2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizde de durum aynı sabah hastaneye götürdüm röntgen ile bakıldı gaz dolu karnı ama lavman vs yapmadi, sancı çekiyor çocuğum ya
Gaz damlası ne kullanıyorsunuz canım sab sımplex ve colex bize çok iyi gelmişti. Biogaia ve colex şuruba hala devam ediyoruz. Çok ağlarsa sab sımplexte veriyoruz

Kucakta sallayarak gözleri kapanan bebe, yatağa oturduğum anda gözlerini açıyor. Valla ben pes ettim, yanyana uzanıyoruz şu an

Kucakta sallayarak gözleri kapanan bebe, yatağa oturduğum anda gözlerini açıyor. Valla ben pes ettim, yanyana uzanıyoruz şu an
All benden de o kadar yatağına yatiramiyorum artık babamız da abimizld uyuyor fırsattan istifade bizde anneli ogullu uyuyoruz o zaman sesi cikmiyor keyfi yerinde

All benden de o kadar yatağına yatiramiyorum artık babamız da abimizld uyuyor fırsattan istifade bizde anneli ogullu uyuyoruz o zaman sesi cikmiyor keyfi yerinde
Ya niye boyleler anlamıyorum, kucakta baygın yatıyor, yatakta sanki hiç uyumamış, tekrar kucaklıyorum uyumiycam diye direniyor bu kez de Sabır Allah'ımEl kadarlar ama neler yapıyorlar insana.. şu gece uykusuna çok direniyo, yemin ederim efor sarfetmekten acıkıyorum.

Selam kızlar benim bebeğim bütün elini yumruk yapıp ağzına sokmaya çalışıyor alt damağında da kabarıklık var diş için daha çok çok erken ara sıra salyalarida akıyor ama anlamadm ben bu durum bu ayda normal mi 2 ay 10 günlük bebegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…