2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sonunda 4 gün önce sesli güldürmeyi başardım videoya aldı babası da. Ama ilk ve sondu galiba. Yapmadığımız kalmiyo ablaları da bende yook. Galiba em çok babasıyla muhabbet etmeyi seviyo. Babası Naptin bugün diyo misafirliğe mi gittin diyo konusuyo sanki babasıyla. O bisey diyo babası her çıkardığı sese bisey buluyo. Muhabbet sürüyo bayaa. Ben baba kadar beceremiyorum sohbet işini. Büyüyor ve ben büyümesini istemiyorum sanki böyle kalsa diyorum. Çok güzel çünkü sevmek öpmek koklamak. Ne çabuk büyüyor anlamıyorum

Merhabalar, bebeğinizi kucağınıza almışsınız sanırım tebrik ederimMersin'de perinatoloji uzmanı kim var acaba?

Kızlar dün uyku konusu konuşulmuş sanırım. Ben bebeğimin uyku sinyalini alır almaz yatağının olduğu odaya götürüp güneşligi çekiyorum, ninnimiz var bir tane
onu açıyorum eğer altı doluysa bezi değiştiriyorum ve kıyafet değişimi yapıp uykuya hazırlıyorum bı taraftan da konuşuyorum uyku saati annecim vs diye. Genelde uykudan önce beslenmiş oluyor o yüzden direk uykuya geçiş yapıyoruz. Yan yana yatağa uzanıyoruz, elini tutup yanağını okşuyorum arada poposuna piş piş yapıyorum, bakışa bakışa uyuyor genelde. Tabi her zaman böyle olmuyor ama genelde böyle uyuyor gündüz.

Merhabalar, bebeğinizi kucağınıza almışsınız sanırım tebrik ederimMersin'de perinatoloji uzmanı kim var acaba?
Mersin'de o anlarda bahsettiğim perinatologu unuttum ama kendisinin tek düşündüğü parayfı. Adana da devlet hastanesinde o kadar iyi o kadar güzel kalpli bir doktorla tanıştım ki hayatta olduğum müddetçe oğlumu kucağıma almamdaki payına dua edicem. Devlet hastanesinde de iyi doktorlar varmış bunu göstermişti bana. Buraya yazdığım diğer mesajı da görmüşsünüzdür. Aldır yaşamaz uğraşma...aldır hastalıkşı doğar..aldır karnında ölür zaten.. Neler neler dediler. Rabbime binlerce şükür Maşallah şuan yanımda uyuyor İmkanınız varsa veya adanadaysanoz boşuna Mersin'e gitmeyin. O anları yaşamayana inanın boş geliyor ama amniyosentezi bile(psikolojisini) o kadar kolay atlattım ki sayesinde.

Eşimin eğitimi nedenli mersine gideceğiz adana ya da mersin farketmez aslında, sizin doktorunuz perinatoloji uzmanı mıydı?Geçmiş gitmiş olsun, sağlıkla büyüsün minik

Eşimin eğitimi nedenli mersine gideceğiz adana ya da mersin farketmez aslında, sizin doktorunuz perinatoloji uzmanı mıydı?Geçmiş gitmiş olsun, sağlıkla büyüsün minik
Amin sağolun 11. Haftadan 33 e kadar falan perinatolog takipliydim ben. Diğer haftalarda özeldeydim. bildiğim iyi bir doktor vardı özelde ona devam ettim bu haftalar harici. Perinatolog devletteydi. Eğer şansınız varsa adana şehir hastanesindeyse hala Ümran hanım müthiş bir insan. Arkadaş gibi yaklaşım sergiliyor açıklamalarıyla rahatlatıyor güler yüzlü hastasına iş gözüyle bakmıyor. Durumunuz ne bilmiyorum ama duyduklarımdan sonra Ümran hanım sayesinde kolay atlattım. Hemen kürtaj için gün vermek isteyen doktora bile denk geldim

Kızlar goon bebek bezinide deneyimledim. Bence yan bantları dışında gayet güzel pamuksu yüzeyli. Yan bantları ortada birleşmiyor çok kısa yanlarda kalıyor sadece ama çokta takılacak bir sorun değil bence. Birde ben 3 no aldım 7-14kg arası yazıyor ama ufak gibi geldi bizim bebişte 7kg yaklaşmıştır herhalde. Bir dahakine 4 no sipariş vereceğim. Paddlers bebek bezini böylelikle eledim yüzeyi naylonumsu çünkü elimdekileri bitirince bir daha almam. Goon bebek bezini daha çok beğendim.

Goon u merak ediyordum. İyi oldu bizimle paylaşman. Elimdekiler bitince denemek istiyordum.

Allah korusun şükür bebişin durumu iyi gidiyor ama ben çok rahatsızım, işin ehli bir doktora gitmek istiyorum.Birde 20. Hafta detaylı ultrasonu için perinatolog daha iyi olur düşüncesindeyim.Peki özelde perinatolog var mı bildiğin?Eşimle gitmek istiyoruz da

T temmuzekim teşekkür ederiz goon hakkında bilgilendirdin bende merak ediyordum. Elimde sleepyler var molfixe yada goona geçeyim diyordum molfix biraz daha büyükmüş sanırım. Kızlar bide ıslak mendil önerileride alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…