- 1 Şubat 2020
- 1.505
- 3.042
Evet bendeki de prosyneo. Valla o kadar haklı ki bebekler. Tadı kokusu çok kötü yaO da aklımda evet, deneyerek bulucaz, Aptamil as içiyordu as yok artık malesef. Bunu zorla içiyor uyanikken çok aç oldugunda gerisi uykuda. Hatta dün gece uykuda bile iciremedim
Oyy oğlumun adaşıGunaydin fedakar annelerimiz. Mete milan yine sabaha kadar gazdan kivrandi 6ya kadar asla uyumadı cok gaz çıkardı ama ne kadar gaz varsa bi türlü bitmedi.( atak haftasi gazla da karıştırılır diyen uzmanlar da var bilemedim neden kaynaklı olduğunu. Bizimki de bunu çok sevdi bilginiz olsun belki almak istersiniz. Bide Mete milan inanılmaz telefona cok bakıyor hep ilgisi onda. Sizinkiler de oyle mi?
Evet cefaks şurup içiriyorum sabah akşam ama yarım saat sürüyor 1 ölçek içmesi. Devamlı tükürüyor kaşıkla geri vermeye çalışıyorum vs. Tam bir sinir harbiAntibiyotik olarak şurup mu verdi hangisini kullanıyorsunuz
Şırıngayla denediniz miEvet cefaks şurup içiriyorum sabah akşam ama yarım saat sürüyor 1 ölçek içmesi. Devamlı tükürüyor kaşıkla geri vermeye çalışıyorum vs. Tam bir sinir harbi
Ben de amazon prime var amazondan aldim linki paylaşıyorum.Nerden aldınız bunu linki var mı
Ouy omurleri uzun sağlıklı olsun inşallah ogluslarinOyy oğlumun adaşıbu aralar bizim Mete de çok huysuz geceleri çok uyanıyor ama bence ataktan dolayı. Biz evde tv açamıyoruz sürekli gözü tvde telefonda.
Dayanamadım siparis verdimKızlar karın üstü egzersizleri için şöyle bir şişme kaplumbağa aldım. İçine ılık su dolduruluyor kullanan var mı
3 bin tl miBen de amazon prime var amazondan aldim linki paylaşıyorum.
Mamas & Papas Baby Snug Pebble Grey Oyun Tepsili Bebek Oturağı : Amazon.com.tr: Bebek
Mamas & Papas Baby Snug Pebble Grey Oyun Tepsili Bebek Oturağı : Amazon.com.tr: Bebekwww.amazon.com.tr
Hepsi öyle galiba.. bigun babasına denemelik mama hazırla dedim o da bak şimdi tadını nası guzellestiricem dedi. 30 cc ye 3 çay kaşığı vanilya surubu koymuşEvet bendeki de prosyneo. Valla o kadar haklı ki bebekler. Tadı kokusu çok kötü ya
Umarım yoktur da.. böyle de zor beslenmiyor. Cisli bez sayısı beş ama bazıları hafif, inşallah ordayken yaparEvet evet torba takılıyor zaten genital bölgeye, bol bol emzirdim hemen yapıverdi çişiniumarım sizde enfeksiyon yoktur, antibiyotik içirmek çok zor çünkü
Mantıklı aslında hem seyahatlerde de taşınması kolay olur baya işlevsel birşeymiş bakayım ben degüle güle kullanın siz de
Bir elimde enjektörde ilaç, diğer elimde tükürdüklerni yakalamak için kaşıkla veriyorum. İlacı kaşıkla vermek imkansız zatenŞırıngayla denediniz mi
O torbalardan edinip evde erkenden takıp gidebilirsiniz. Biz ilaç bitimi kontrol tahlili vereceğiz, ben öyle yapıp gideceğim hastaneyeUmarım yoktur da.. böyle de zor beslenmiyor. Cisli bez sayısı beş ama bazıları hafif, inşallah ordayken yapar
AmiiinOuy omurleri uzun sağlıklı olsun inşallah ogluslarinatak ya 16 gün var daha bitmesine en uzunu bu oldu bitmeyen atak yapmislar
Vanilya şurubunın damlası bile yetiyor 3 çay kaşığının kokusunu tadını tahmin edemedim şu anHepsi öyle galiba.. bigun babasına denemelik mama hazırla dedim o da bak şimdi tadını nası guzellestiricem dedi. 30 cc ye 3 çay kaşığı vanilya surubu koymuştobeler olsun dedim zaten bunu icmesin yani.. tabi içmedi. Ben deki prosyneo değil Pregomin Syneo.. prosyneo da mı alerji için
İyi fikir teşekkür ederimBir elimde enjektörde ilaç, diğer elimde tükürdüklerni yakalamak için kaşıkla veriyorum. İlacı kaşıkla vermek imkansız zaten
O torbalardan edinip evde erkenden takıp gidebilirsiniz. Biz ilaç bitimi kontrol tahlili vereceğiz, ben öyle yapıp gideceğim hastaneye
Çok geçmiş olsun bence tedavinizi yaptırın, orda enfeksiyon odağı olup vücudunuza dağılabilir. O zaman daha sıkıntılı şeyler yaşarsınız Allah korusunKizlar dış ağrım yeniden başladı hamileligimin 5.ayinda baslamisti simdi tekrarladı dış tedavisine başlamak istiyorum emzirdigim için tedirginim ne yapmalıyım ama daha fazla dayanılarak gibi degil
öncelikle cok gecmiş olsun cok zor diş agrısı, ben hamileyken tedavi olmustum hamileler için kullanılan uyusturuculardan kullanıyorlar bi şekilde yapılıyor istersen bi görüş uzman bi doktorlaKizlar dış ağrım yeniden başladı hamileligimin 5.ayinda baslamisti simdi tekrarladı dış tedavisine başlamak istiyorum emzirdigim için tedirginim ne yapmalıyım ama daha fazla dayanılarak gibi degil
Atak dönemindendr dr gözleri artik renkli gormeye basladi ve yeniden dogmus gbi oldular meme uyju reddi normal dedi bizede700/750 gibiydi. Bizde su an iştahsızlık var mlaesef, uyku harici beslenmiyor gibiyiz. Takviyeyi içiyorsa toparlayacaktir
Bklm bu 10 gun snra gr alamazsa bnde önereyim dr bklm ne dicekYok sayısı azalmadı hiç, koku da yoktu. Tek semptom kilo alamama