- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Aynen yakın olsak ortak denerdik. İciyo diye rapor çıkarttık, şu an bunu yaşıyoruz. İnsallah hastalık yoktur, gerçi mama beğenmemek de bizler için büyük sorun zira tüm alerjik mamalar aynı şeyin laciverti..içmeyen içmiyor. Stres yaptıkça sütüm de azaliyor, sagmasam o da kalmiycak elimde.İnş Şuan değildirdediğin gibi bizim de öyledir bence de
İnş hastalık yoktur bakalım.. bekliyorum merakla.
Yakın olsak beraber denerdikkutularca mama içilmediğinden çöp oldu hep. Bi umut içer diye ara ara denemelerdeyiz ancak.
Pregomin as tamamen hayal kırıklığı oldu
Biz şimdi annemlerin yanındayız. Taşındık. Aynı apartmanda kalacağız gibi. 10 gündür fazladan 2-3 kişi var evde ve herkes kızımla konuşuyor gülüyor diye algıları inanılmaz açıldı. Evde yalnızken resmen yavaş büyüyormuş.
Gün içindeki ağlama krizleri azaldı çünkü başka insanlar görüyor beni de özlüyor sanki.
Emme konusu Şuan bi şaibe, kursağından ne kadar geçiyo ölçemiyorum maalesef tabi. Pazartesi belli olacak her şey.
Ama geceleri çok sık uyanıyor bazen 10 dk aralıklara düşüyor o anlarda aç olduğunu düşünüyorum genelde.
Yine ihtimaller arasında kayboldum
Sadece genel olarak kalabalık ortam ve biraz başkalarının onunla yarım saat bile ilgilenmesi sanki beni özlemesine neden oluyor. Beni görünce gülüp cilveleniyo resmengündüzleri olan memeyle kavgaları genel olarak çok azaldı, sakinledi. şimdi kilo aldıysa eğer sorunumuzun biraz da yalnızlık ve biraz depresyonlu hallerimiz olduğunu düşüneceğim. Kısmet.
Yok sayısı azalmadı hiç, koku da yoktu. Tek semptom kilo alamamaYa bilmiyordum cişli bez sayisinda azalma felan oluyormuydu peki
Ben kullanmıyorum ama almayı düşünüyorum bunu 2 ay önce gördüm 2 aydır niyetim var memnun kalırsan soyler misinKızlar karın üstü egzersizleri için şöyle bir şişme kaplumbağa aldım. İçine ılık su dolduruluyor kullanan var mı
Kurban olurum masallah ya ne güzel bi bebek olmus annesi bu onun kafasını tipini yerimBencede sevebilirler tam dönme egzersizleride hızlandı karın kasları için iyi olabilir gerçi bizimki yüzüyor sanki hep böyle duruyor eller ayaklar çırpınıyor kıpır kıpır kaydırıyor kendini
Demek ki sürekli en kotu haftada bir kilo alımını takip etmemiz gerekYok sayısı azalmadı hiç, koku da yoktu. Tek semptom kilo alamama
Ahhahha sarkmış tontik yanaklara bak yaGunaydin fedakar annelerimiz. Mete milan yine sabaha kadar gazdan kivrandi 6ya kadar asla uyumadı cok gaz çıkardı ama ne kadar gaz varsa bi türlü bitmedi.( atak haftasi gazla da karıştırılır diyen uzmanlar da var bilemedim neden kaynaklı olduğunu. Bizimki de bunu çok sevdi bilginiz olsun belki almak istersiniz. Bide Mete milan inanılmaz telefona cok bakıyor hep ilgisi onda. Sizinkiler de oyle mi?
