2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah çok geçmiş olsun, az sonda düşer haberlere yine. Umarım can kaybı yoktur
Bu ara seninkinin maşallahı var, biz 2’de eksiğimiz halde şimdi yine emiyoruz, uyku sürelerimiz kısaldı
Sağol cnm
Evet ya kavgayla dalıyor gece uykusuna ama iyi uyumaya başladı. Eskiden 3,5 saat gibi sürerdi uyanmalar, şimdi uzadı. Uyku arasi uyanmalarda az emerdi, şimdi fazla uyuduğu için midir bilmem ama emme süresi uzadı. İnşallah kesintisiz beş saat uykular sizlere de yakındır.

3 aydan sonra kesintisiz uykular başlayacak demişti Dr. Osman Gönülal videolarında o günü bekliyorum.
Ama ben de artık daha fazla tolere edebiliyorum sanki sık uyanmayı kendim için, alıştık galiba artık :)

Ya ben de 4 saate kadar karışmıyorum gece şans bazen sık uyanıyor ama bazen de uzun uyuyor çok uzun uyuması da korkutuyor insanı

2 aylık kontrolde Doktorumuza sorduğumda en fazla 4 saat aç kalabilir, 4. Saatte emzirmelisin dedi, uykusu ağırsa uyurken uyandırmadan da emzirebilirsin
Öyle yapıyorum normalde ama çok yoruluyorum bu aralar alarm sesine uyanamıyorum bi türlü

2 aylık kontrolde Doktorumuza sorduğumda en fazla 4 saat aç kalabilir, 4. Saatte emzirmelisin dedi, uykusu ağırsa uyurken uyandırmadan da emzirebilirsin
Bana da doktor artık geceleri uzun uyku yapabilir beslemene gerek yok acıkınca uyanır dedi 3 aylığız zaten uzun uyku uyumuyor maximum 3-4 saatte bir uyanıyor zaten de olur ya es kaza uyursa gönlü isterse uyandırmasak da oluyormuş 7-9 saat arası tek uyku uyuyabilirmiş

Mikrodalgaya atıyorum ben genelde emzikleri canım. Biberonları falanda tencereye
T temmuzekim canım aldığın body uzatma aparatı geldi miii
Geldi canım. Şimdilik sadece andy wawa markasında denemelik taktım uydu öyle kaldı. Poyraz sünnetli huzursuz hala biz eşimle berbat soğuk algınlığı olduk falan
Yine depreme uyandık, kısa sürdü Allah'tan, vesile ile uyandırdım minnoşumu da, aç aç yatiyor kız bu cimcime bıraksam yine 6 saati bulacak
Hiç duymadım baygın uyumuşum ya annem geldi hastayız diye gece bebişin yanına çünkü geçmiş olsun canım

Sağol cnm , kısa sürdü ama yine o kötü sesle uyandım. Gece olması daha kötü hissettiriyo.

Biz de rota aşısının ilk dozunu olduk, uyuyor neredeyse aşıdan geldiğimizden beri ilk kez gündüz bu kadar uyudu. Ateşi kontrol ediyorum yok gibi şimdilik. Rotarix olduk 770₺ ödedik. Doktorum 75. Günde uygun gördü yapmayı. 2 hafta sonra da menenjit aşıları için görüşecekmişiz. Önümüzdeki haftaya da sünneti sıkıştıralım diyoruz.
Bugün kalça ultrasonunu da baktırdık 75.gün geç kaldık dedim radyolog a yok iyi yapmışsınız dedi anlamadım neden öyle dedi. Allah’a şükür sorun yok dedi. Eğer problem olsaydı çok suçlardım kendimi neden erken gitmedim diye.
Göz muayenesini de ertelemiştik yarın da ona gideceğiz.
Allah bütün yavrularımıza sağlık versin.

Çok erken bakıldığında yanlış yorumlanabiliyor. İlk ay dolduğunda kalça ultrasonu yapılmalı deniyor ama o bile erken bulunuyor radyologlar tarafından..
6-8 hafta arası en ideal zamanı gibi bir durum var. Şükür sorun yokmuş

Kizlar bebisim 4.600 kilo çıkıyor sizce az mı çevre dekiler az olduğunu daha kilolu olmalı diyolar
Bu arada 46 gunluguz

Sabah 8.30’dan beri 1 saat ancak uyudu. Uykudan uyandırıp sağlıkocağına götürdük giderken uyudu orda da tartmak İçin uyandırdık derken düzenini bozduk galiba..

Kızlar doktor rotarix ilk doz için 90. Güne randevu verdi. 2 doz şeklinde olacak dedi. 90 günlük olması bi tık geç değil mi? Genellikle Bu aralar yaptırıyorlar sanki.
İnternette ilk doz en geç 14 haftalıkken yapılır diyor.
Biz ise 13 haftalık olacağız. İshal durumumuz var bekleyip inşallah o güne toparlamak işime geliyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…