2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen bizde bio natural kullanıyoruz, yine sleepy nin ekolojik olanı da sızdırdı , çocuğun sırtına kadar çıkıyor

Onu bnde deidm anneme yatar pozisyon olduğu için dedim ama bebek bu hep yatacak bilemedim
Tabii her zaman kucağımdayken yapmıyor Çişinin de sızdırdığı oluyor. Bence bu sızdırma olayı bezin kalitesinden çok bebeğin duruşuyla ilgili. Bazen yatarken veya kucakta bezde bolluk oluşuyor. Bi de bazen fazla çiş yapıp değiştirme zamanını tutturamayınca da oluyor.

Bizimkide uyku yq dalmadan zorlanıyor illa bir ağlama krizi yaşıyoruz gözünden uyku süzdügü halde tepinip duruyor

Bizimkide uyku yq dalmadan zorlanıyor illa bir ağlama krizi yaşıyoruz gözünden uyku süzdügü halde tepinip duruyor
İşte o ağlamaları babası bastırıyor. Benimle mümkün değil uyumuyor o hale geldiyse sürekli yumruk atıyor tepiniyor.Babasina veriyorum ona da söyleniyor ama vurmuyor sonra sakinlesiyor, sebebini bulamadık. belki süt kokusu, belki stresi hissetmeleri,yada babasinin tutuş şekli bilmiyorum. Siz de denemediyseniz deneyin derim, farklı gelir de durur belki bu bebeler hergun huy değiştiriyor.

2 aylık kontrolde Doktorumuza sorduğumda en fazla 4 saat aç kalabilir, 4. Saatte emzirmelisin dedi, uykusu ağırsa uyurken uyandırmadan da emzirebilirsin

Super kahraman annelerim bugün de cocuk uyuyor 5 saattir arada ben meme verdim. Asla uyanmak istemiyor ateş vs yok normal mi bu? Uyusa dert uyumasa dert ya

Ne zamandir elini ağzına götürüyordu şimdi çıngırağını verdim onun da tadına baktı, hem de aynı anda şaşı oluyoruz Komikler ve de büyüyorlar
Yaa maşallah bebişine bizimki daha tutmuyor eliyle oyuncaklarını. Tutturuyorum hemen elini çekiyor bırakıyor seninki ne zaman başladı canım tutmaya

Yaa maşallah bebişine bizimki daha tutmuyor eliyle oyuncaklarını. Tutturuyorum hemen elini çekiyor bırakıyor seninki ne zaman başladı canım tutmaya
Yaa oyun halısında önce vurmaya sonrada tutmaya başladı oyuncakları, bugün vermek aklıma geldi, bizim de öyleydi tutsa bile farkında olmazdı. Bugün annemdeyim oyalamak için verdim eline hadi salla vs dedim baktım ağzına götürüyor gözüyle de takip edip şaşı olunca video çektik. Emzikleri sürekli kaynatip dezenfekte eden ben, nerelere değdi bilmediğim oyuncağı yaladigini görünce bı içim gitmedi de değil yani bugün oldu ilk kez diyebilirim ama sürekli denedigim bişey değildi, sizin de yakındır bence oyun halısının katkısı tamamen bence

Oyun halısını bizim bebişte çok seviyor heyecanlı heyecanlı eller ayaklar kıpır kıpır ama daha oyuncakları tutmaya çalışmadı hiç. Belkide 3.ay güncellemesiyle olacaktır bizimde bende öyle sürekli kaynatıyorum ama gün gelecek yerleri bile yalayacaklarmış

Aynen öyle güncellemeler devamli geliyor Haklısın daha yerler, terlik altları fln yalanicak, küçük anksiyete krizleri var önümüzde.

Geçen gün online alışverişe dalıp, bir emziği yolcu ettim, yanığı çok kötü kokuyor, aman diyim unutma ocakta fln

Kızlar doğum sonrası vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz, multivitamin vs? Benim doktorumun önerdiği vitamininin kutusu 400 TL olmuş daha uygun fiyatlı birşey arıyorum
Regenesis max kullanıyordum hamilelikte doktor önerisiyle ona dönüş yaptım yakın zamanda kutusu 100 tl yanlış hatırlamıyorsam

Ben çocuğun bel bandını sıkı bağlamakta ve büyük boy bezde buldum çözümü etrafa çok fazla kaka ve çiş yapınca 3 numara aldım her defasında kız kakasını yaptığı zaman bazen zor tutuyor 4 numaraya geçicem elimdeki 3 ler bitince küçük olup taşacağına büyük olup taşmasın daha iyi

Yine depreme uyandık, kısa sürdü Allah'tan, vesile ile uyandırdım minnoşumu da, aç aç yatiyor kız bu cimcime bıraksam yine 6 saati bulacak
Ah çok geçmiş olsun, az sonda düşer haberlere yine. Umarım can kaybı yoktur
Bu ara seninkinin maşallahı var, biz 2’de eksiğimiz halde şimdi yine emiyoruz, uyku sürelerimiz kısaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…