- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Bir an önce oto koltuğuna terfi etsek diye bakıyorum bende. Asla sevmiyor puseti küçükken uyurdu artık uyumuyorda arabadaHiç bu kadar huysuzlanmamıştı. Ağrısı var muhtemelenü. Ben de verdim calpol ağrısı için sakinledi biraz ama etkisi geçince ağlamaya başladı. İnşallah bizim de kısa sürer ya
Ben de düşünüyorum ki bi bizim bebe sevmiyor araba yolculuğunu. Çığlık kıyamet gidiyoruz bi yere giderken. Sırf rahat etsin etrafı görsün diye oto koltuğunu yatış kademeli olanlardan aldık yok onda da durmuyor.
İnşallah ya valla bugün bile mahvoldum devam ederse naparım
Ben de senim gibi düşünüyordum ama oto koltuğunda da durmuyorBir an önce oto koltuğuna terfi etsek diye bakıyorum bende. Asla sevmiyor puseti küçükken uyurdu artık uyumuyorda arabada
Yaa inşallah 9-18kg bizim o yüzden şu an kullanmıyoruz bakalımBen de senim gibi düşünüyordum ama oto koltuğunda da durmuyorsizim bebiş sever inşallah
Canım ben hiç yapamadim bir iki gün denedim sütüm azaldı bırakmıştim ben baya yiyorum hiç dikkat etmiyorm özellikle tatlıya dayanamıyorum günde iki çikolata falan yiyorum kilom sabit almıyorum daKızlar bu süreçte diyet yapmadan zayıflayan oldu mu? Ben 2 kilo vermişim de yaklaşık iki haftada
Aspiratör daha da kapatırmış işte dediklerine göre. Bizzat çevremden değil de topiklerde yaşayanlar olmuş onu da belirteyim. En iyisi doktora danışmak tabiiBize burun delikleri dar bu yüzden sık sık temizle dedi fış fış ettiği zaman günde 1 veya 2 günde 1 aspiratörle temizliyorum
Çikolataya ben de dayanamıyorum yaa. Ne kadar olsa yerim yani hele de ıslak kekCanım ben hiç yapamadim bir iki gün denedim sütüm azaldı bırakmıştim ben baya yiyorum hiç dikkat etmiyorm özellikle tatlıya dayanamıyorum günde iki çikolata falan yiyorum kilom sabit almıyorum da
Benimde öyledi sabitlemistim sonra arttı hatta, üstelik bu iki hafta dhaa fazla yemiştim bulduğumu yedim yani, belki de hormon düzensizliği bilemedim.Canım ben hiç yapamadim bir iki gün denedim sütüm azaldı bırakmıştim ben baya yiyorum hiç dikkat etmiyorm özellikle tatlıya dayanamıyorum günde iki çikolata falan yiyorum kilom sabit almıyorum da
Biz ayın 8inde 6310gr gelmiştik doktor 850-950 cc arası demişti günlükKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Şöyle ki, önce emzirip, sonra istediği kadar mama veriyorum. Kimi zaman artıyor, kimi zaman da sakinleştiği için yettiğini düşünüp yeniden ekleme yapmiyorum. Muhtemelen bu durumdan kaynaklı olarak 2 saatte bir acıkıyor mama+meme olarak gittiğim zaman gündüzleri..
Mama olarak kaç cc veriyorsunuz? kilomuz 6600 civarı
Bu arada burun temizliği için sterimer sprey kullanıyorum baya kolay temizliyoruz öneririmBiz de bugün 4. Ay aşımızı olduk bebeğimin boyu 62.5 cm kilosu 6400 geldi. Suan uykusunda arada ağlıyor. Ben de pusetten kurtulmak istiyorum bizimki de hiç durmuyor inşallah oto koltuğunda durur
3 saatten 120 CC yapıyor ortalama.. not edicem yarından itibaren bakalım bizde ne kadar gidiyorBiz ayın 8inde 6310gr gelmiştik doktor 850-950 cc arası demişti günlük
Evet bizim 3 saatte 120 yiyiyor. 1000 falan oluyor günde bazen fazla isteyince ama zaten iştahsız doktor fazlada verin istiyorsa demişti3 saatten 120 CC yapıyor ortalama.. not edicem yarından itibaren bakalım bizde ne kadar gidiyor
Benimki istiyor gibi akşamları özellikle, israf olmasın diye az yapıyorum,yetiyo gibi olup 1.5, 2 saatte yeniden istiyor özellikle gece uykusuna geçmeden önceki uyanması ve gece uykusuna geçerken. Hatta bugün hem emzirdim hem de 80 CC mama+ sagdigim sütü verdim. 1 saat sonra uyandı, uykuya donduremedim ve 90 icti.Evet bizim 3 saatte 120 yiyiyor. 1000 falan oluyor günde bazen fazla isteyince ama zaten iştahsız doktor fazlada verin istiyorsa demişti
Birde 120cc dene bakalım kaç saat dayanacak. Gece daha sık acıkıyor bizimkide uyanıkken 3 saatte 90cc anca yer. Biz hep uykuda yediriyoruz. Gece bazen 150cc falan istiyor yetmiyor ağlıyor. Zaten 120cc için önce su üstüne 4 ölçek atınca o 130-135cc falan ediyorBenimki istiyor gibi akşamları özellikle, israf olmasın diye az yapıyorum,yetiyo gibi olup 1.5, 2 saatte yeniden istiyor özellikle gece uykusuna geçmeden önceki uyanması ve gece uykusuna geçerken. Hatta bugün hem emzirdim hem de 80 CC mama+ sagdigim sütü verdim. 1 saat sonra uyandı, uykuya donduremedim ve 90 icti.
Oyy minnol maşallahFoto anne yılbaşı çekimlerini tamamladı
ben geçen gün mecburiyetten pusete ön yan koltuğa koydum iyice sıkıştırdım torpido ve koltuk arasında sonra emniyet kemeri taktım ama çok sağlıklı değil uzak mesafede sıkıntı. Allah korusun Airbag açılırsa tehlikeAyy bende asla yalnız cesaret edemem en az 1 yaşına kadar
Çılgın bebeler
benimkide yan dönüyo kalıyo öyle çabalıyo en sonunda gwei sırt üstü atıyo kendiniMinik pandam bugün döndü çok şüküryan dönüyor sadece. Yüzüstü de dönmeye çalışıyor ama kolunu kurtarmayı henüz çözemedi
Aynen camdan dışarı izlemek istiyor.. puset süs olarak duruyor arabadaBir an önce oto koltuğuna terfi etsek diye bakıyorum bende. Asla sevmiyor puseti küçükken uyurdu artık uyumuyorda arabada