Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Ay evet yazcaktim geldigimizden beri bebiş ikinmaktan bi hal oldu, öğlen bezelye yemiştim:') kimse de uyarmadi gaz yapar diye ..... Galiba i yaptı:( eşime de eczaci gaz damlasi yenidoğan diye zinco olani satmış recetede 3-10 yaş yaziyor.....
Zinco nün hiç bir etkisi olmuyor ya ama gaz için erken sanki biraz sap.simplex mi ne vardı onu kullanmıştır biz

Şuan 35+1 oldum iki hafta va canim bekleyebilirsek beklicez inşallah 🙏 haftaya gittiğimde belki gün verebilir büyük ihtimal sezeryan olcam bebek makat geliş hala 🙏 birde hareket takibi yap dedi hareket hissetmezsem hemen gel dedi
Selam canım benimde dün 35+0 dı. 2460 gr dedi normal dedi doktor. Hatta benimde normalde 36. Hafta olacaktı geç döllenmeden dolayı 1 hafta ileri çekti doktor sat ı. Ama hiç endişelenicek birşey varmış gibi konusmadı. Bana normal geldi senin bebişinde boyu ve kilosu. Stres yapma bazı doktorlar da panikletiyor insanı 😔

Ay evet yazcaktim geldigimizden beri bebiş ikinmaktan bi hal oldu, öğlen bezelye yemiştim:') kimse de uyarmadi gaz yapar diye ..... Galiba i yaptı:( eşime de eczaci gaz damlasi yenidoğan diye zinco olani satmış recetede 3-10 yaş yaziyor.....
dogurdunmu canim hayirli olsun Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin size.ben yokken buralarda acaba baska kim dogurdu.bakmaya firsatim olmadi

Poposunu sivriltiyor merak etme 🤣🤣 benim bir oğlumda böyle yapardı hatta doğum yaptıktan sonrada orası diğer tarafa gore bir müddet öyle ekstra şiş kalmıştı 🤣🤣
Ay çok teşekkür ederim 🥹😍 allah razı olsun 🥹inanın içime su serpildi, iyi ki de buraya yazmışım. Pazartesi 40. Haftam bitiyor, doktora gideceğiz bakalım

Kızlar mesajlara geriden bakamadım ♥️merak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim 🤗 oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm 🌺 eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem 🤗

Selam canım benimde dün 35+0 dı. 2460 gr dedi normal dedi doktor. Hatta benimde normalde 36. Hafta olacaktı geç döllenmeden dolayı 1 hafta ileri çekti doktor sat ı. Ama hiç endişelenicek birşey varmış gibi konusmadı. Bana normal geldi senin bebişinde boyu ve kilosu. Stres yapma bazı doktorlar da panikletiyor insanı 😔
Gittiğim doktor perinatalog canım normalde hep bı hafta 2 hafta önden giderdi boyu 15/20gundur böyle orası sıkıntı bebeği besleyen damarlar var ya kan akışı sıkıntılı çıktı yaşadığım gribe bağladım umarım bı sonraki kontrol de değişmiş olur herşey ♥️

Kızlar mesajlara geriden bakamadım ♥️merak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim 🤗 oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm 🌺 eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem 🤗
Ayyy iyisiniz haber geldi çok şükür 🙏 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gittiğim doktor perinatalog canım normalde hep bı hafta 2 hafta önden giderdi boyu 15/20gundur böyle orası sıkıntı bebeği besleyen damarlar var ya kan akışı sıkıntılı çıktı yaşadığım gribe bağladım umarım bı sonraki kontrol de değişmiş olur herşey ♥️
Anladım canım senin sonradan böyle olmuş. Umarım bir sonraki kontrolünde çok güzel şeyler duyarsın, zamanı geldiğinde bebeğine sağlıkla kavusursun 🙏🏻🙏🏻

Masallah allah bagişlasin saglikli ömrü olsun annesi😍

Ay çok teşekkür ederim 🥹😍 allah razı olsun 🥹inanın içime su serpildi, iyi ki de buraya yazmışım. Pazartesi 40. Haftam bitiyor, doktora gideceğiz bakalım
Seni yanlış yönlendirmek tabi istemem eğer ulasabiliyosan Dr una yine sor ama bu şekilde sertlesirdi hatta orayı severdim okşayarak rahatlamasını saglardim🤣 bende son haftalarda kafasının aşağıda olduğunu düşünerek anca bu kadar yuvarlak birşeyin poposu olduğuna kanaat getirdim sadece🙄ayak olsa ayak daha farklı oluyor daha ince ve can yakıcı diyebilirim çok ittiginde🤣hatta elleriyle parmaklarıyla yaptığı seylerde insanı hoplatıyor çünkü alt bölgelere uyguluyor son haftalarda asagida olduğu için ama popo olunca insanın yüreği ağzına geliyor gibi oluyor o sertleşmeden kaynakli öyle hatırlıyorum🤣🤣belki yalancı sancida olabilir bu davranışı ama endisenecek durum yok bence 🥰

40 haftayı doldurursa bebeğim 13 Mart'ta doğacak inşallah beklemem o kadar ve benim doğum günüm de 11 Mart bakalım hediyemi ne zaman alacağım o kadar tutumluyum ki hediyemi bile kendi kendime veriyorum 😀bir de nedense doğum yapanlar olunca herkes haliyle bebisiyle ilgileniyor ilk günler çok yoğun cidden kendimi dogurmayanlar olarak yalnız hissediyorum 😃

Kızlaaaar Mart ayı geldi hoş geldi😍😍😍🥹🥹🥹 inanamıyorum daha dün gibiydi her şey ve sonunda bu aya ulaştık. Şükürler olsun🤲🏻 Mart ayı hepimiz için güzelliklerle dolsun taşsın. Ramazan ayımız da mübarek olsun. Bebişlerimize hayırla sağlıkla kavuşma ayı olsun🤲🏻😍🥹
Hayırlı Ramazanlar hepinize 🌸🌸

Şükürler olsun ay senden haber alabildik😍😍😍😍 çok sevindim iyi olmanıza çiçeğim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻

Back