- 7 Aralık 2021
- 124
- 160
- 41
Biz bir kaç kez öyle yıkadık. Pratik oluyor ama suyun ısınına dikkat etmek lazım birden değişebiliyor. Eşim tutuyor ben yıkıyorum. Korkmadı, genel olarak suyu seviyor yüzüne su gelmezse.Kızlar bebişleri nerde yıkıyorsunuz bizimki katlanır küvetine sığmıyor ya artıkduşakabinde fıskiyeyle yıkasak korkar mı acaba
Canım biz bayadır 4 no kullanıyoruz. 3 küçük geliyordur artık
Kızlar bebişleri nerde yıkıyorsunuz bizimki katlanır küvetine sığmıyor ya artıkduşakabinde fıskiyeyle yıkasak korkar mı acaba
Bizimki de sığmıyor
Fileyi kullanmayı bırakalı çok oluyor zaten. Bi videoda görmüştüm anne sandalyeye oturup o şekilde yıkıyordu bebeği belki öyle denenebilir:)
Bacaklarını sıkmıyorsa kullanılabilir ama taşırır bence yinede küçük olduğundan canım.Hadi yaaaa1 paket var daha stok yapmanun kötü yanı
Bizimki hobit galiba hala sığıyoroturmaya başlarsa kuvete oturtabilirsin.
Biz bir kaç kez öyle yıkadık. Pratik oluyor ama suyun ısınına dikkat etmek lazım birden değişebiliyor. Eşim tutuyor ben yıkıyorum. Korkmadı, genel olarak suyu seviyor yüzüne su gelmezse.
6800dü en son canım. Biz 6300ken geçtik ama bacaklarını çok sıkıyordu. Bezin üstündeki kg aralığından önce geçiyor bir üst numaraya bizimkisi zaten.Bebiş şuan kaç kilo canım, kaç kiloda 4numaraya gectiniz
Canım biz bayadir banyoda yıkıyoruz eşim taburede oturuyor kucağına havlu seriyor bebisi de önce yuzüstü sonra sırtüstü şekilde ben yıkıyorum eşim tutuyor. Suyun sıcaklığını kovada ayarlıyoruz.
6800dü en son canım. Biz 6300ken geçtik ama bacaklarını çok sıkıyordu. Bezin üstündeki kg aralığından önce geçiyor bir üst numaraya bizimkisi zaten.
Kızlar suyu güzelce ayarlayıp deneyeceğim uygun bir zamanda. Destekli oturuyor aslında ama şu bebek oturakları var ya henüz ona hiç koymadık yıkılabilir içinde diye. Babası tutar ben yıkarım en iyisi
Bizim tosun 7600 olmuştu geçen haftaki kontrolde. Benim elimde de 3 numara vardı üç beş tane daha kaldı boşa gitmesin diye gün içinde bağlıyorum ben, gece daha uzun kaldığı İçin 4 numara takıyorum ama :)Bebiş şuan kaç kilo canım, kaç kiloda 4numaraya gectiniz
Bacakları sıkmıyorsa bitirince geçersin canım aynen. Bizim çok sıkıyordu. Bende 4 paket 4 no goon siparişi verdim beğendimBizde dün 6550 çıktık şuanda elimde kalan 3 numaraları kullanıyorum sleepy. 2 paket 4 numara var. 3 numara Baby turco da aldım ben memnun kaldım koku sızma yapmadı. Kalıbı da sleepy den az büyük.bunlar bitince 4e geçeceğim ben de.
