Merhabalar bana humana still tea çok iyi gelmişti. Sütün azaldığını hissettiğimde ya da benden kaynaklı az su içtiğimde mesela içiyorum hemen. ÖneririmKızlar iyi geceler burda daha yeniyim herkese merhaba. Sezeryan doğum yaptığım için sütüm hemen gelmedi zaten zorlu bı doğum oldu 2 gün hastanede yattım doğumdan sonra da 2 gün yattım 4 gün boyunca serumdan başka birşey vermediler öyle olunca da sütüm çok geç geldi ama bebeğimin istediği gibi değil çok yavaş akışlı çenesi yoruluyo sütü getirene kadar. sarılık olmaması için biberonla mama verdik o şekilde meme reddine başladı. silikon uç çay kaşığıyla vermeyi denedik Eds yöntemini de denedim hiç biri fayda etmiyo geri donduremiyorum kendime. Kendimi sağıp biberonla veriyorum 20-25 CC anca çıkıyo bu sütü arttıramaz miyim bestlak süt damlası ve lactamil anne çayı da içiyorum. Kesilip gidicem diye korkuyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı şunu şöyle yaptım sütüm arttı diyecek. Denemediğim yemedigim icmedigim şey kalmadı
Bir de sağım yaparken bebek gözünün önünde olsun mutlaka onunla iletişimde ol dokun sev bunu da duymuştum. Oksitonin denen hormon için bebekle temas iletişim o an keyifli bi şekilde onu düşünmek gerekiyormuş. Günlük 2,5 3 litre de su içmeni öneririm. Komposto da içmiştim kayısı, incir, üzüm ü kaynatıp suyunu içmiştim bol bol. benim de sezaryendi bebek de sarılık olmuştu. O bekleme sürecinden sonra toparladı şükür.Kızlar iyi geceler burda daha yeniyim herkese merhaba. Sezeryan doğum yaptığım için sütüm hemen gelmedi zaten zorlu bı doğum oldu 2 gün hastanede yattım doğumdan sonra da 2 gün yattım 4 gün boyunca serumdan başka birşey vermediler öyle olunca da sütüm çok geç geldi ama bebeğimin istediği gibi değil çok yavaş akışlı çenesi yoruluyo sütü getirene kadar. sarılık olmaması için biberonla mama verdik o şekilde meme reddine başladı. silikon uç çay kaşığıyla vermeyi denedik Eds yöntemini de denedim hiç biri fayda etmiyo geri donduremiyorum kendime. Kendimi sağıp biberonla veriyorum 20-25 CC anca çıkıyo bu sütü arttıramaz miyim bestlak süt damlası ve lactamil anne çayı da içiyorum. Kesilip gidicem diye korkuyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı şunu şöyle yaptım sütüm arttı diyecek. Denemediğim yemedigim icmedigim şey kalmadı
Merhaba, bira mayası tableti var solgarın onu da bir deneyin isterseniz. O bende çok işe yarıyor.Kızlar iyi geceler burda daha yeniyim herkese merhaba. Sezeryan doğum yaptığım için sütüm hemen gelmedi zaten zorlu bı doğum oldu 2 gün hastanede yattım doğumdan sonra da 2 gün yattım 4 gün boyunca serumdan başka birşey vermediler öyle olunca da sütüm çok geç geldi ama bebeğimin istediği gibi değil çok yavaş akışlı çenesi yoruluyo sütü getirene kadar. sarılık olmaması için biberonla mama verdik o şekilde meme reddine başladı. silikon uç çay kaşığıyla vermeyi denedik Eds yöntemini de denedim hiç biri fayda etmiyo geri donduremiyorum kendime. Kendimi sağıp biberonla veriyorum 20-25 CC anca çıkıyo bu sütü arttıramaz miyim bestlak süt damlası ve lactamil anne çayı da içiyorum. Kesilip gidicem diye korkuyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı şunu şöyle yaptım sütüm arttı diyecek. Denemediğim yemedigim icmedigim şey kalmadı
