Goon bebek bezinin alt kisminda toplanma sorunu oldugunu okumustum oyle bisey yasadinmi canimKızlar goon bebek bezinide deneyimledim. Bence yan bantları dışında gayet güzel pamuksu yüzeyli. Yan bantları ortada birleşmiyor çok kısa yanlarda kalıyor sadece ama çokta takılacak bir sorun değil bence. Birde ben 3 no aldım 7-14kg arası yazıyor ama ufak gibi geldi bizim bebişte 7kg yaklaşmıştır herhalde. Bir dahakine 4 no sipariş vereceğim. Paddlers bebek bezini böylelikle eledim yüzeyi naylonumsu çünkü elimdekileri bitirince bir daha almam. Goon bebek bezini daha çok beğendim.
Rica ederimT temmuzekim teşekkür ederiz goon hakkında bilgilendirdin bende merak ediyordum. Elimde sleepyler var molfixe yada goona geçeyim diyordum molfix biraz daha büyükmüş sanırım. Kızlar bide ıslak mendil önerileride alabilirim
Hayır yaşamadım canım ama ben en fazla 3 saat tutuyorum bir bezi. Ona rağmen sleepyde toplanma oluyor mesela çok yapıncaGoon bebek bezinin alt kisminda toplanma sorunu oldugunu okumustum oyle bisey yasadinmi canim
Oğlum da 6.600gr. Ben de gündüz 4 nadiren 5 saatte bir önce meme sonra 150cc mama veriyorum, bazen 165cc oluyor. Geceleri bu süre uzuyor, uyanınca 165cc yapıyorum ama her zaman hepsini bitiremiyor.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Şöyle ki, önce emzirip, sonra istediği kadar mama veriyorum. Kimi zaman artıyor, kimi zaman da sakinleştiği için yettiğini düşünüp yeniden ekleme yapmiyorum. Muhtemelen bu durumdan kaynaklı olarak 2 saatte bir acıkıyor mama+meme olarak gittiğim zaman gündüzleri..
Mama olarak kaç cc veriyorsunuz? kilomuz 6600 civarı
kaç kilo doğdu kaç aylık benimkide u kilo olmadı henüzAmin ya umarım bu ay kilo alabilir yeterince hala daha 6 kilo değiliz
Bizim doktor 6 kiloyken 150 den asagi icmez dedi 120 veriyorduk agliyordu ,gece yatmadan 150 cc su 4,5 5 kasik tozu 170 cc yi buluyor toplam ya hepsini iciyor yada 10 20 cc birakiyor.emzirmenin üstune cok icmiyor ben agladimi direk mama veriyorum uyuyorum 4 saat sonra kalkiyor bende uyumus sütüm dolmus oluyor 2 gogsumu emdirip uyuyor bir 3 saat kadar sonra bir daha emip uyuyo.günde 2 kez hatta 3 kez veriyorum mamayı.aralarda hep emzirme.12 de yatiyoruz mamayla 4 te kalkkiyor meme 7 de kalkiyor meme10 gibi meme sonra uyumuyor 12 gibi meme 2 gibi mama 150 cc 4-5 gibi su yada meme keyfine gore sonra meme veya su cok acikirsa 80 ml mama çok nadir.8.30 emzirme 9.30 emzirme 10.30 emzirme aksamlari az geliyor , aglarsa mama aglamaz uyursa uyaninca mama 12 de 1 de 150 cc.canim bide bizim ev sicak su su diye haykiriyo bebe mama veriyoruz agliyor meme veriyoruz agliyor suyu likir likir iciyor rahatliyor.suyu vermesek cilginlar gibi agliyor.evin cok sicaksa su vermeyi dene istersen.ben biraz ilitiyorum suyu 28,30 derece gibi sıcakligi, mamayida 33 c bazende 38 derecede veriyordum ,mamayida cok sicak icmiyo oda sicakligi iciyor bizimki.mamanin artmasi o anki sütünlede alakalı bence benim aksamlari az geliyor.en bol gece ve sabahlari oluyor benim.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Şöyle ki, önce emzirip, sonra istediği kadar mama veriyorum. Kimi zaman artıyor, kimi zaman da sakinleştiği için yettiğini düşünüp yeniden ekleme yapmiyorum. Muhtemelen bu durumdan kaynaklı olarak 2 saatte bir acıkıyor mama+meme olarak gittiğim zaman gündüzleri..
