- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.495
5e kadar 4 kez uyanmıştır bizimki de eskiden 6 saat kesintisiz uyuyan çocuğa bir şeyler olduBiz de.. uykuya dalamadi saat 8 e kadar 5 kez uyandı. Sonrada uyumadi
Biz rekor kırdık akşam 10dan sabah 11:30a kadar uyudu5ten beri ayaktayız
Çok teşekkür ederimAdana da ebru tarım ı övdüler onun adı kaldı aklımda bi doktor daha vardı ama inanın şu sıralar çok unutkanım
Günaydın canım amin inşallah en güzel yılımızdı 2022 ve hep böyle devam etsin sağlıklaSenenin ilk gününden günaydın güzel anneler 2022 bize bebislerimize getirdi, 2023 yılı da sağlık huzur mutluluk ve beraberinde bir çok müjdeyi getirsin inşallah
Onu verem aşısı için diyorlar, 4.ay aşılarında verem yok. Muhtemelen yasak da yoktur.Günaydınn, yarın 4. Ay aşılarını yaptırıcaz. 3 gün banyo yasağı var mı yine?
Bizim oğlan da dün akşam zor uyudu. Ben de salonda uyuklamışım "silah" ve havai fişek seslerine uyandım ne oluyor diyeYılbaşı bizim neyimize yatalım aşağı, bizim nüfustan bir kişi daha eksildi şuan (eşim de uyudu)
Biz 2023’e uyuyarak transit geçiş yapacağız muhtemelen
Allahım nasip olur mu beeeeBiz rekor kırdık akşam 10dan sabah 11:30a kadar uyudupanjurları kapatmıştık ondan herhalde birde dün gündüz uyumamıştı
MaşaAllah, bizimki de dün gece çok zor uyudu, gece10buçuk gibi uyudu sabah 5'i geçiyordu kalktığında. Akşam 9da da mama yemişti. Artık uzun saatler aç kalabiliyor dimi? Gündüz 4-5 saatte 1 acıkıyor ama gece uyudumu 6-7 saat uyuyabiliyor.Biz rekor kırdık akşam 10dan sabah 11:30a kadar uyudupanjurları kapatmıştık ondan herhalde birde dün gündüz uyumamıştı
Yok ben gelir gelmez yaptırdım babyo ateşi düşsün diyeGünaydınn, yarın 4. Ay aşılarını yaptırıcaz. 3 gün banyo yasağı var mı yine?
İşte bizimde günü gününü tutmasada gece uykusu düzene girdi şükürAllahım nasip olur mu beeee
Yok kalamıyor 3 saatte bir mama yiyiyor canımMaşaAllah, bizimki de dün gece çok zor uyudu, gece10buçuk gibi uyudu sabah 5'i geçiyordu kalktığında. Akşam 9da da mama yemişti. Artık uzun saatler aç kalabiliyor dimi? Gündüz 4-5 saatte 1 acıkıyor ama gece uyudumu 6-7 saat uyuyabiliyor.
Valla 4. Ay bitsin diye dün sayıyorum kaldı 21 ha gayret.. Bu ay yeni beceriler kazanılıyor, meme reddi, uyku gerilemesi vs. de var. Allah onlara da bizlere de yardım etsin.5e kadar 4 kez uyanmıştır bizimki de eskiden 6 saat kesintisiz uyuyan çocuğa bir şeyler oldu
Ay meme reddi zor zaten bir tek geceleri güzel emiyor geri kalan zamanlarda çoğunlukla aç yatıyor aç olduğu için de hemen uyanıyor kısır bir döngü varValla 4. Ay bitsin diye dün sayıyorum kaldı 21 ha gayret.. Bu ay yeni beceriler kazanılıyor, meme reddi, uyku gerilemesi vs. de var. Allah onlara da bizlere de yardım etsin.
O kadar çok emziryorum ki kilo alamaması üzüyor beni ama evet önemli olan sağlıklı olması elbetteİnsan kendini yetersiz hissediyor gerçekten halbuki her bebek farklı bazısı kilolu bazısı zayıf oluyor doktorumuz zayıf ama uzun bir bebek diyor bu yüzden ben de pek takmıyorum artık bir şekilde büyüyecekler ne de olsa
İnşallah temiz çıkarO kadar çok emziryorum ki kilo alamaması üzüyor beni ama evet önemli olan sağlıklı olması elbettebilişsel gelişimi çok iyi gidiyor çok şükür, bedensel olarak da sağlıklı. İdrar kültürü de temiz çıkarsa kilo sorununu hiç takmayacağım
Aynı durumdayım, sağıp verdim sabah, bir dk bile emmez oldu iki gündür gündüzleriAy meme reddi zor zaten bir tek geceleri güzel emiyor geri kalan zamanlarda çoğunlukla aç yatıyor aç olduğu için de hemen uyanıyor kısır bir döngü var
Bizimki de aynı, gündüz uykuları da 15 20 dk max, emzirmek için denemediğim pozisyon kalmadı, en son onu yatağa sırt üstü yatırıp ben üstüne kapanıp denedim öyle biraz emiyorAynı durumdayım, sağıp verdim sabah, bir dk bile emmez oldu iki gündür gündüzleri
Neymiş bu atak ya canımdan bezdimAynı durumdayım, sağıp verdim sabah, bir dk bile emmez oldu iki gündür gündüzleri