2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yine hata yapıp altını almadım çok güzel uyuyordu ve 4.5 saatte her yer çiş her markada mı taşar sorun bizde artık kesin

Günaydınn, yarın 4. Ay aşılarını yaptırıcaz. 3 gün banyo yasağı var mı yine?

Yılbaşı bizim neyimize yatalım aşağı, bizim nüfustan bir kişi daha eksildi şuan (eşim de uyudu)
Biz 2023’e uyuyarak transit geçiş yapacağız muhtemelen
Bizim oğlan da dün akşam zor uyudu. Ben de salonda uyuklamışım "silah" ve havai fişek seslerine uyandım ne oluyor diye oğlum da bir iki kıpırdadı seslere ama şükür uyanmadı. Bu arada hadi fişeği anlarım da silah nedir?

Biz rekor kırdık akşam 10dan sabah 11:30a kadar uyudu panjurları kapatmıştık ondan herhalde birde dün gündüz uyumamıştı
MaşaAllah, bizimki de dün gece çok zor uyudu, gece10buçuk gibi uyudu sabah 5'i geçiyordu kalktığında. Akşam 9da da mama yemişti. Artık uzun saatler aç kalabiliyor dimi? Gündüz 4-5 saatte 1 acıkıyor ama gece uyudumu 6-7 saat uyuyabiliyor.

Allahım nasip olur mu beeee
İşte bizimde günü gününü tutmasada gece uykusu düzene girdi şükür
Yok kalamıyor 3 saatte bir mama yiyiyor canım

5e kadar 4 kez uyanmıştır bizimki de eskiden 6 saat kesintisiz uyuyan çocuğa bir şeyler oldu
Valla 4. Ay bitsin diye dün sayıyorum kaldı 21 ha gayret.. Bu ay yeni beceriler kazanılıyor, meme reddi, uyku gerilemesi vs. de var. Allah onlara da bizlere de yardım etsin.

Valla 4. Ay bitsin diye dün sayıyorum kaldı 21 ha gayret.. Bu ay yeni beceriler kazanılıyor, meme reddi, uyku gerilemesi vs. de var. Allah onlara da bizlere de yardım etsin.
Ay meme reddi zor zaten bir tek geceleri güzel emiyor geri kalan zamanlarda çoğunlukla aç yatıyor aç olduğu için de hemen uyanıyor kısır bir döngü var

O kadar çok emziryorum ki kilo alamaması üzüyor beni ama evet önemli olan sağlıklı olması elbette bilişsel gelişimi çok iyi gidiyor çok şükür, bedensel olarak da sağlıklı. İdrar kültürü de temiz çıkarsa kilo sorununu hiç takmayacağım

İnşallah temiz çıkar

Aynı durumdayım, sağıp verdim sabah, bir dk bile emmez oldu iki gündür gündüzleri
Bizimki de aynı, gündüz uykuları da 15 20 dk max, emzirmek için denemediğim pozisyon kalmadı, en son onu yatağa sırt üstü yatırıp ben üstüne kapanıp denedim öyle biraz emiyor yeni itemi de kucakta gezdirilmek istiyor oturunca huysuzlanıyor. Gözleri de bi anlamlı bakıyor artık ya derdini anlatmaya çalışıyor gibi güldürüyor o hali beni ilk 3 aylık halleri gitti bambaşka bi birey aramıza katıldı onu hissediyorum şu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…