Süre çok kısaldı, 9 gibi uyanıyor 11:11-30 gibi uyursa max 40 dk sonra uyanıyor.Kızlar, gündüz uyku saat aralığınız nedir ortalama
Bizimkide mızırdanınca uyutuyorum bazen tık diye uyuyor bazende aman allahım tepine tepine zor uyutuyorum. Gece uykusu düzeldi bizim atak vs yoksa uyuyor artık. Bazen uyanıp bi 15-20dk bakınıyor sallana sallana uyuyor yatağında. Geçen gün hastaneye gittik diye gelir gelmez yıkadık dengesi şaştı baya uyudu yıkanınca gece 12:30a kadar bakındı. Normalde gece yıkıyoruz herhalde karıştırdı o yüzdenBenim de 2 saate yaklaşınca mizirdanmaya basliyo.. 10/15 dkda uyutuyorum. 40 dk 1.5 saat arası değişiyor. Az önce 3 saat uyanıktı, dün gecede çok uzun sürdü uykuya geçmesi..
Denemek isteme sebebim, doğumdan beri çok az gelen sütümün bu aralar eser miktarda olması.Uygun mamayı bulduysanız niye başka mama denemek istiyorsunuz
Başka formül mama da iyi gelirse dönüşümlü vermek istiyorum. Sütüm çok çok azaldı mama öncesi anca bir kaç yudum var yok. Tek tip beslenmesin bağışıklığı da gelişsin istedim. Cevap için teşekkürler.Bir de şu var her mama her bebeğe iyi gelmiyor, gaz kusma vs sorunu yoksa bence aynı mama ile devam edin. Benim bebeğime iyi gelen sizinkine gelmeyebilir.
Dün gece 9-12 arası 6-7 kere çığlık çığlığa uyandı sonra daldı 3 gibi uyandık 4.30a kadar oturduk 4.30da yattık 7 de uyandıkBenim de 2 saate yaklaşınca mizirdanmaya basliyo.. 10/15 dkda uyutuyorum. 40 dk 1.5 saat arası değişiyor. Az önce 3 saat uyanıktı, dün gecede çok uzun sürdü uykuya geçmesi..
Kızlar, gündüz uyku saat aralığınız nedir ortalama
Şu an elimde hipp var onu sevdi onu kullanıyorum ara ara sütümün azaldığını hissettiğimde veriyorum severek içiyor kabız da yapmadı gaz da yapmadı aptamili çok kustu sma çok gaz yaptıDenemek isteme sebebim, doğumdan beri çok az gelen sütümün bu aralar eser miktarda olması.
Öncesinde çok az da olsa emzirip mama veriyordum. Anne sütü bebeğin gelişimine göre farklılık gösteriyor, az da olsa sütümü aldığında sorun etmedim. Şuan bir kaç yudum anca anne sütü alıyor gerisi tek tip formül mama.
Formül mamaların da içinde farklılıklar var, dönüşümlü vermek İstiyorum ki diğer formül mamalardan da içerek bağışıklığı gelişsin, tek tip beslenmesin.
Başka formül mama da iyi gelirse dönüşümlü vermek istiyorum. Sütüm çok çok azaldı mama öncesi anca bir kaç yudum var yok. Tek tip beslenmesin bağışıklığı da gelişsin istedim. Cevap için teşekkürler.
Bizde banyo uyarıcı etki yapıyor dün akşam yıkadık. Bı daha yıkamam artık akşamları dün tövbe ettim. İlk kez bu kadar zor uyutmusumdur, şu bilemediğim açlık halleri dışında, resmen dik şekilde omzumda uyutabildim.Bizimkide mızırdanınca uyutuyorum bazen tık diye uyuyor bazende aman allahım tepine tepine zor uyutuyorum. Gece uykusu düzeldi bizim atak vs yoksa uyuyor artık. Bazen uyanıp bi 15-20dk bakınıyor sallana sallana uyuyor yatağında. Geçen gün hastaneye gittik diye gelir gelmez yıkadık dengesi şaştı baya uyudu yıkanınca gece 12:30a kadar bakındı. Normalde gece yıkıyoruz herhalde karıştırdı o yüzden
1 mart ta hayırlısılsHahaha yerim seni ya
Ne zaman başlıyorsun işe?
Benim de 2 saate yaklaşınca mizirdanmaya basliyo.. 10/15 dkda uyutuyorum. 40 dk 1.5 saat arası değişiyor. Az önce 3 saat uyanıktı, dün gecede çok uzun sürdü uykuya geçmesi..
Bazı bebeklerde ters etki yapıyormuş canım bizimki doğduğundan beri hep akşam yıkanıyor alışkanlık edindi sanırım. Gündüz yıkanınca bi afalladıBizde banyo uyarıcı etki yapıyor dün akşam yıkadık. Bı daha yıkamam artık akşamları dün tövbe ettim. İlk kez bu kadar zor uyutmusumdur, şu bilemediğim açlık halleri dışında, resmen dik şekilde omzumda uyutabildim.
Canım biz bayadır 4 no kullanıyoruz. 3 küçük geliyordur artıkDoğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama değiştiricem galiba. Sabah yine sızdırdı. 3 numara kullanıyoruz 4 mi geçicez şimdiden anlamadım
Benim oğlan fan ve pış pışlı sesi açınca uyuyor. Aşağıya linkleri bırakıyorum.Mutfakta aspiratör sesiyle uyutuyordum ya, şu an koridora çıktığım an ağlıyor uyutucam diye
Ben molfix pure softrla başladm çok şükür değiştirmeme gerek kalmadı. Diğer bezlerle ilgili bilgim yok o yüzden. Ne kampanyası ben duymadımYa ben bebek bezi alıcam da siz artık çok tecrübelisiniz, molfix bebek bezi nasıl?hazır kampanya varken alayım dedim
Bizimki de sığmıyorKızlar bebişleri nerde yıkıyorsunuz bizimki katlanır küvetine sığmıyor ya artıkduşakabinde fıskiyeyle yıkasak korkar mı acaba
Hadi yaaaaCanım biz bayadır 4 no kullanıyoruz. 3 küçük geliyordur artık
Bizimki hobit galiba hala sığıyorKızlar bebişleri nerde yıkıyorsunuz bizimki katlanır küvetine sığmıyor ya artıkduşakabinde fıskiyeyle yıkasak korkar mı acaba