teşekkürler kızlar sanırım mastit oldum da
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun insanın içi parçalanıyor gerçekten çaresizlik o anlarda çok kötüacilde ne yaptılar biz gitmedik hiç kolik olduğunu bildiğimiz için evde gaz damlalarıyla şurupla falan geçiştirmeye çalışıyoruz hep
Onu da düşündüm ama göğsümün içinde sertleşme oluşmuş bir tarafında çok acı vermeye başladı sıcak su torbaları koydum falan gecmedi. Sonra korktum mastit falansa diye. Bugün hastaneye gittik emzirme bölümü vardı orada emzirttiler bebeğimin göğsümü almasını sağladılar.emdikçe göğüsteki Ağrı sertliği geçti.bebiş göğsümün ucunu emdiği için tam boşaltmamış memeyi süt birikmesi oluşmuş yani. Emzik yüzünden göğsümü tam almak istemiyor. O yüzden emziği de bıraktırıp şimdi kendi göğsümü iyice itiyorum tam alması için. Ne zormuş şu emzirmek. Ya da ben bilmiyorum oturtamadımTazyikli geliyor olabilir. Bu sorunu ben de yaşıyorum, çok aç olduğunda güçlü vakumluyor meme yumuşak olduğunda bile tazyikli alabiliyor. Onu da kontrol edin derim
Omepa vm kullanıyorum, her seferinde farklı fiyata alıyorum ama 400 den uygun.Kızlar doğum sonrası vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz, multivitamin vs? Benim doktorumun önerdiği vitamininin kutusu 400 TL olmuş daha uygun fiyatlı birşey arıyorum
Teşekkür ederim bir araştırayımOmepa vm kullanıyorum, her seferinde farklı fiyata alıyorum ama 400 den uygun.
Valla özellikle son zamanlarda 2 saate bir ( hatta bu gece her saat başı) uyanıyor. O yüzden benim kesintisiz uyumam bir hayal oldu.Kızlar bebekleriniz en fazla kaç saat aç kalıyor? Alarm sesine uyanamıyorum. Bebeğimin sesine hemen kalkıyorum ama bazen uzun süre uyanmıyor. 6 saat falan aç durduğu oluyor gece uyandırmıyor beni bugün 9 saat aç kalıp sonra mızıldanmaya başladı sesine uyandım. 6 saat yine neyse diyordum ama 9 saat açlık zarar vermez mi sizin bebeklerde oluyor mu böyle? Nasıl bi çözüm bulabilirim ki. Uyanamadım için vicdan azabı çekiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum
Ben elenetal 3 kullanıyorum canım ama o da pahalı malesef 200 küsür müydü neydi.Kızlar doğum sonrası vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz, multivitamin vs? Benim doktorumun önerdiği vitamininin kutusu 400 TL olmuş daha uygun fiyatlı birşey arıyorum
Ben elenetal 3 kullanıyorum canım ama o da pahalı malesef 200 küsür müydü neydi
Her ülkede farklı sistem oluyor malesef. Bizdede ne kadar erken o kadar çabuk iyileşir diyor doktorlar mesela. Yatakta yatmıyorlar canım artık ama 1.5 yaşında olunca ne olduğunu anlar ve daha zorluk çıkartır benim fikrim. Bencede burada yaptırmak iyi olur gelmişkenBende sünnet ettirmek istedim, doktora sorduk ama Almanyadaki doktorlar en az 1.5 yıl sonra sünnet yapabiliyoruz dediler. Oda lokal anestezi ile, uyuşturma falan yapmıyorlar. 1.5 yaş altındaki bebeğe de lokal anestezi ağır gelir diye yapmadılar sünnet. Nefret ediyorum ya Almanyanin sağlık sisteminden. Turkiyeye gelince 9 aylık olucaz inşallah o zaman yaptirıcam 1.5 yaşı bekleyemem çocuk yürümeye başlayacak ben onu yatakta tutmaya calisicam. Saçmalığa bakın.
