2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sana lazım bi tane bundan canım ama çok pahalı. Ilk kızım hep mamayla beslenmisti aklımda keske böyle bisey olsa diye geçirirdim.

Eklentiler

• Screenshot_20221229-230137_Chrome.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 69

Aynen camdan dışarı izlemek istiyor.. puset süs olarak duruyor arabada
Ön koltuk sıkıntılı çok mecbur kalmadıkça evet airbag direk sıkıştırıyormuş Allah korusun. Bende çıkartmıyorum hiç pusetten bağırıp duruyor ama bir şekilde oyalamaya çalışıyorum. Alışırsa hep kalkmak ister dışarıda yaptığı gibi diye
Sana lazım bi tane bundan canım ama çok pahalı. Ilk kızım hep mamayla beslenmisti aklımda keske böyle bisey olsa diye geçirirdim.
Bir ara niyetlendim alacaktım aslında ama bizim kettle dereceli kaynamış su bırakıyorum içinde istediğim derece oluyor hemen 4-5k olsaydı almıştım ama kesin fiyatından dolayı saçmalama o kadarda değil diyorum hep

Reactions: Zzy
Araba hareket ediyorsa pusette duruyor ama eğer o araba bi durursa , işte o zaman kıyamet kopuyor deli bunlar deli
Yaaaa en azından araba hareket halindeyken duruyormuş bak aman kırmızı ışığa denk gelmesin büyük oğlum hiç böyle değildi pusette de dururdu arabada da

Kızlar özür dilerim kusura bakmayın nolur ama çok panik oldum paylaşmak zorundayım bu görünenler kan mı çok ama çok panik yaptım
Malesef kana benziyor. Panik olmayın, besin alerjisi sebebiyle bağırsak tepkisi gibi duruyor. Enfeksiyon kanaması vs ihtimali gibi değil. Siz yine de bı doktora başvurun bu fotoğrafta yanınızda olsun.

Ateş ve iştah takibi önemli… bol bol emzirin, burnu tıkalı olmasa bile açın mutlaka. İştahı azalırsa beslenmezse mutlaka doktora götürün. İlacı da vermeyin yani yetişkinlere bile öksürük şurubu önerilmez el kadar bebeye nasıl yazmışlar anlamadım
Ben yalnız biryerlere giderken(mecburum araba kullanmaya) ön koltuğa koyuyorum puseti. O arkada yalnız gidemez illa beni görmesi lazım çünkü. Hatta elini tutuyorum bazen sakinleşiyor. Çok ağlarsa sağa çekiyorum napayım. Ön yolcu airbagini kapatmak lazımmış ama nasıl yapılır kolay birşey mi bilmiyorum onu da

Evet beslenmede problem oluyor ama başka aşırı alerjen kalmadı gerçekten. Dedim belki de bu zamana kadar düzelme olmama sebebi tavuktur ..
O mamayı hepsiburadada göremedim ama pregomin as olarak 140 a satılıyor trendyolda
Sen link at canım ben onu da bi deneyeyim en iyisi.

K.
Gönderebilme imkanım olsaydı alıp gönderirdim. Burda 2 bin falan oluyo ikinci elde.

Link gönderdim cnm. Valla ne diyeyim balık ve bakliyati artırmalısın gözlemleyip emin olunca

Bende dün oldum. Aynı anda olmuşuz. Sütüm gidiyor diye çok üzgünüm. Sağmak istiyorum ama gelmiyor
Benimde bitti artık sağıyordum zaten çıkmıyor bebeğim hiç emmedi. Vallahi başta çok üzücü geliyor ama yapacak bir şey yok olmayınca olmuyor

Ben bu bebeği uyuturken çok kalori harcıyor olabilirim bak, yeni aklıma geldi, giden kiloların biraz sorumlusu olabilir. Kucakta koridoru yürüyorum sallıyorum, ilgisini dağıtıyorum ve bu yoruyor artık.Ayağa nasıl alistirabilirim?

Tam bu konuyla ilgili birşey yazacaktım, uyku konusunda bi gelişme kaydettik, 1 saat önce aşırı uykusu geldi farkettim gözler kızardı huysuzlanmaya başladı bu arada annemlerde kalıyorum eskilerin çarşafta sallama moduna alıştırdı sağolsun çocuk net onun için ağlıyor, farkındayım ama tek başıma eve döndüğümde idare edemem diye saldım önce ayağa aldım asla durmadı sürekli ağladı sonra yüzü dışarı dönük dik bi şekilde kucağıma aldım dediğin gibi koridorda gezdirdim hafif de sallayarak minik bi ritimle yaklaşık 20 dk kolum çok ağrıdı ama yapacak bişey yok, iyice mayıştı sonra dizime aldım piş piş diyerek. Elinin arasına da uyku arkadaşı diye aldığım bişey vardı onu koydum öyle uyudu. Erken dize alınca uyumuyorlar, çok uykusunun gelmesi lazım. Bir de gündüz de olsa o aydınlık rahatsız ediyor bence uykuya dalarken bebekleri yine gündüz olduğu belli olsun ama güneşlikler çekilmiş olsun mesela öyle bi odada daha huzurlu uyuyorlar.

Bende ayağa alıştıracağım galiba. Kalçadan topta duramıyorum hiç

Ben de bir kez ayakta uyutabildim, onda da çok aşırı uykusu vardı. Sanırım erken aldım sonrakilere, bı deniycem bakalım, teşekkürler

bebeğim gece 1 buçuktan sabah 7 buçuğa kadar hiç uyumadı tam uyutuyorum bırakıyorum yatağa hemen gözler açılıyo napıcam ben çıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…