2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz
Karma aşıları olduk calpol verdim eve gelince ben huzursuz oluyor yoksa ateş yapmadı tabi ilaçtan dolayı.Rota 2.dozu 3.ayda olduk biz menenjitlerin ilk dozuyla. Şimdi 5. ayda rota 3.doz ve menenjitlerin 2.dozunu olacak

Kızlar 4. Ay aşıları oldunuz mu ateş vs yaptı mı bi de calpol verdiniz mi ateşi cikmadan. Bi de bu rota ve menenjit acılarının 2. Dozları ne zaman yapılacak biliyor musnuz

Biz bugün 4.ay aşılarını ve rotavirus aşısınin 2.dozunu yaptırdık. Henüz calpol veremedim uyudu gelir gelmez ama uyanınca direk vereceğim önlem amaçlı. Bizim menenjit aşı takvimimiz 3-5-13 ay şeklinde. 5.ayda bexsero ve nimenrix ikinci dozları yapılacak. Rotavirus de 2-4-6.ay şeklindeydi 2 dozu yapıldı 6.ayda son doz var.

Güzel anneler 4.aydan sonra bebişlerinizi destekli oturtmaya başladınız mı?benim kız oturmaya çok meyilli bende sabırsızlanıyorum
Doktor bize 5. Ayda destekli 6 ayda desteksiz oturmaya geçebilirsiniz öncesinde geçmeyin dedi ama istemsizce kucağımda oturuyor bazen o şekilde.
4. Ay aşımız İçin henüz var ama geçtiğimiz hafta yani 3 ay 1 haftalıkken rota aşımızın 1. Dozu ve menenjit ilk doz yapıldı bu hafta yani 3 ay 2 haftalıkken de menenjit 2. Doz yapıldı.
Karma aşıları olduk calpol verdim eve gelince ben huzursuz oluyor yoksa ateş yapmadı tabi ilaçtan dolayı.Rota 2.dozu 3.ayda olduk biz menenjitlerin ilk dozuyla. Şimdi 5. ayda rota 3.doz ve menenjitlerin 2.dozunu olacak
Canım yukarıda bizim aşı durumunu yazdım, rota ilk doz ne zaman yapıldı size o zaman? Biz ilk dozu 3 ay 1 haftalıkken olduk. Menenjitin 2. Dozu da bugün yapıldı ateş yapabilirmiş calpol verdim bende.

Biz bugün 4.ay aşılarını ve rotavirus aşısınin 2.dozunu yaptırdık. Henüz calpol veremedim uyudu gelir gelmez ama uyanınca direk vereceğim önlem amaçlı. Bizim menenjit aşı takvimimiz 3-5-13 ay şeklinde. 5.ayda bexsero ve nimenrix ikinci dozları yapılacak. Rotavirus de 2-4-6.ay şeklindeydi 2 dozu yapıldı 6.ayda son doz var.
Her doktor Farklı uyguluyor sanırım ben öyle anladım. Herkesin Farklı zamanlarsa olmuş aşıları🤷🏻‍♀️

Güzel mama hipp reflüsü yokken bizde onu kullanıyorduk. Dışarıda ağlayınca bir ekstra panik oluyor insan ya 😂 bizimkide durmuyor pusete çıldırıyor kucağa alıyoruz 10dk sonra yine çıldırıyor bu aylarda böylelerdir belkide 🤷‍♀️ evet bizim sünnetten sonra bir gitti bir daha gelmedi ya
Kuzum ya ufacık halleriyle etkileniyorlar büyük cocugu sünnet ettirirken kimblr nasıl etkileniyorlar 🙄inşallah en kısa zamanda toparlar ek gıdaya geçince obur olur minik poyraz 🥰

Doktor bize 5. Ayda destekli 6 ayda desteksiz oturmaya geçebilirsiniz öncesinde geçmeyin dedi ama istemsizce kucağımda oturuyor bazen o şekilde.

4. Ay aşımız İçin henüz var ama geçtiğimiz hafta yani 3 ay 1 haftalıkken rota aşımızın 1. Dozu ve menenjit ilk doz yapıldı bu hafta yani 3 ay 2 haftalıkken de menenjit 2. Doz yapıldı.

