Ben annemler de kalıyorum diye küveti getirmedim, kızlar kesinlikle öneriyorum, küçük bi tabure duş başlığı ile sadece iç çamaşırlarımla kalıyorum ben, banyoyu ısıtıyorum önden ama sıcaksa gerek yok, o kadar eğlenceli ki ortam da sıcaksa neredeyse 45 dk oyalanıyoruz suda. Hem sizin kucağınızda diye çok huzurlu, isterseniz ilk başta şampuansın deneyin, manuplasyonunuza bakın çünkü kayganlaşıyor, ama baktınız iyi gidiyorsunuz direkt banyo yaptırın öyle. Büyüdükçe daha da zorlaşır diye o şekilde yapamayız diye ben bu dönemde deniyim dedim inanılmaz keyif aldım. Duşa kabinden çıktıktan sonra onu yatırıp koyabileceğim bi yer ayarladım havlusu orda duruyor onu sarıyorum o beklerken ben bornozu giyip çıkıyorum. Odasında giydiriyorum. İ na nıl maz keyifli her türlü güvenlik önleminizi alın mesela duşa kabinden çıktıktan sonra bebekle bastığınız yer paspas gibi kuru bişey olsun kaymayın, oturdupunuz yer sağlam olsun gerekirse duşa kabinin zeminine havlu serin, Allah korusun düşerse korur, ya da su bi anda sıcak ya da bian da soğuk oluyorsa ona dikkat edin. Ama şöyle söyliyim ben çok rahat hallettim. Artık eve dönüyorum muhtemelen küvetinde devam ederiz ama çok keyif aldık bu 1 ayda. O duş başlığından gelen suyun basıncını ayarlayın çok hızlı gelmesin elini filan atıyor gülüyor kucakta olduğunu hissedince bi de.