2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ah canım benim olunca göreceksin sanki hep anneymiş gibi oluyor insan sanki onsuz hayatın hiç olmamış gibi Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları benim 2. Ama sanki ilk gibi heyecanlı gerçekten çok farklı duygular 😊
İnşallah öyle olur canım amin 🤲😊 Evlat bir ayrılmaz derler ya ikisinin heyecanıda bir oluyor demekki😇

Kızlar sizde azıcık iş yapıp terleseniz burnunuz boğazıniz kapanıyor mu?
Her hafta muhakkak nezle oluyorum gebe olduğumdan beri bağışıklığım bu kadar mı düştü ben anlamıyorum. Evin içinde hasta oluyorum baya baya.
Gebe kaldığımdan beri bunu yaşıyorum öncesinde yoktu. Ya evde mi supurup silmicez anlamadım ki
Benim öyle canım burnum çok tıkanıyor bide kulak uğuldaması oluyor dediğin gibi bünyeler zayıf heralde ondan..

Benim de çok bulantım oluyor 4 gün öncesine kadar yoktu tüp bebekle hamile kaldım zaten bi sürü iğne ilaç devam ediyor bari burdan güldürseydi allah :KK43: sürekli ağlayasım geliyor her şey kokuyor burnuma ,hiçbir şey yemek istemiyorum nolcak böyle bilmiyorum modum çok düşük bebeğin sevincini bile yaşayamıyorum 🥺
Benimde öyle çok mutsuz hissediyorum 😕 1.5 ay daha sabretmek lazim ama nasil olcak blmiyorum ya Allah hepimize yardim etsin insallah

Sanırım 6 da başlıyor canım ya çok fena bişey bütün yediklerimi çıkardım afedersin boş öğürüntü oluyor arkasındanda o daha beter valla halsiz düştüm birden zaten zayıfım alıcam yarın bende çubuk kraker falan olsaydı doktora yazdırırdım bugün ilaçta ne bileyim eve gelince başlayacağını😔
Cubuk kraker de anlik fayda ediyo bende bilemedim napicagimi yaa . Zencefil cayi onermisler ama onu da yapacak insan yok . Esim daha simdiden basladi cok nazlisin demeye . Snirlerim bu aralar zaten bi tuhaf cabuk sinirlenir oldum .

Benim öyle canım burnum çok tıkanıyor bide kulak uğuldaması oluyor dediğin gibi bünyeler zayıf heralde ondan..
Benim pek bulantım olmadı bu süreçte 10. Hafta dayım göğüs uçları agrimasa gene olduğumu anlamicam. Simdi bulantım da başladı Allah korusun bebeğe mi bisi oldu diye korkuyor insan

Cubuk kraker de anlik fayda ediyo bende bilemedim napicagimi yaa . Zencefil cayi onermisler ama onu da yapacak insan yok . Esim daha simdiden basladi cok nazlisin demeye . Snirlerim bu aralar zaten bi tuhaf cabuk sinirlenir oldum .
Lipton poşet çay var hazır zencefil limon deneyebilirsiniz

O farka çok takılmıyor doktorlar canım çünkü sürekli değişen bir şeymiş. Benimde her şeyden midem bulanır her kokuyu duyardım eskiden bugün tam 6 haftalığım. Acıkınca bi midem karışıyor gibi oluyor geceleri leblebi tuzlu çubuk ve zencefil çayı tüketiyorum henüz bende iyi sayılırım inşallah böyle devam eder 🙏

İnşallah bulantısız keyifli hamilelik gecirmeni dilerim. Aksi halde hamilelige sevinemiyor sürekli yatıyor veya suratın asik geziyorsun. Geçici hepsi kucağımıza almak nasip olsun 🙏

Bu akşam yoğurt içine biraz ekmek doğrayıp yiyebildim. Ara öğün süt, leblebi, kraker, meyve fln..5+5 te başladı günden güne yoğunluğu değişiyor, dün biraz iyiydim, bugün yine fenalardayım.
Benimde öyle bir gün biraz daha iyisem bir gün kötüyüm. Süt ben içemiyorum ayran icebiliyorum bir tek. Kraker fayda etmedi. Ama yeşil ekşi elma, ayva , havuç , portakal inanılmaz iyi geliyor bir de zencefil limon çayı. Aklınızda olsun

6 kg verdim ben bikaç kere serum aldım mecburen ayağa kalkamıyodum artık şuan bi nebze yiyorum ama hep bi rahatsızlık var midemde bulanmasa da rahat değil bian önce geçse şu dönem

6 kilo, bayaa vermişsiniz ama 2. Trimesterda o ara kapaniyormus. Bende 2 buçuk falan verdim ama zaten zayıftım iyice bittim. Gecicek sabır az kaldı 13. Haftadan sonra azalarak son bulucak diye ümit edelim 🙏

Amin canım ben haftaya perşembe gidecem Allah izin verirse kese görmye muhtelene yine vajinal görünür çünkü eminim ilkinde 7 haftalık bile görünmedi karından karnım büyük olduğu için 😊
Canım boyun kaç? Ben de çarşamba günü gidicem inşallah kese görmeye doktor o zaman çağırdı. Bende 70li kilolardayim boyum 168 170 civarı nasıl olur bilmem

Kızlar sizde azıcık iş yapıp terleseniz burnunuz boğazıniz kapanıyor mu?
Her hafta muhakkak nezle oluyorum gebe olduğumdan beri bağışıklığım bu kadar mı düştü ben anlamıyorum. Evin içinde hasta oluyorum baya baya.
Gebe kaldığımdan beri bunu yaşıyorum öncesinde yoktu. Ya evde mi supurup silmicez anlamadım ki

Burun tıkanıklığı bende hep var , hamileliğin en başında çok daha belirgindi tek taraflı kapanıyordu. Süpürüp silerken kalkan tozdan kaynaklı oluyordur bence yani alerjik gibi geldi bana

X