Bizim de 2 gün sürdü bu haller 2 gün sonra geçtiKızlar bebeğime dün 4.ay aşısını yaptırdık çok huzursuz mızmızlanıyor ağlıyor ateşi çıkıyor iştahsız. şimdiye kadar hiç bunlar olmamıştı ve sürekli uyuma isteği var sizde durumlar nedir
Çok geçmiş olsun. Bizimde menenjitlerde böyle olmuştu sonra düzeldi. 4.ay aşılarımız salı günü ilk dozlar etkilememişti bakalım şimdi ne olacakKızlar bebeğime dün 4.ay aşısını yaptırdık çok huzursuz mızmızlanıyor ağlıyor ateşi çıkıyor iştahsız. şimdiye kadar hiç bunlar olmamıştı ve sürekli uyuma isteği var sizde durumlar nedir
Bugün bizede aynı cümleyi kurdu uzun ince bir oğlan bu diyor. Sağlıklı olsunlarda kg önemli değilİnsan kendini yetersiz hissediyor gerçekten halbuki her bebek farklı bazısı kilolu bazısı zayıf oluyor doktorumuz zayıf ama uzun bir bebek diyor bu yüzden ben de pek takmıyorum artık bir şekilde büyüyecekler ne de olsa
Evet ya ek gıdaya geçince açığı kapatır ne bileyim ilerleyen zamanlarda kapatır bir şekilde zamanla düzelir diye düşünüyorumBugün bizede aynı cümleyi kurdu uzun ince bir oğlan bu diyor. Sağlıklı olsunlarda kg önemli değilolduğu kadar artık
Bencede her çocuğun gelişimi farklı kimisi zayıf büyüyor ki bence şişman olmalarından iyidirEvet ya ek gıdaya geçince açığı kapatır ne bileyim ilerleyen zamanlarda kapatır bir şekilde zamanla düzelir diye düşünüyorum
Biz bugün istanbuldaydık, kendimizi eve attık bir saat kadar önce. Bizim tosun uyuduBebişlerle yılbaşı nasıl gidiyor
Tabiki ya kilo vermek daha zor fit olsunlar yeter ki sağlıklı olsunlarBencede her çocuğun gelişimi farklı kimisi zayıf büyüyor ki bence şişman olmalarından iyidir
Uyandı şimdi bütün gün uyumadı kanguruya aldım uyur diye meraklı esnedi esnedi uyumadı 9 gibi uyudu o yüzdenBebişlerle yılbaşı nasıl gidiyor
Biz bugün istanbuldaydık, kendimizi eve attık bir saat kadar önce. Bizim tosun uyudu
Biz de eşimle kahve yaptık lambader ışığında oturuyoruz :)
Bizde banyo yaptırdık 10a doğru zorla uyuttum. Bakınacakmış yeniyıl için geri sayım yapacak herhaldeUyandı şimdi bütün gün uyumadı kanguruya aldım uyur diye meraklı esnedi esnedi uyumadı 9 gibi uyudu o yüzden
Yılbaşı bizim neyimize yatalım aşağı, bizim nüfustan bir kişi daha eksildi şuan (eşim de uyudu)Bizde banyo yaptırdık 10a doğru zorla uyuttum. Bakınacakmış yeniyıl için geri sayım yapacak herhaldebizde eşimle çayla kek yedik şimdi yattım bütün gün kucakta belim başım kopmuş
Farklı.bezler demedikçe pişik yapmazmi bana pişik yapar dediler diye sleepy de takılı kaldımKızlar paddlers bez deneyimimi yazayım dünden beri kullanıyorum.
Pure serisini aldım pamuklu diye ama sleepy bio natural ve ecologıc gibi yumuşak bir yüzeyi yok naylonumsu bir yüzeyi var.
Emiciliği aynı sleepy gibi çiş yaptığında anında açmışsam poposu ıslak biraz sonra açtıysam poposu kuru. Koku kıyaslaması yaparsam sleepy’e göre oldukça iyi kokmuyor fazla. Yan bantları gayet esnek beğendim. Prima premium care eşdeğeri diyorlar ama bence prima daha yumuşak yüzeyli.
Benim için tek olumsuz yanı yüzeyinin daha naylonumsu olması oldu. Ben çok sık bez değiştiriyorum uzun vadede ne olur bilemem tabii. Birde hediye ıslak mendil yollamışlar ama içinde alkol parfüm her şey var bebek poposuna asla değdirilmemeli. Şimdi sırada goon var onuda deneyince yazarım
Bizimde tesadüf mama saatine denk geldi böylelikle uyanık girdimYılbaşı bizim neyimize yatalım aşağı, bizim nüfustan bir kişi daha eksildi şuan (eşim de uyudu)
Biz 2023’e uyuyarak transit geçiş yapacağız muhtemelen
Bebekten bebeğe değişir bu durum tabi ama pişiğin en önemli sebebi altında bezin saatlerce kalması, güzelce poposunu silip kurulamamak ve kremlememek. Ben en fazla 3 saat tutuyorum bir bezi çünkü bebeğim çok çiş yapıyor her değişimde mutlaka kremliyorum. Sık bez değiştirdiğimiz içinde hiç böyle bir problem yaşamadım.Farklı.bezler demedikçe pişik yapmazmi bana pişik yapar dediler diye sleepy de takılı kaldım
5ten beri ayaktayızBizde banyo yaptırdık 10a doğru zorla uyuttum. Bakınacakmış yeniyıl için geri sayım yapacak herhaldebizde eşimle çayla kek yedik şimdi yattım bütün gün kucakta belim başım kopmuş
Adana da ebru tarım ı övdüler onun adı kaldı aklımda bi doktor daha vardı ama inanın şu sıralar çok unutkanımAllah korusunşükür bebişin durumu iyi gidiyor ama ben çok rahatsızım, işin ehli bir doktora gitmek istiyorum.Birde 20. Hafta detaylı ultrasonu için perinatolog daha iyi olur düşüncesindeyim.Peki özelde perinatolog var mı bildiğin?Eşimle gitmek istiyoruz da
Biz de.. uykuya dalamadi saat 8 e kadar 5 kez uyandı. Sonrada uyumadi5ten beri ayaktayız