2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar selam sizde ve bebeğiniz de saçlar dokulmeue başladı mı bebeğin yattığı yere bakıyorum küçük küçük saç taneleri dökülmüş benimde başladı galiba duşta geliyor elime saçlarım
L Lalalala1 kuzum sıcak duşa gir masaj yap çıkınca da bebeğine o göğsünü emzir acısı hemen geçmiyor ama sertlik gidiyor en azından göğüs pompasina nazaran bebeğin daha kuvvetli çeker sütü geçmiş olsun ben ilk çocuğumda çok beter yaşadığım için bu sefer dikkat ediyorum kolunu kimildatamiuosun acısından

Dün gece elektrikli ısıtıcıda ısıttığım mendili koyup epey masaj yaptım iyi geldi kuzum, sabah kalktığımda nispeten ağrı azalmıştı.

Şimdi de duşa girdim yine baya bi masaj yaptım süt aktı hatta duşta, sonra da donuk lahanayı alıp göğsüme koydum. Doğru mu yaptım bakalım

Geçmiş olsun, sana şunu tavsiye edebilirim, acı geçene kadar o göğsunu emzir gün boyunca hep ilk onu ver. O gogus biterse diğer göğüse sonra geç , bitmez de geçmezsen emzirmedigin göğsünü de biraz sağ ki o da öyle olmasın. Bir de termosla sıcağa yakın suyu hazırda beklet, emzirmeden önce bı havluyu termostaki suyla islat koy göğsüne bir kaç dk iyi gelir. Eğer tek emzirmede o göğüs bosalmadiysa kalanı masajla birlikte sagmani tavsiye ederim. Acı 3 güne anca kayboluyor, geçmezse, ateş olur , titreme vs olursa da acile gitmelisin

Ekran kaydı aldım çok teşekkür ederim canım
Dün şiddetli hissettim hemen bi çare bulmaya çalıştım dediğim gibi sıcak bezle kompress yaptım iyi geldi. Dediğin gibi acısa da o göğsümden emzirmeye devam ediyorum.
Bu meme derdi bitmiyor bitmiyor gerçekten.

Humana süt çayı
Isırgan otu çayı
Kompostular
Bol su
Sıcak banyo
Uyku
(Bunlar bana çok faydası oldu benimde doğumdan sonra hemen süt gelmedi mama verdim memeyi de gogus ucu kullanarak tutturdum kendisini tutmadı sabır ve inat yaptım Allaha sukur gogus ucunu bıraktık artık memenin kendisini tutmaya başladı mama yada çok hircinlastiginda veriyorum onu tam kesemedim

Kızlar ya sleepy 2 numara bez kullanıyorduk geçen hafta 2 kere sırtına kadar sızdırınca dedim herhalde artık küçük geliyor,3 numaraya geçtik, ama bugün yine sırfına kadar sızdırdı
Hiç böyle olmazdı neden olabilir ? Böyle sıkıntı yaşayan var mı

Gaz hep oluyordu bizim ama bu kadar şiddetli hiç olmamıştı,ahh bir bitse de gaz derdi çocuklar rahat etse. Yaaa sulu kaka daha zor bir de bizimki çok hareketli tek başıma yıkamaya korkuyorum valla islatilmis pamukla siliyorum 10 dakika sürüyor rahat

Ben sleepy bio natural kullanıyorum, çiş ve kaka sızdırma çok oldu bizde. 3 numara kullanıyorum şuan ara ara yine sızıyor anlamadım gitti

Canım, okurken kendimi gördüm. Benim de aynı oldu. Ekteki ürünlerin hepsini kullandım. Humana, bestlak ve doğadanın çayına devam ediyorum. Her beslenme öncesi silikon meme ucu koyup emziriyorum ama sütüm az o yüzden ardından biberonla mama veriyorum 120 bazen 135ml. Ben de çok şükür meme reddi yapmadı ama sütüm hala az. Kullandıklarımdan da en çok humana çayı beğendim, bir de bol su içmeye çalışıyorum. İnşaAllah faydası olmuştur.

Eklentiler

• 20221117_125205.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 32
Ben sleepy bio natural kullanıyorum, çiş ve kaka sızdırma çok oldu bizde. 3 numara kullanıyorum şuan ara ara yine sızıyor anlamadım gitti
Ben de molfiks 2 numara kullanıyorum. Çok kaka yaparsa zıbınının sırtı oluyor. Kaka yaparken genelde dik tutuyorum ama yatırınca sıkışmadan yukarı çıkıyor Bu sabah dik dururken altının kıyafetini çıkardım, yatırınca bezden yine beline doğru taştı ama kıyafet değiştirmekten yırttım

Sanki bi yeri acıyormuş gibi ağlıyor. Kıpkırmızı oluyor sakinleşmiyor asla sonra da yorulup uyuyor. Çok yoruldum artık ya. Bu günler geçecek mi?

Aynen bizde bio natural kullanıyoruz, yine sleepy nin ekolojik olanı da sızdırdı , çocuğun sırtına kadar çıkıyor
Onu bnde deidm anneme yatar pozisyon olduğu için dedim ama bebek bu hep yatacak bilemedim

Biz molfix kullanıyoruz kaka değil ama çiş sızıntısı yaşıyorum ben de ara ara sanırım çok sıkmadığımdan.

Arka kısmı bi tık yıkarsa tutmayı denesen canım ben öyle bağlıyorum genelde.

Adeta kendi mutfağımdaki ürünleri gördüm. Hepimiz aynıyız hemen hemen. Hatta bebeğim kusunca emme sonrası kızıyorum ben o sütler için ne paralar döküyorum sen kusuyorsun ayıp diye

Sifaa olsun kuzum ben hiç lahana denemedim o zaman direk doktora gitmiştim o derece kötüydü antibiyotik ile iyilesmisti

Ah bu ben, biri küçük diğeri de büyük geliyor o yüzden , 2yi mecbur bıraktım, 3u kullanıyorum bezin bel kısmını içeri kiviriyorum o şekilde çözdüm sayılır, ecologic olanı kullanıyorum

Çiş de sızıyor evet ,kıvırmayı denicem bide
Ah bu ben, biri küçük diğeri de büyük geliyor o yüzden , 2yi mecbur bıraktım, 3u kullanıyorum bezin bel kısmını içeri kiviriyorum o şekilde çözdüm sayılır, ecologic olanı kullanıyorum
Aslınfa evet 3 bizede büyük geliyor ama sızınca geçtim, yine sızdı işte , kıvırmayı denicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…