Mama olarak kaç cc veriyorsunuz? kilomuz 6600 civarı
3 kilo doğdu 2700 e düştü sarılık zamanı şimdi 4 aylık kontrolünde 5700 çıktıkaç kilo doğdu kaç aylık benimkide u kilo olmadı henüz
Doktorlar önermiyor zaten Amerikan Pediatri Akademisi de keza öyle ama bizim milletimiz bir bebeğin en iyi doktoru annesidir diye çocuğu ek gıdaya da suya da erken başlatıyorKızlar 4.ay kontrolünden çıktık çok şükür her şey yolunda. Bu hafta kan tahlilleri ve göz kontrolü yapılacak ihtiyaca göre demir başlayacakmış. D vit günde 2 spreye çıkardı bu ay için böyle deneyecekmiş. Boyumuza göre kg oranımız az çıktı verin mamayı dedi nasıl yedireceğiz bakalımbirdahaki aya ek gıdaya geçirecek büyük ihtimalle. Su muhabbeti dönüyor birde sürekli burada görüyorum bende sordum kesinlikle verilmeyecek farklı tatlara ihtiyacı yok şu an zaten dedi.
Bebeğin refleksi bu zaten sen çayda versen içer yaniii verdim içiyor diyorlar ya. Tadına alışıncada ister tabiki su. O kadar kolay öğreniyorlar ki her şeyi hemen belliyorlar tat tomurcukları bizden daha iyi.Doktorlar önermiyor zaten Amerikan Pediatri Akademisi de keza öyle ama bizim milletimiz bir bebeğin en iyi doktoru annesidir diye çocuğu ek gıdaya da suya da erken başlatıyor
doktor azmı buldu3 kilo doğdu 2700 e düştü sarılık zamanı şimdi 4 aylık kontrolünde 5700 çıktı
Öyle gerçekten gel de anlat işteBebeğin refleksi bu zaten sen çayda versen içer yaniii verdim içiyor diyorlar ya. Tadına alışıncada ister tabiki su. O kadar kolay öğreniyorlar ki her şeyi hemen belliyorlar tat tomurcukları bizden daha iyi.
Sağlık ocağındaki hemşire az buldudoktor azmı buldu
Biz de benzer durumdayız şu an. 3 kilo doğdu. 3. Ay 5650 grdı. 4. Ay 6000 olmuş, sadece 350 gr almış. Doktor aldığı miktarı az gördü. İdrar tahlili yaptıralım dedi. Kız bebeklerde önemliymiş. Siz de bir danışın isterseniz3 kilo doğdu 2700 e düştü sarılık zamanı şimdi 4 aylık kontrolünde 5700 çıktı
Bana bı özelden yazar mısın kilo ve boy kısmını cnm, mamayı az veriyo gibiyim ya bendeKızlar 4.ay kontrolünden çıktık çok şükür her şey yolunda. Bu hafta kan tahlilleri ve göz kontrolü yapılacak ihtiyaca göre demir başlayacakmış. D vit günde 2 spreye çıkardı bu ay için böyle deneyecekmiş. Boyumuza göre kg oranımız az çıktı verin mamayı dedi nasıl yedireceğiz bakalımbirdahaki aya ek gıdaya geçirecek büyük ihtimalle. Su muhabbeti dönüyor birde sürekli burada görüyorum bende sordum kesinlikle verilmeyecek farklı tatlara ihtiyacı yok şu an zaten dedi.
Yazayım canım boya göre oranladı yine mamasınıBana bı özelden yazar mısın kilo ve boy kısmını cnm, mamayı az veriyo gibiyim ya bende
Bizim de geçen ay 500 gram aldı ben diyet yapıyordum iki aydır diyeti bıraktım şimdi 10 günde 350 gram almış ben diyete bağladım o yüzdenBiz de benzer durumdayız şu an. 3 kilo doğdu. 3. Ay 5650 grdı. 4. Ay 6000 olmuş, sadece 350 gr almış. Doktor aldığı miktarı az gördü. İdrar tahlili yaptıralım dedi. Kız bebeklerde önemliymiş. Siz de bir danışın isterseniz
Olabilir evet belki süt kalitesi düşmüştür. Ben de kilo alamıyor diye diyet yapamıyorumBizim de geçen ay 500 gram aldı ben diyet yapıyordum iki aydır diyeti bıraktım şimdi 10 günde 350 gram almış ben diyete bağladım o yüzden
İnsan kendini yetersiz hissediyor gerçekten halbuki her bebek farklı bazısı kilolu bazısı zayıf oluyor doktorumuz zayıf ama uzun bir bebek diyor bu yüzden ben de pek takmıyorum artık bir şekilde büyüyecekler ne de olsaOlabilir evet belki süt kalitesi düşmüştür. Ben de kilo alamıyor diye diyet yapamıyorummaşallah sizinki iyi almış darısı başımıza