Evet gaz sancısı diyip şurup yazıp yolluyorlar bizde o yüzden gitmiyoruz. Doktorda gerek yok gitmeyin diyor zaten 5 saat hiç susmadan ağlarsa gidilebilirmiş. Fitil uygulayabilirsin evde biz birkere uyguladık ama 4gündür yapamamıştı o zamanGeçmiş olsun Lalacimm
Ahh bu kısım ayrı sinir bozucu,eve çok yakın diye şehir hastanesine gittik, yolda oğlum uyudu, yaklaşık 3 saat bekledik triyaj sırası, muayene vs için. O arada oğlum hiç uyanmadı babasının kucağında uyudu. sonra doktor muayene etti ve dedi ki gaz sancısı bu! Dedik biliyoruz ama geçiremedik kakasını yapamadı ne yapalım çok ağlıyor vs,geçecek ilerideki aylarda yapacak bişey yok ve dedi ve gönderdi. Saçma sapan bir durum oldu anlayacağın. Neyse ki çocuk uyudu oradaki süre boyunca
Canım aynı durumdayız. Asla dönmedi memeye. Gitmediğim yer kalmadı ne paralar döktük doktor, ebe ve eğitimlere. . Ben solgar kullanıyorum ama bebek emmiyorsa süt artmaz ne kullanırsan kullan ne yersen ye diyetisyene bile gittim çünkü.Sütünü sağarak vermeye devam et biberonla. Sağarken 5dk sıcak su koyacaksın 5dk masajla bastıra bastıra sağacaksın. Böyle böyle iki göğsüde 15şer dakikadan yarım saat sağ günde iki kere sütün artacak.Kızlar iyi geceler burda daha yeniyim herkese merhaba. Sezeryan doğum yaptığım için sütüm hemen gelmedi zaten zorlu bı doğum oldu 2 gün hastanede yattım doğumdan sonra da 2 gün yattım 4 gün boyunca serumdan başka birşey vermediler öyle olunca da sütüm çok geç geldi ama bebeğimin istediği gibi değil çok yavaş akışlı çenesi yoruluyo sütü getirene kadar. sarılık olmaması için biberonla mama verdik o şekilde meme reddine başladı. silikon uç çay kaşığıyla vermeyi denedik Eds yöntemini de denedim hiç biri fayda etmiyo geri donduremiyorum kendime. Kendimi sağıp biberonla veriyorum 20-25 CC anca çıkıyo bu sütü arttıramaz miyim bestlak süt damlası ve lactamil anne çayı da içiyorum. Kesilip gidicem diye korkuyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı şunu şöyle yaptım sütüm arttı diyecek. Denemediğim yemedigim icmedigim şey kalmadı
Evet gaz sancısı diyip şurup yazıp yolluyorlar bizde o yüzden gitmiyoruz. Doktorda gerek yok gitmeyin diyor zaten 5 saat hiç susmadan ağlarsa gidilebilirmiş. Fitil uygulayabilirsin evde biz birkere uyguladık ama 4gündür yapamamıştı o zaman
Sizin geç başlamış gazlar ya biz kırkından beri uğraşıyoruz canım vallahiŞurup yazmayı bile teklif etmedi gaz bu dedi şaka gibibu sabah 6 gibi yıktı ortalığı yarım saat sonra bezden taşar bir kaka yaptı ama suluydu baya. Gazi hala bitmedi tam gazman oldu bu aralar
canım yeni gördüm yorm geldi mi bilmiyorum hemen sıcak dusa gir.Kızlar mastit için lahana yaprağını kaynatıp öyle mi koyuyoruz yoksa direkt çiğ olarak mı?
Lahana yapraklarını bölüp koyup falan demiş internette ama sanki bir kaç yerde haşlanmış görmüştüm gibi emin olamadım.
selam canım bizde de oldu sırtında doktor ucu beyaz olanlar tüm bebeklerde 1 yasa kadar olur kendiliğinden gecer demiştiAlerjik bebegi olan anneler bebeğinizn yüzü bu şekilde mi acaba Dr a gideceğiz ama izni yok eşimin pazartesi bekliyorum.
Buzdolabına koyup soğuk soğuk koyacaksın diye biliyorumKızlar mastit için lahana yaprağını kaynatıp öyle mi koyuyoruz yoksa direkt çiğ olarak mı?
Lahana yapraklarını bölüp koyup falan demiş internette ama sanki bir kaç yerde haşlanmış görmüştüm gibi emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?