Ben de bundan korkuyorum hiç ağırlaşmadı sanki kucağımda.10 günde 100 Gr gibi almisiz malesef. Başka mama siparişi verdim. Bakalım o nasıl olacak. Pazartesi de kontrole gidicez, idrar yolu enfeksiyonu vs baktırmak istiyorum
Evett sut incisiGöğüs Ucu süt birikintisi dediğiniz süt incisi mi? Ben çok çekiyorum ondan çözüm bulduysanız dediğiniz tuz normal tuz mu nasıl geçiyor o
Geceleri hamakta yatırmıyor musunBen kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim. Ya da babybjorn marka anakucagi alabilirsin hiç bisey olmadi bende var taş gibi sağlam şunu da ekleyim hamak uzun süreli gece uykusu için kullanışlı değil gündüz uykuları için uygun
Biz de 150yi kabul edip kusanlar olarak dahil olalım hipp grubunaBizimkide 120 veriyosun tamam ama 150yi kabul etmiyor
Yok hayir. Onu gunduz uykusu için kullaniyotum. zaten düz de degil ya tabani, öyle uzun uykular için bilmiyorum rahatsız olur omurgası gibi geliyotGeceleri hamakta yatırmıyor musun
Düz olması için bir yastık çift kişilik battaniye katlanıp konsa olmaz mı kiYok hayir. Onu gunduz uykusu için kullaniyotum. zaten düz de degil ya tabani, öyle uzun uykular için bilmiyorum rahatsız olur omurgası gibi geliyot
Ay benim de böyleydi regenesis max kullanıyordum hamilelikte geri ona başladım içinde biotin varKızlar ek multivitamin ne alıyorsunuz benim saçım inanılmaz dökülüyor bildiğiniz baya byaa sac. Hatta fotoğrafını ekledim. Tutam tutam dokuluyor
Oy maşallah duruşa bak sinsi planlar yapıyor gibiMuhattap olmuyorlar ama bazen tekir caktırmadan girip eylül
uyurken beşige atlıyor yatıyor.tekir 8 kilo o agırlıkta atlayınca bişi olur diye korkuyorum normalde zarar vermiyorlarda genelde kaçıyorlar .bunun gibi
Evet canım bizimde öyle beyaz diş gibi yerleri belli hepsinin alt üst doktorumuz öyle söyledi bizimkine ama tabi bebekten bebeğe değişir diştir belkideYaa evet sen yazmıştın diş incisi diye değil mi? Baktım inci olabilir ama kistleri genelde mavi sarı renk filan yazılmış hep. Görsellere benzetemedim. Bizimkinde şişlik yok, acımıyor da ama sadece beyazlık var.bence de erken ya henüz düze çıkamadık Şuan dişe hazır değilim
Her doktor Farklı uyguluyor sanırım ben öyle anladım. Herkesin Farklı zamanlarsa olmuş aşıları
Ben ıslak mendille dışını temizliyorum serçe parmağımla biraz da içine giriyorum bu kadarKızlar bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benim bebişin bi kulqğının içi çok pis gibi geldi bana. İnternette temizlenmez yazıyor ama bilemedim
Ben sakin olduğu zaman kulak çöpü ile alıyorum bebek için olanlar da var hatta daha kalın uçlu seviyor hoşuma gidiyor çok sokmuyorum sadece o sarılığı ucundan alıveriyorum. Alınması gerekip gerekmediği/iyi kötü olduğu hakkında bilimsel bir bilgim yok pislik görünce dayanamıyorum :)Kızlar bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benim bebişin bi kulqğının içi çok pis gibi geldi bana. İnternette temizlenmez yazıyor ama bilemedim
Bizimde öylr.işin garibi orada bütün gün uyuyor eve gelince aman sabahlar olmasınKızlar doğum yaptıktan sonra sizlerin de annelerinize olan düşkünlüğü arttı mı bir ben mi böyleyim? Annemlerden kendi evime gelince ağlayasım geliyor..
Benimde böylr yaaaa bıktım.i-mom latte kullanıyorum ama bence işe yaramıyorKızlar ek multivitamin ne alıyorsunuz benim saçım inanılmaz dökülüyor bildiğiniz baya byaa sac. Hatta fotoğrafını ekledim. Tutam tutam dokuluyor
Ben kıvrımlarıbı kulak çöpü ile siliyorum.içini ellemiyorum yazık ne pisi olacak ki , hiç bakmadım da ne var diyeKızlar bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benim bebişin bi kulqğının içi çok pis gibi geldi bana. İnternette temizlenmez yazıyor ama bilemedim
Durması ve azalması problem malesef, daha önce hiç böyle haftalık, on günlük ölçüm yapmadim. Artık yaparım böyle şüpheli durumlarda, bu ay zaten 400gr da kabul görüyor. Toparlariz inşallah. Bı şu genel kontrolü olup hastalık faktörleri elensin de.. varsın beslenme reddi diyelim uykuda zorla iciririm şimdiki gibi yapacak bişey yok. Neocate önerdi. Evolviayi da söyledi. Deneyerek gidicem. Progamin as iciyo diye istedim, isim değişti dediler, içerik aynı değil.. belki sorun mama da değil bilemiyorum ama zorla iciyo o kesin.Ben de bundan korkuyorum hiç ağırlaşmadı sanki kucağımda.
16 gün olacak pzartesi yüzleşmek istiyorum ben de.
Hangi mamayı deneyeceksin ? Doktor bana evolvia rp1 önerdi en son ama.
Benim de aynı şekilde dökülüyor, banyo yapmaya korkar oldum orda ayrı, tararken ayrı dökülüyor. Omepa vm kullanıyorum ama demir yerlerde ondan eminim..Demir elimde var bı onu toparlayıp bakicam. Solgarin bı ürünü vardı biotin gibi bişeydi adı sonra da ona bakarım diye düşünüyorumKızlar ek multivitamin ne alıyorsunuz benim saçım inanılmaz dökülüyor bildiğiniz baya byaa sac. Hatta fotoğrafını ekledim. Tutam tutam dokuluyor
Banyodan sonra kirli atletiyle serçe parmağımı geçirip siliyorum. Bazende bebek kulak pamuğuyla hafifçe kirini alıyorum asla içine sokmuyorumKızlar bebişlerin kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz benim bebişin bi kulqğının içi çok pis gibi geldi bana. İnternette temizlenmez yazıyor ama bilemedim
Evet nasıl ortadan kaldırabilirm diye düşündüğüne eminimOy maşallah duruşa bak sinsi planlar yapıyor gibi
Hamileyken oioi set almıştım canım. Mama sandalyesinide geçen ay ıkea antilop aldık. Fazla yerim yok kanz mama sandalyesi hediye geldi çok büyük diye iade ettim.Evet nasıl ortadan kaldırabilirm diye düşündüğüne eminimek gıda için alışveriş yaptınmı mama sandalyesini alıcakmısın