Ben o oturağı 6 ayda kullanmayı düşünüyorum bayadir odada bakışıyoruzkucakta çok seviyor bizimki baba ile temas da oluyor keyif alıyor minnak
Oy maşallah canım sütün baya beslemişBizim tosun 7600 olmuştu geçen haftaki kontrolde. Benim elimde de 3 numara vardı üç beş tane daha kaldı boşa gitmesin diye gün içinde bağlıyorum ben, gece daha uzun kaldığı İçin 4 numara takıyorum ama :)
Bizim tosun 7600 olmuştu geçen haftaki kontrolde. Benim elimde de 3 numara vardı üç beş tane daha kaldı boşa gitmesin diye gün içinde bağlıyorum ben, gece daha uzun kaldığı İçin 4 numara takıyorum ama :)
Canım demir vit aranız nasıl bizim dünden beri kaka yapmadı yadream_catcherr
Bacakları sıkmıyorsa bitirince geçersin canım aynen. Bizim çok sıkıyordu. Bende 4 paket 4 no goon siparişi verdim beğendim
Henüz cesaretim yok oturtmaya ona ya benimdeeşim banyo yaptırmasını çok seviyor zaten her banyoda birlikte yıkadık doğduğundan beri. Şu aşı mıkırtıları bitsin deneyeceğiz bizde
Göğüs Ucu süt birikintisi dediğiniz süt incisi mi? Ben çok çekiyorum ondan çözüm bulduysanız dediğiniz tuz normal tuz mu nasıl geçiyor oBen demistim canim sifa olmasina cok sevindim
Olmasa bile tuzu ara ara yapabilirsin gogus ucu na iyi geliyor
Bazen yapmıyor herhalde o yüzden yapmadı yine yolda ama belliMaşallah annesi ne güzel beslenmişgece ben de büyük olanı bağlıyorum
Canım biz dün akşam başladık demire,bugün öğlen her zamanki gibi yaptı kakasını. Bugün de demir verdim tükürdü, sonra mecburen zorla tekrar verdim
Ben calpol verdim önceden iyiki verdim ona rağmen huzursuzduHenüz bacakları sıkmıyor canım sıkana kadar devam edeceğim artık. Goon güzel bez ben beğendim canım.
Bizim de cuma günü aşılar yapılacak bakalım nasıl olacak
Bazen yapmıyor herhalde o yüzden yapmadı yine yolda ama belli
Ben calpol verdim önceden iyiki verdim ona rağmen huzursuzdu
Bunu ben de düşündüm iki büklüm yıkanıyor nasıl bir çözüm bulsak ki küçük zıbınları 6-9 aylıkları kaldırdım 9-12 aylık zıbın ve tulumlara geçiş yaptık bacağını istediği gibi hareket ettiremiyor öbür türlü kasıyorKızlar bebişleri nerde yıkıyorsunuz bizimki katlanır küvetine sığmıyor ya artıkduşakabinde fıskiyeyle yıkasak korkar mı acaba
Bayıldı çoktan gece bize kaka temizliği gözüküyorHadi bakalım kolaylıkla yapsın kakasını da sonra güzelce uyusun minik adam
Ben de calpol vermehi düşünüyorum ateş olmasa da en azından rahatlatıyor daha iyi uyuyor aşı olduğunda.
Kucakta duşakabinde deneyeceğiz biz bakalım. Tam otursa oturakta yıkayacağım ama cesaretim yok henüz devriliyorBunu ben de düşündüm iki büklüm yıkanıyor nasıl bir çözüm bulsak ki küçük zıbınları 6-9 aylıkları kaldırdım 9-12 aylık zıbın ve tulumlara geçiş yaptık bacağını istediği gibi hareket ettiremiyor öbür türlü kasıyor
Ben almıştım %50 indirimde kenara koydum blw için mantıklı kendin yedireceksen gereksiz gibiKızlar ek gıda dönemi için alışveriş yaptınız mı? Mesela şu oioi silikon tabaklardan almak şart mı? Hem çok saçma pahalı hemde ne bileyim ben fazla eşya sevmiyorum
Lcwden 9-12 h&m 6-9Bayıldı çoktan gece bize kaka temizliği gözüküyor
Bencede aşı zamanları veriyorum ben hep.
Kucakta duşakabinde deneyeceğiz biz bakalım. Tam otursa oturakta yıkayacağım ama cesaretim yok henüz devriliyor
Oh maşallahbiz 6-9aylıklara geçen ay geçtik daha.
Ayy ben aldım ya meşhur diye hamileyken set halinde. Önlük,kaşık, su bardağı birde tabak var. Gereksiz pahalı ama alt tarafı tabak bencede. Özenip alıyorsun işteKızlar ek gıda dönemi için alışveriş yaptınız mı? Mesela şu oioi silikon tabaklardan almak şart mı? Hem çok saçma pahalı hemde ne bileyim ben fazla eşya sevmiyorum