2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar, gündüz uyku saat aralığınız nedir ortalama
Süre çok kısaldı, 9 gibi uyanıyor 11:11-30 gibi uyursa max 40 dk sonra uyanıyor.

Sonra bir de akşam üstü 3-4 gibi uyuyor onda da 1-1,5 saat kadar max. Sonra taa 8-9 gibi.
Resmen 2 uykuya düştük.

Gün içimde dışarı çıkartırsam orda uyuyor ama şimdi çıkartacağım mesela

Benim de 2 saate yaklaşınca mizirdanmaya basliyo.. 10/15 dkda uyutuyorum. 40 dk 1.5 saat arası değişiyor. Az önce 3 saat uyanıktı, dün gecede çok uzun sürdü uykuya geçmesi..
Bizimkide mızırdanınca uyutuyorum bazen tık diye uyuyor bazende aman allahım tepine tepine zor uyutuyorum. Gece uykusu düzeldi bizim atak vs yoksa uyuyor artık. Bazen uyanıp bi 15-20dk bakınıyor sallana sallana uyuyor yatağında. Geçen gün hastaneye gittik diye gelir gelmez yıkadık dengesi şaştı baya uyudu yıkanınca gece 12:30a kadar bakındı. Normalde gece yıkıyoruz herhalde karıştırdı o yüzden

Uygun mamayı bulduysanız niye başka mama denemek istiyorsunuz
Denemek isteme sebebim, doğumdan beri çok az gelen sütümün bu aralar eser miktarda olması.

Öncesinde çok az da olsa emzirip mama veriyordum. Anne sütü bebeğin gelişimine göre farklılık gösteriyor, az da olsa sütümü aldığında sorun etmedim. Şuan bir kaç yudum anca anne sütü alıyor gerisi tek tip formül mama.

Formül mamaların da içinde farklılıklar var, dönüşümlü vermek İstiyorum ki diğer formül mamalardan da içerek bağışıklığı gelişsin, tek tip beslenmesin.

Bir de şu var her mama her bebeğe iyi gelmiyor, gaz kusma vs sorunu yoksa bence aynı mama ile devam edin. Benim bebeğime iyi gelen sizinkine gelmeyebilir.
Başka formül mama da iyi gelirse dönüşümlü vermek istiyorum. Sütüm çok çok azaldı mama öncesi anca bir kaç yudum var yok. Tek tip beslenmesin bağışıklığı da gelişsin istedim. Cevap için teşekkürler.

Benim de 2 saate yaklaşınca mizirdanmaya basliyo.. 10/15 dkda uyutuyorum. 40 dk 1.5 saat arası değişiyor. Az önce 3 saat uyanıktı, dün gecede çok uzun sürdü uykuya geçmesi..
Dün gece 9-12 arası 6-7 kere çığlık çığlığa uyandı sonra daldı 3 gibi uyandık 4.30a kadar oturduk 4.30da yattık 7 de uyandık
Dün gece bir sıkıntı vardı ama çözemedim

Şu an elimde hipp var onu sevdi onu kullanıyorum ara ara sütümün azaldığını hissettiğimde veriyorum severek içiyor kabız da yapmadı gaz da yapmadı aptamili çok kustu sma çok gaz yaptı

Keçi sütlü mamalar anne sütüne en yakın diyorlar vitamin mineral açısından onları deneyebilirsiniz. Rica ederim

Bizde banyo uyarıcı etki yapıyor dün akşam yıkadık. Bı daha yıkamam artık akşamları dün tövbe ettim. İlk kez bu kadar zor uyutmusumdur, şu bilemediğim açlık halleri dışında, resmen dik şekilde omzumda uyutabildim.

Doğduğundan beri sleepy kullanıyorum ama değiştiricem galiba. Sabah yine sızdırdı. 3 numara kullanıyoruz 4 mi geçicez şimdiden anlamadım

Bazı bebeklerde ters etki yapıyormuş canım bizimki doğduğundan beri hep akşam yıkanıyor alışkanlık edindi sanırım. Gündüz yıkanınca bi afalladı

Kızlar bebişleri nerde yıkıyorsunuz bizimki katlanır küvetine sığmıyor ya artık duşakabinde fıskiyeyle yıkasak korkar mı acaba

Kızlar bebişleri nerde yıkıyorsunuz bizimki katlanır küvetine sığmıyor ya artık duşakabinde fıskiyeyle yıkasak korkar mı acaba
Bizimki de sığmıyor
Fileyi kullanmayı bırakalı çok oluyor zaten. Bi videoda görmüştüm anne sandalyeye oturup o şekilde yıkıyordu bebeği belki öyle denenebilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…