Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba biz bağlum tıp merkezi Dr. Erkan Öztürk de yaptırdık çokda memnun kaldık. İnstagram adresi var doktorun ordan bakın isterseniz bizede arkadaşlarımız önermişti 3 kişi ora yaptırdık hepimiz memnun kaldık
Ah ya 4. Ay herkesi vurmuş bizde zallah nasip.ederse 3 martta 5 aylık olacağız ama 3 4 gündür ne gece ne gündüz uyumuyor surekli huzursuz kucakta durmuyor yatmıyor ben anlamadım ya diş patlamış ya ondan ya da gece çok gazi oluyor kaka yapinca uyuyor. Sizin gazlar bitti mi ? Bizim sonra dan başladı ters gidiyoz
Ah ya 4. Ay herkesi vurmuş bizde zallah nasip.ederse 3 martta 5 aylık olacağız ama 3 4 gündür ne gece ne gündüz uyumuyor surekli huzursuz kucakta durmuyor yatmıyor ben anlamadım ya diş patlamış ya ondan ya da gece çok gazi oluyor kaka yapinca uyuyor. Sizin gazlar bitti mi ? Bizim sonra dan başladı ters gidiyoz