senin kutunun üzerinde içindekiler etiketi var mı? arkası tamamen boş benimkinin. kapaktaki skt de silinmiş açıkçası içime sinmediParfüm kokusu yok ama normal nemlendirici kokusu var tabii ki içeriği tamamen temiz, epey araştırıp almıştım bi bak istersen canım içeriğine. Ebebek’ten aldım ben
doğal bi koku ya da meyve özü filan gibi gelmedi tam anlatamıyorum ama sentetik bir koku var ya. neyse belki de ben sahte bi ürün aldım. kontrol edicem.Koku olması parfüm olduğu anlamına gelmiyor ki
jhfjjfj ben de hiçbir şeye vakit bulamazken bu gece kardeşim bizde kalmak istedi ve benden film izleme sözü aldı. kocam da bebeği ben uyuturum siz film izleyin dedi. filme başladık ama odaya gittim ne göreyim? babası uyumuş bebek uyanık şu an bi yandan bebeği pışpışlıyorum bi yandan film açık ama uyumamak için buraya baktım yani bitik durumdayımDoğum yaptığımdan beri bııyık almayan ben 2 ay 19 gün benim vaktim oluyor ama ben dinlenmeye uzanmaya o kadar düşkünüm ki 5 dk kendime ayırıcak zaman bulursam hemen uzanıyorumm vaktimden çalamam bıyık için ağda mı alsak ne yapsam iki dk da halleder
Var var sktye de bakıp almıştım o koku da içindeki doğal yağların kokusu ama evet güvenilir bi yerden almak lazım ya ebebek ya kendi sitesi filanebebektekiyle karşılaştırıcam canım çok sağol. senin kutunun üzerinde içindekiler etiketi var mı? arkası tamamen boş benimkinin. kapaktaki skt de silinmiş açıkçası içime sinmedi
kesim benimkinde bi sıkıntı var. trendyoldan almıştım. kutu falan yoktu öyle açık göndermişler. iade edip ebebekten bakıcam bir de. sağol canım ☺Var var sktye de bakıp almıştım o koku da içindeki doğal yağların kokusu ama evet güvenilir bi yerden almak lazım ya ebebek ya kendi sitesi filan
Evet ya 3 aylık kıyafetleri giyiyo mesela şu an ama acaba artık 3 6 ay mı almam lazım 0 3 mü kafam karışıyo boy yazıyolar da omuzdan mı ölçüyolar acabaAy bu bebelere kıyafet alması da zor giydirip deneyemıyoz ya
Yaa o boylara da guvenmıyorum ben. Bende üstünde aynı boy yazan ama farklı boy kıyafetler de var askıya asınca farkettim mesela tulumlar ayaktan kasıyor benimkinin ama kolları uzun geliyo. Alt üstlerü giydirince gobek frikiği veriyoEvet ya 3 aylık kıyafetleri giyiyo mesela şu an ama acaba artık 3 6 ay mı almam lazım 0 3 mü kafam karışıyo boy yazıyolar da omuzdan mı ölçüyolar acaba