2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Oyy oğlumun adaşı bu aralar bizim Mete de çok huysuz geceleri çok uyanıyor ama bence ataktan dolayı. Biz evde tv açamıyoruz sürekli gözü tvde telefonda.

Evet cefaks şurup içiriyorum sabah akşam ama yarım saat sürüyor 1 ölçek içmesi. Devamlı tükürüyor kaşıkla geri vermeye çalışıyorum vs. Tam bir sinir harbi
Şırıngayla denediniz mi

Oyy oğlumun adaşı bu aralar bizim Mete de çok huysuz geceleri çok uyanıyor ama bence ataktan dolayı. Biz evde tv açamıyoruz sürekli gözü tvde telefonda.
Ouy omurleri uzun sağlıklı olsun inşallah ogluslarin atak ya 16 gün var daha bitmesine en uzunu bu oldu bitmeyen atak yapmislar

Kızlar karın üstü egzersizleri için şöyle bir şişme kaplumbağa aldım. İçine ılık su dolduruluyor kullanan var mı
Dayanamadım siparis verdim emekleme topuyla birlikte olan daha indirimli oluyordu şimdiden aldim bulunsun hem uyguna geliyo

Evet bendeki de prosyneo. Valla o kadar haklı ki bebekler. Tadı kokusu çok kötü ya
Hepsi öyle galiba.. bigun babasına denemelik mama hazırla dedim o da bak şimdi tadını nası guzellestiricem dedi. 30 cc ye 3 çay kaşığı vanilya surubu koymuş tobeler olsun dedim zaten bunu icmesin yani.. tabi içmedi. Ben deki prosyneo değil Pregomin Syneo.. prosyneo da mı alerji için

Umarım yoktur da.. böyle de zor beslenmiyor. Cisli bez sayısı beş ama bazıları hafif, inşallah ordayken yapar

Şırıngayla denediniz mi
Bir elimde enjektörde ilaç, diğer elimde tükürdüklerni yakalamak için kaşıkla veriyorum. İlacı kaşıkla vermek imkansız zaten
Umarım yoktur da.. böyle de zor beslenmiyor. Cisli bez sayısı beş ama bazıları hafif, inşallah ordayken yapar
O torbalardan edinip evde erkenden takıp gidebilirsiniz. Biz ilaç bitimi kontrol tahlili vereceğiz, ben öyle yapıp gideceğim hastaneye

Vanilya şurubunın damlası bile yetiyor 3 çay kaşığının kokusunu tadını tahmin edemedim şu an evet pregomin syneo ben yanlış yazmışım.

Kızlar bebelac alerji maması tadı kötü değil. 1 buçuk ykl raporlu olarak kullandım süt alerjisi vardı ilk oğlumda. Her mamayi denedik çok zorlandık leş gibi tatları ama bebelac pepti Junior normal mama gibi neredeyse. Sorunsuz kullandık aklınızda olsun

İyi fikir teşekkür ederim

Kizlar dış ağrım yeniden başladı hamileligimin 5.ayinda baslamisti simdi tekrarladı dış tedavisine başlamak istiyorum emzirdigim için tedirginim ne yapmalıyım ama daha fazla dayanılarak gibi degil

Kizlar dış ağrım yeniden başladı hamileligimin 5.ayinda baslamisti simdi tekrarladı dış tedavisine başlamak istiyorum emzirdigim için tedirginim ne yapmalıyım ama daha fazla dayanılarak gibi degil
Çok geçmiş olsun bence tedavinizi yaptırın, orda enfeksiyon odağı olup vücudunuza dağılabilir. O zaman daha sıkıntılı şeyler yaşarsınız Allah korusun zaten lokal anestezi kana karışmadığı için bebeği etkilemez. Ağrı kesici, antibiyotik gerekirse de emzirmeye uygun olanı verilir.

öncelikle cok gecmiş olsun cok zor diş agrısı, ben hamileyken tedavi olmustum hamileler için kullanılan uyusturuculardan kullanıyorlar bi şekilde yapılıyor istersen bi görüş uzman bi doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…