Aslında idrar yolu enfeksiyonu kız bebeklerde çok sık, erkeklerde çok daha az olduğu için daha rahat olabilirsiniz. Yine de kilo takibi yapmaktan zarar gelmez tabiDemek ki sürekli en kotu haftada bir kilo alımını takip etmemiz gerek
Mete de aptamilin alerjik mamasını içmedi başta. Evolvianın alerjik mamasını denedik onu içti. Evolvia diğer alerjik mamalara göre daha içilebilir. Elimde çok fazla aptamil vardı denemek istedim geçen hafta içti bu sefer. Artık aptamil içiyor.Aynen yakın olsak ortak denerdik. İciyo diye rapor çıkarttık, şu an bunu yaşıyoruz. İnsallah hastalık yoktur, gerçi mama beğenmemek de bizler için büyük sorun zira tüm alerjik mamalar aynı şeyin laciverti..içmeyen içmiyor. Stres yaptıkça sütüm de azaliyor, sagmasam o da kalmiycak elimde.
Bebekler için ayna gibiyiz aslında, her duygumuzu kendi duygulari gibi kabul ediyorlar. İlgi, sevgi tabi ki destektir herşeye, iyileştirir. İnşallah daha da iyi olsun güneş kız
Tabii canım deneyince yorumlarım hemenBen kullanmıyorum ama almayı düşünüyorum bunu 2 ay önce gördüm 2 aydır niyetim var memnun kalırsan soyler misin
Teşekkür ederiz teyzesiKurban olurum masallah ya ne güzel bi bebek olmus annesi bu onun kafasını tipini yerim
Maşallah canım sarışın yakışıklı çok güzel oturmuşGunaydin fedakar annelerimiz. Mete milan yine sabaha kadar gazdan kivrandi 6ya kadar asla uyumadı cok gaz çıkardı ama ne kadar gaz varsa bi türlü bitmedi.( atak haftasi gazla da karıştırılır diyen uzmanlar da var bilemedim neden kaynaklı olduğunu. Bizimki de bunu çok sevdi bilginiz olsun belki almak istersiniz. Bide Mete milan inanılmaz telefona cok bakıyor hep ilgisi onda. Sizinkiler de oyle mi?
Kitaplar çok iyi ya biz günde 3 tane okuyoruz neredeyse 1.sınıf kitabı alıyorum artık seviyor dinlemeyi.Ben de bu yumuşak kitapları şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. Sünger gibi ve kalın sayfaları var, kızımın çok ilgisini çekti ve kendi kendine sayfaları değiştiriyor bir elinden öbürüne geçiş yapıyor sayfalar arasında. Bence gelişimine katkı sağlıyor.
Aynı şekilde oyun matı da çok iyi oldu, tummy time süresi belirgin arttı, sanırım hissiyatını sevdi ve rahat etti. Yerin soğuğunu kesmekle kalmıyor sıcak bile tutuyor bence
O da aklımda evet, deneyerek bulucaz, Aptamil as içiyordu as yok artık malesef. Bunu zorla içiyor uyanikken çok aç oldugunda gerisi uykuda. Hatta dün gece uykuda bile iciremedimMete de aptamilin alerjik mamasını içmedi başta. Evolvianın alerjik mamasını denedik onu içti. Evolvia diğer alerjik mamalara göre daha içilebilir. Elimde çok fazla aptamil vardı denemek istedim geçen hafta içti bu sefer. Artık aptamil içiyor.
Ben pazartesi günü talep edicem. Sebep iştahsızlık.. Testi kolay verebildiniz mi?Biz de aynı şekilde bu ay 350 gr aldık doktorumuz idrar kültürü istedi. İdrar yolu enfeksiyonu kilo alımında azlık yapıyormuş. Gerçekten de enfeksiyon varmış antibiyotik başladık dünkız bebeklerde yatkınlık oluyor. Hiçbir semptomumuz da yoktu bu arada. Bence talep edin mutlaka
bizim geçmeyen pişiğimiz için idrar kültürü yapılmıştı kataterle aldılar kolay olmuştu ama tabi azağladı katater girerkenBen pazartesi günü talep edicem. Sebep iştahsızlık.. Testi kolay verebildiniz mi?
