2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ayy 2. Ay aşısı sorunsuz geçmişti bu da yapmaz dedim. Yarım saat içinde 38,5 gördüm. Anneler korkutmak için değil tedbirli olmanız için yazıyorum. Bizde 4.ay aşıları ates yapti ve gece boyu düşmek bilmedi. İki gündür iştahsızlık ve huzursuzluk var. Uykular gitti. Bizi biraz sarstı. İnşallah sizlerde sorunsuz geçer.
Evet tedbirli olmak lazım bu aşıda havale geçiriyoduk az kala ateşi kontrol altına alamamıştık ne ara indi cıktı derken hastaneye atmıştık kendimizi herşeyi temiz cıkmıştı.2.bebeğim çok çok dikkat ediyorum şu aşılarda ☹️

Bizde yapmadı. Sormuştum hemşireye ilkinde olmadıysa bunda da olmaz o zaman verem aşısı da vardı demişti. Biraz huzursuz oldu o gün sadece
İlkinde bizim de huzursuzluk olmuştu. Sabaha kadar bekledim başında. İnşallah bunu kolay atlatır

İlkinde bizim de huzursuzluk olmuştu. Sabaha kadar bekledim başında. İnşallah bunu kolay atlatır
İnşallah. Bizim doktorumuz gereksiz ilaç kullandırmamaya dikkat ediyor. Ateşle ilgili bana şöyle demişti. Vücudun savunma mekanızmasından korkmayın dozunda olduğunda bir problem yok. Hatta ilk seçenek olarak calpol yerine hakiki zeytinyağı ve sarımsak birleştirip onu sürün çorap giydirin sadece, genelde düşürüyor ilk seçeneğiniz bu olsun demişti. Ben de hazırladım buzdolabına kaldırdım henüz kullanmadım şükür ama bekliyor 😁

2cinde bizde de ateş 39 lari gordu hemen üst baş ve besini cikardik calpol verdik oncesindede vermiştim asi olduktan sonra dusta aldırdım bizim öyle zor gecmiati 4 ay asisi

Back