Ah çok geçmiş olsun, az sonda düşer haberlere yine. Umarım can kaybı yoktur
Bu ara seninkinin maşallahı var, biz 2’de eksiğimiz halde şimdi yine emiyoruz, uyku sürelerimiz kısaldı
Sağol cnm
Evet ya kavgayla dalıyor gece uykusuna ama iyi uyumaya başladı. Eskiden 3,5 saat gibi sürerdi uyanmalar, şimdi uzadı. Uyku arasi uyanmalarda az emerdi, şimdi fazla uyuduğu için midir bilmem ama emme süresi uzadı. İnşallah kesintisiz beş saat uykular sizlere de yakındır.
Sağol cnm
Evet ya kavgayla dalıyor gece uykusuna ama iyi uyumaya başladı. Eskiden 3,5 saat gibi sürerdi uyanmalar, şimdi uzadı. Uyku arasi uyanmalarda az emerdi, şimdi fazla uyuduğu için midir bilmem ama emme süresi uzadı. İnşallah kesintisiz beş saat uykular sizlere de yakındır.
3 aydan sonra kesintisiz uykular başlayacak demişti Dr. Osman Gönülal videolarında o günü bekliyorum.
Ama ben de artık daha fazla tolere edebiliyorum sanki sık uyanmayı kendim için, alıştık galiba artık :)
Valla özellikle son zamanlarda 2 saate bir ( hatta bu gece her saat başı) uyanıyor. O yüzden benim kesintisiz uyumam bir hayal oldu.
O kadar uyuyorsa nispeten şanslısın aslında :)
Ben 4 saatte bir uyandırılması gerekiyor diye biliyorum canım. 6-9 saat çok fazla bence, beslenmeyi geçtim vücudu susuz da kalıyor bu şekilde bebeğinin.
Ben elenetal 3 kullanıyorum canım ama o da pahalı malesef 200 küsür müydü neydi.
2 aylık kontrolde Doktorumuza sorduğumda en fazla 4 saat aç kalabilir, 4. Saatte emzirmelisin dedi, uykusu ağırsa uyurken uyandırmadan da emzirebilirsin
2 aylık kontrolde Doktorumuza sorduğumda en fazla 4 saat aç kalabilir, 4. Saatte emzirmelisin dedi, uykusu ağırsa uyurken uyandırmadan da emzirebilirsin
Bana da doktor artık geceleri uzun uyku yapabilir beslemene gerek yok acıkınca uyanır dedi 3 aylığız zaten uzun uyku uyumuyor maximum 3-4 saatte bir uyanıyor zaten de olur ya es kaza uyursa gönlü isterse uyandırmasak da oluyormuş 7-9 saat arası tek uyku uyuyabilirmiş
Geldi canım. Şimdilik sadece andy wawa markasında denemelik taktım uydu öyle kaldı. Poyraz sünnetli huzursuz hala biz eşimle berbat soğuk algınlığı olduk falan
Mikrodalgaya atıyorum ben genelde emzikleri canım. Biberonları falanda tencereye
Geldi canım. Şimdilik sadece andy wawa markasında denemelik taktım uydu öyle kaldı. Poyraz sünnetli huzursuz hala biz eşimle berbat soğuk algınlığı olduk falan
Hiç duymadım baygın uyumuşum ya annem geldi hastayız diye gece bebişin yanına çünkü geçmiş olsun canım
Daha hiç derin bir uykumuz olmadı uyuyor dediğim anlarda da 10 dk uyuyor beşiği sallamayı bırakıyorum 5 dk sonra uyaniyor sallıyorum tekrar uyuyor besik hiç durmiycak
Biz de rota aşısının ilk dozunu olduk, uyuyor neredeyse aşıdan geldiğimizden beri ilk kez gündüz bu kadar uyudu. Ateşi kontrol ediyorum yok gibi şimdilik. Rotarix olduk 770₺ ödedik. Doktorum 75. Günde uygun gördü yapmayı. 2 hafta sonra da menenjit aşıları için görüşecekmişiz. Önümüzdeki haftaya da sünneti sıkıştıralım diyoruz.
Bugün kalça ultrasonunu da baktırdık 75.gün geç kaldık dedim radyolog a yok iyi yapmışsınız dedi anlamadım neden öyle dedi. Allah’a şükür sorun yok dedi. Eğer problem olsaydı çok suçlardım kendimi neden erken gitmedim diye.
Göz muayenesini de ertelemiştik yarın da ona gideceğiz.
Allah bütün yavrularımıza sağlık versin.
Biz de rota aşısının ilk dozunu olduk, uyuyor neredeyse aşıdan geldiğimizden beri ilk kez gündüz bu kadar uyudu. Ateşi kontrol ediyorum yok gibi şimdilik. Rotarix olduk 770₺ ödedik. Doktorum 75. Günde uygun gördü yapmayı. 2 hafta sonra da menenjit aşıları için görüşecekmişiz. Önümüzdeki haftaya da sünneti sıkıştıralım diyoruz.
Bugün kalça ultrasonunu da baktırdık 75.gün geç kaldık dedim radyolog a yok iyi yapmışsınız dedi anlamadım neden öyle dedi. Allah’a şükür sorun yok dedi. Eğer problem olsaydı çok suçlardım kendimi neden erken gitmedim diye.
Göz muayenesini de ertelemiştik yarın da ona gideceğiz.
Allah bütün yavrularımıza sağlık versin.
Çok erken bakıldığında yanlış yorumlanabiliyor. İlk ay dolduğunda kalça ultrasonu yapılmalı deniyor ama o bile erken bulunuyor radyologlar tarafından..
6-8 hafta arası en ideal zamanı gibi bir durum var. Şükür sorun yokmuş
Sabah 8.30’dan beri 1 saat ancak uyudu. Uykudan uyandırıp sağlıkocağına götürdük giderken uyudu orda da tartmak İçin uyandırdık derken düzenini bozduk galiba..
Kızlar doktor rotarix ilk doz için 90. Güne randevu verdi. 2 doz şeklinde olacak dedi. 90 günlük olması bi tık geç değil mi? Genellikle Bu aralar yaptırıyorlar sanki.
İnternette ilk doz en geç 14 haftalıkken yapılır diyor.
Biz ise 13 haftalık olacağız. İshal durumumuz var bekleyip inşallah o güne toparlamak işime geliyor tabi