Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kızlar korse takmaya başladınız mı? Doktorum ilk 6 hafta korse takılmayacak demişti. 6. haftamız bitti. Nasıl bir korse takmalıyız? Kullanan, tecrübesi olan var mı? Benim karnım hala 8 aylık hamile gibi
Canım ben sezeryan oldum 10 gün korse takmaya başladım yaklaşık bir ay gün içinde birkaç saat taktım şimdi takmıyorum karnımda hiç kalmadı

Gündüzleri bebişleriniz sizi de sürekli emiyor mu ?
Karni tok olsa bile habire meme istiyo
Kızlar korse takmaya başladınız mı? Doktorum ilk 6 hafta korse takılmayacak demişti. 6. haftamız bitti. Nasıl bir korse takmalıyız? Kullanan, tecrübesi olan var mı? Benim karnım hala 8 aylık hamile gibi
Ben korse almadim ama oysho markanin yuksek bel kendinden korseli gibi duran taytlari var. Ben gecen sene S beden almıştım normalde de giyiuidum. Simdi dogum sonrasi kilo verdim tabi ama hepsi gitmedi bu S beden taytimin karin kismi belime kadar sıkı sıkıya tuttu cok guzel oldu. Tavsiye ederim.

Çocuk alerji uzmanı mı kesti çocuk hastalıkları uzmanı mı?
Alerji uzmanı değil canım çocuk doktoru. Bu haftalıkta kesin tanıyı koyamıyorlar zaten. Burun etleri şiş nefes alışı hırıltılı, aşırı kızarıyor, dokundupum yer kıpkırmızı, döküntüsü var, göz kapakları kırmızı, çok gürültülü kaka yapıyor, ve tabi mukuslu kaka.. bunlarla beraber çok huzursuzdu, aşırı gazlıydı..
doktor süt ve ürünlerini, yumurtayı, domatesi ve tahini keselim bi bakalım dedi.. alerjik bebek olduğunu düşünüyorum belirtilerin hepsi o yönde dedi.. baya rahatladı aslında ama koliklik durumu şiddeti azalsa da devam ediyor.. albatroza albatroza

Ben sezeryan oldum, eve çıktığım günün sabahı hastanede korse taktılar yürürken. Çok basit bir lastik ve çırtçırtlı. Ayakta olduğun zamanlar tak yatarken çıkar dedi doktorum.. bi kaç gün taktım sadece.

Alerji uzmanı değil canım çocuk doktoru. Bu haftalıkta kesin tanıyı koyamıyorlar zaten. Burun etleri şiş nefes alışı hırıltılı, aşırı kızarıyor, dokundupum yer kıpkırmızı, döküntüsü var, göz kapakları kırmızı, çok gürültülü kaka yapıyor, ve tabi mukuslu kaka.. bunlarla beraber çok huzursuzdu, aşırı gazlıydı..
doktor süt ve ürünlerini, yumurtayı, domatesi ve tahini keselim bi bakalım dedi.. alerjik bebek olduğunu düşünüyorum belirtilerin hepsi o yönde dedi.. baya rahatladı aslında ama koliklik durumu şiddeti azalsa da devam ediyor.. albatroza albatroza
Çok geçmiş olsun, şifa bulsun tüm yavrular😊

Bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor? Bizimki bir kere zor uyuyor 2 saat falan. Memede uyuyor 10-15dk, bazı günler hiç uyumuyor bugün gibi. Akşama doğru yorgunluktan deliriyor, uykuya dalamıyor. Kabus yaşatıyor bana.

Bebeğinde besin alerjisi olan anneler,
Benim bebeğimde de besin alerjisinden şüphelendi bir çocuk doktoru. Süt yumurta kuruyemiş çikolata kakao keseceksin dedi. 3 4 gün aç kaldım neredeyse. Gaz yapan yiyecekleri de çıkarınca aç kalıyorsun gerçekten. Sonra bebeğimde egzama ve döküntü artınca ve aşıdan sonra olunca korkup çocuk alerji uzmanı doçent doktora gittim. Diğer doktora çok kızdı. Bu kadar katı diyete gerek olmadığını, hatta diyet yapmamamı söyledi. Bebeklerde egzamaların yalnızca üçte biri besin alerjisi kaynaklı imiş. Her şeyi yememi yalnızca yediğim her şeyi yazmamı, bebeğin kakasının da fotoğrafını çekmemi istedi. Gerçekten her şeyi yedim ve fark ettim ki benim oğlumda egzama ve gaz sancısı, tuvalete zor çıkma sadece paketli gıda tükettiğim zaman oluyor. Eğer diğer doktora uysa idim sütüm zaten az tamamen kesilecekti. Üniversitede de çocuk alerji bölümüne gösterdim. Onlara da aynı şekilde anlattım. Diyet önerilmiyor. Yalnızca çocuk doktoru önerisi ile diyet yapmayın. Muhakkak iyi bir çocuk alerji uzmanına görünün.
Paketli gıdalar mi yemisyorsun şimdi canım bir de kakası nasıl bidede egzama var yüzünde suan

Bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor? Bizimki bir kere zor uyuyor 2 saat falan. Memede uyuyor 10-15dk, bazı günler hiç uyumuyor bugün gibi. Akşama doğru yorgunluktan deliriyor, uykuya dalamıyor. Kabus yaşatıyor bana.
Aynı canım kaç gündür uyumuyor bugün doktoa gittik mama icirdik arabada uyudu eve gelince uyudu evde olunca uyusads uyanıyor hemen

Back