Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Yüksek çıkarsa protein kaçağından şüpheleniyolar idrar verirsin canim
12.2/ 7.8 olmuş canımm
Kızlar mesajlara geriden bakamadım ♥️merak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim 🤗 oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm 🌺 eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem 🤗
Çok şükür aklımız sizlerdeydi 🫶🏻

Kızlaaaar Mart ayı geldi hoş geldi😍😍😍🥹🥹🥹 inanamıyorum daha dün gibiydi her şey ve sonunda bu aya ulaştık. Şükürler olsun🤲🏻 Mart ayı hepimiz için güzelliklerle dolsun taşsın. Ramazan ayımız da mübarek olsun. Bebişlerimize hayırla sağlıkla kavuşma ayı olsun🤲🏻😍🥹
Hayırlı Ramazanlar hepinize 🌸🌸
Sanada ve herkese hayrli ramazanlar cnm 😇

Kızlar mesajlara geriden bakamadım ♥️merak eden yazan dua eden herkese çok teşekkür ederim 🤗 oğlumda bende çok iyiyiz şükür vajinal doğum yaptım oğlum 3330 Gr 50 cm 🌺 eve geçtik birbirimize alışma sürecindeyiz o yüzden giremedim buralara en kısa zamanda gelicem 🤗
Maşallah 🧿 sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömrü olsun İnşallah 🤩

Zorla çektir ya ben sana tarifler atayım hahaha en kötü koca tabak mantı ye 😅😅😅 nasıl anladın bittiğini
Sırf süt olsun diye zorla ağzıma biseyler atıyorum o kadar yaaani, doğumdan sonra benim de bebeğin de seker takibi yapıldı normal düzeyde çıktı çok şükür, doktor da eski hayatına devam edebilirsin dedi 2 ay sonra tekrar kontrole gideceğim o kadar

Back