Canım yukarıda bizim aşı durumunu yazdım, rota ilk doz ne zaman yapıldı size o zaman? Biz ilk dozu 3 ay 1 haftalıkken olduk. Menenjitin 2. Dozu da bugün yapıldı ateş yapabilirmiş calpol verdim bende.
Menenjitler fena sarsmıştı bizi calpolu düzenli ver canım 😕 rota ilk dozu 2.ayda, ikinci dozu 3.ayda olduk. Üçüncü dozu 5.ayda yapacak. (Aslında bu ay olacaktı karmalar var diye diğer aya bıraktı. Aralara serpiştiriyor özel aşıları devlet aşılarından kalan boş aylara)

Ahahaha bu çok iyiymiş ya çok güldüm 😂😂

Doktora sormadım ama bizimki de oturmak istiyor yatırınca ağlıyor kafayı kaldırıp kalkmaya çalışıyor yarım şekilde oturtmaya başladım ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum 😏

Canım biz sab simplex kullanıyorduk gayet etkili ve iyi geliyor ama yan etki olarak kusturuyor diyebilirim belki geçici bir süreçtir

Hahahah bitanede bende var kucakta otursa mutlu yoksa ciyak ciyak bağırıyor kaldırın beni diye 😂
Kucagımda filan oturturken rahat oluyor oda memnun bnde memnun bakalm doktor ne diyecek🤣

Kuzum ya ufacık halleriyle etkileniyorlar büyük cocugu sünnet ettirirken kimblr nasıl etkileniyorlar 🙄inşallah en kısa zamanda toparlar ek gıdaya geçince obur olur minik poyraz 🥰
Ahh inşallah canım gözüm korkmuyor değil birdahaki aya geçiyoruz büyük ihtimalle ek gıdaya zaten biz. Belkide sünnet mana oldu bilmiyorum azaldı ama birden sonrasında
Biz hayırlısıyla yeni girdik gümbür gümbür 🤣herseye cıgrınıyor söylenityor
Huniyi takmadan bir çıksaydık 😂

Tutarken zorlanıyorum bazen oturunca sırtım rahatlıyor ne yalan söylim inşallah yanlıs yapmıyorumdur

Ahh inşallah canım gözüm korkmuyor değil birdahaki aya geçiyoruz büyük ihtimalle ek gıdaya zaten biz. Belkide sünnet mana oldu bilmiyorum azaldı ama birden sonrasında

Huniyi takmadan bir çıksaydık 😂
İştahsız oldugu içinmi 5.ayda canm ek gıda?
2 saat önce eylül aglıyor kediler kavga ediyor zil calıyor ellerim ıslak ne yana koşacagımı şaşırdım o ara ben taktım huniyi 🥳

İştahsız oldugu içinmi 5.ayda canm ek gıda?
2 saat önce eylül aglıyor kediler kavga ediyor zil calıyor ellerim ıslak ne yana koşacagımı şaşırdım o ara ben taktım huniyi 🥳
Yok canım mamayla besleniyoruz ya biz o yüzden geçebiliriz belki dedi. Oyy sende çocuk çok desene 😂 kediler bebişi seviyor mu yaa genelde pek muhatap olmuyorlarda 🙈

Yok canım mamayla besleniyoruz ya biz o yüzden geçebiliriz belki dedi. Oyy sende çocuk çok desene 😂 kediler bebişi seviyor mu yaa genelde pek muhatap olmuyorlarda 🙈
Muhattap olmuyorlar ama bazen tekir caktırmadan girip eylül
uyurken beşige atlıyor yatıyor.tekir 8 kilo o agırlıkta atlayınca bişi olur diye korkuyorum normalde zarar vermiyorlarda genelde kaçıyorlar .bunun gibi 🤣

Eklentiler

• IMG_20230106_164641.jpg
    IMG_20230106_164641.jpg
    206,5 KB · Görüntüleme: 66
Muhattap olmuyorlar ama bazen tekir caktırmadan girip eylül
uyurken beşige atlıyor yatıyor.tekir 8 kilo o agırlıkta atlayınca bişi olur diye korkuyorum normalde zarar vermiyorlarda genelde kaçıyorlar .bunun gibi 🤣
Ay maşallah şişkoya bizim kedimizde hala kızdan ağır ben üstüne yatar diye korkup gece odaya almıyorum 😔

Ay maşallah şişkoya bizim kedimizde hala kızdan ağır ben üstüne yatar diye korkup gece odaya almıyorum 😔
Hak veriyorum sana insan korkuyor odaya almayaym dedm olmadı miyavlıyor ve kapıya atlıyor sürekli bn bile kaç kiloyum üstüme atlayınca canm yanıyor ama çözdüm derdi benmişim beni kıskanıyormuş yanıma geliyor yorganın içine girip yatıyor beşige gitmiyor.seninki oda dışında duruyormuki

Canım diş eti kisti onlar bizimde diş gibi hemen doktoruna gösterdik öyle dedi bebeklerde olurmuş. Diş geldiği falan yok henüz daha çok erken gelmesin zaten dedi. Salya akıtması elini sokması falan ayına göre normal hareketler dedi.
Yaa evet sen yazmıştın diş incisi diye değil mi? Baktım inci olabilir ama kistleri genelde mavi sarı renk filan yazılmış hep. Görsellere benzetemedim. Bizimkinde şişlik yok, acımıyor da ama sadece beyazlık var.🥲 bence de erken ya henüz düze çıkamadık Şuan dişe hazır değilim 😄

X