Evet canim mamas papas işime yaricak gibi duruyor içindeki yumuşak kalkiyor büyüyünce kullansın diye oturma kısmı genişlemiş oluyor. Önündeki oyuncaklar da masaya takılan bisey o kalkinca sadece masa kalıyor mama masasi gibi oluyor baya işlevsel geldi=)Ahhahha sarkmış tontik yanaklara bak yamamas papas mı bu görmüştüm sanki güzel birşeye benziyor. Benim kızın da gözü hep telefonda, aynılar bence hepsi
Aslında idrar yolu enfeksiyonu kız bebeklerde çok sık, erkeklerde çok daha az olduğu için daha rahat olabilirsiniz. Yine de kilo takibi yapmaktan zarar gelmez tabi
Ouy kuzuma benim masllah. Nasil da okuyorBen de bu yumuşak kitapları şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. Sünger gibi ve kalın sayfaları var, kızımın çok ilgisini çekti ve kendi kendine sayfaları değiştiriyor bir elinden öbürüne geçiş yapıyor sayfalar arasında. Bence gelişimine katkı sağlıyor.
Aynı şekilde oyun matı da çok iyi oldu, tummy time süresi belirgin arttı, sanırım hissiyatını sevdi ve rahat etti. Yerin soğuğunu kesmekle kalmıyor sıcak bile tutuyor bence
Evet evet torba takılıyor zaten genital bölgeye, bol bol emzirdim hemen yapıverdi çişiniBen pazartesi günü talep edicem. Sebep iştahsızlık.. Testi kolay verebildiniz mi?
Mantıklı aslında hem seyahatlerde de taşınması kolay olur baya işlevsel birşeymiş bakayım ben deEvet canim mamas papas işime yaricak gibi duruyor içindeki yumuşak kalkiyor büyüyünce kullansın diye oturma kısmı genişlemiş oluyor. Önündeki oyuncaklar da masaya takılan bisey o kalkinca sadece masa kalıyor mama masasi gibi oluyor baya işlevsel geldi=)
Masalcı Bobi - Ömer CanbirOuy kuzuma benim masllah. Nasil da okuyorlink paylasir misin annesi. Ben de bugün dokun hisset tani kitaplarından aldim.
Evet normal okuma kitaplarımız da var da bu benim paylaştığım dişlenebilir, tam bizimkilerin ağzına layık cinstenTabii canım deneyince yorumlarım hemen
Teşekkür ederiz teyzesi
Maşallah canım sarışın yakışıklı çok güzel oturmuşgaz bu aylarda azalması lazım aslında belkide ataktır dediğin gibi sormak lazım doktoruna. Ya sorma hep telefona tvye kayıyor gözü hemen kapatıyoruz bakmasın diye.
Kitaplar çok iyi ya biz günde 3 tane okuyoruz neredeyse 1.sınıf kitabı alıyorum artık seviyor dinlemeyi.evet matlarda güzel oyun alanı oluyor sırada çit var onu alacağım etrafına
Nerden aldınız bunu linki var mıGunaydin fedakar annelerimiz. Mete milan yine sabaha kadar gazdan kivrandi 6ya kadar asla uyumadı cok gaz çıkardı ama ne kadar gaz varsa bi türlü bitmedi.( atak haftasi gazla da karıştırılır diyen uzmanlar da var bilemedim neden kaynaklı olduğunu. Bizimki de bunu çok sevdi bilginiz olsun belki almak istersiniz. Bide Mete milan inanılmaz telefona cok bakıyor hep ilgisi onda. Sizinkiler de oyle mi?
Antibiyotik olarak şurup mu verdi hangisini kullanıyorsunuzEvet evet torba takılıyor zaten genital bölgeye, bol bol emzirdim hemen yapıverdi çişiniumarım sizde enfeksiyon yoktur, antibiyotik içirmek çok zor çünkü
Mantıklı aslında hem seyahatlerde de taşınması kolay olur baya işlevsel birşeymiş bakayım ben degüle güle kullanın siz de