2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yavrum bugün 2. Ay aşılarını oldu. Şuan için ateşi yok ama keyfi kaçık, uyuklama ve uyanınca sıkınma modunda. Sizin 2. Ay aşılarından sonra nasıl geçti? Bu gece için endişelenmelimiyim? Şurup verdi aile hekimi ateşi çıkarsa diye.

Oldu da bitti maşallah 🧿 kızlar sünnetimiz bitti şükür eve geçtik. Sabah kremleyip gittik sonra doktor iğnesini yaptı. İğne olurken ağladı birkaç yerine azar azar yapıyor çünkü. Sonrası çok rahat geçti sonlara doğru yatmaktan ve ayaklarının tutulmasından sıkıldığı için biraz mızırdandı o kadar ☺️🙏
Geçmiş olsun canım, Allah damatligini göstersin inşallah 😊 darısı bizim başımıza

Oyyy masallah darısı benim oğluşa olsun kaka konusunda, dünden beri yapmadı baya huzursuz🥺 gözünüz aydın 🤗
Ayy inşallah hemencik yapar. Bizimde günde bir akşamüstü yapar. Bu aralar iki günde bir akşamüstü yapıyor yapana kadarda kıpır kıpır ıkınıyor sürekli. Şu an baygın uyuyor 😂
canım ya teşekkür ederim. sanırım 9 yasında yaptırıcam :KK70:
9 neden özel bir sebebi var mı :)
Geçmiş olsun canım, Allah damatligini göstersin inşallah 😊 darısı bizim başımıza
Amin canım inşallah 🙏 ☺️

Sabah uyandım benim de şişmişti canim emzirdim şişlik gitti ama acısı hala var çok can yakıcı
Kızlar çok cahilce bi soru sorucam, hazır olun😅bu tulumlar var ya peluş olanlar, onları dışarı gezmeye çıkarken mont niyetine mi giydiriyoruz
Ben dışarı çıkarken giydiriyorum canim 😅
Bizim de gece bi tane şanslıysam 3-4 saatlik uykumuz var. Son bir kaç gündür zor uykuya dalıyor ama bu şekilde. Ardından tüm uyanmalar 1-1.5 saat arası :KK70:
Baya aynı gidiyoruz 😂
Gündüz uykunuz var mı peki? Bizim yok 😂 5-10-15- ve şanslıysam yarım saatlik uykular var arada😂 12 saatte 2 saat ancak eder 😬😬
Galiba bu gündüz uykuları hepimizin derdi alarm takmışlar çocuğa yatağa koyar koymaz arkamı donmeden mikliuor 😅 gece de bir gün iyi bir gün kötü

Ayy inşallah hemencik yapar. Bizimde günde bir akşamüstü yapar. Bu aralar iki günde bir akşamüstü yapıyor yapana kadarda kıpır kıpır ıkınıyor sürekli. Şu an baygın uyuyor 😂
Hala yapmadı bizi zorlu bir gece bekliyor anlaşıldı 😬😬 normalde günde 2-3 yapardı bu hafta başından beri günde 1 ya da hiç şekline döndü. Ohh iyi uykular olsun,ben de yıkadım besledim uyusun da duş alayım diye bekliyorum ama fildir fildir gözleri, yıkanınca enerji geldi cocikimee😅

Hala yapmadı bizi zorlu bir gece bekliyor anlaşıldı 😬😬 normalde günde 2-3 yapardı bu hafta başından beri günde 1 ya da hiç şekline döndü. Ohh iyi uykular olsun,ben de yıkadım besledim uyusun da duş alayım diye bekliyorum ama fildir fildir gözleri, yıkanınca enerji geldi cocikimee😅
Bizimde uyudu 4 saat kesintisiz şimdi oyun halısında şımarıyor 😂 doktor 7güne kadar normal gaz çıkartıyorsa sorun yok diyor ama iki günde bir yapıncs bile ıkınmaktan mahvoluyorlar 😞

Bizimde uyudu 4 saat kesintisiz şimdi oyun halısında şımarıyor 😂 doktor 7güne kadar normal gaz çıkartıyorsa sorun yok diyor ama iki günde bir yapıncs bile ıkınmaktan mahvoluyorlar 😞
Yorulsun iyice halıda gece güzelce uyur 😅 evet doktorlara göre normal ama bir de bize sorsunlar,gazdan kivarninca ve elden bişey gelmeyince insan mahvoluyor. Geçen gece hastaneye gittik gaz yüzünden 3 saat kaldık kendimi sanırım hayatımda ilk defa bu kadar çaresiz hissettim, bebeğim acıdan hıçkıra hıçkıra ağlarken elimden bişey gelmedi.kuzum o gün nasıl acı çekti ve agladiysa gece uyurken iç çekip durdu😔

Dun gece 5ekadar nöbet tuttum 10 dk bir uyandı 5 den sonrasını hatırlamıyorum ne zaman düzene giricegiz uykusuzluk beni çok yormaya başladı her gece boyleyiz

Kızlar mastit için lahana yaprağını kaynatıp öyle mi koyuyoruz yoksa direkt çiğ olarak mı?
Lahana yapraklarını bölüp koyup falan demiş internette ama sanki bir kaç yerde haşlanmış görmüştüm gibi emin olamadım.

Kızlar mastit için lahana yaprağını kaynatıp öyle mi koyuyoruz yoksa direkt çiğ olarak mı?
Lahana yapraklarını bölüp koyup falan demiş internette ama sanki bir kaç yerde haşlanmış görmüştüm gibi emin olamadım.
Ben haşlayıp buzlukta soğutup koyuluyor diye okumuştum bir yerdw

Bana emzirme danışmanı haşlamadan bikaç yaprak ayır buzlukta dondur memede ısınana kadar beklet demişti

Yorulsun iyice halıda gece güzelce uyur 😅 evet doktorlara göre normal ama bir de bize sorsunlar,gazdan kivarninca ve elden bişey gelmeyince insan mahvoluyor. Geçen gece hastaneye gittik gaz yüzünden 3 saat kaldık kendimi sanırım hayatımda ilk defa bu kadar çaresiz hissettim, bebeğim acıdan hıçkıra hıçkıra ağlarken elimden bişey gelmedi.kuzum o gün nasıl acı çekti ve agladiysa gece uyurken iç çekip durdu😔
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun insanın içi parçalanıyor gerçekten çaresizlik o anlarda çok kötü 😞 acilde ne yaptılar biz gitmedik hiç kolik olduğunu bildiğimiz için evde gaz damlalarıyla şurupla falan geçiştirmeye çalışıyoruz hep

Alerjik bebegi olan anneler bebeğinizn yüzü bu şekilde mi acaba Dr a gideceğiz ama izni yok eşimin pazartesi bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20221117_005703.jpg
    IMG_20221117_005703.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20221117_005629.jpg
    IMG_20221117_005629.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20221117_005425.jpg
    IMG_20221117_005425.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 48
Sabah evde krem sürüp gittik sonrasında iğne oldu azar azar 3-4 yerine yapıyor canım o zaman ağladı ama bizim bebeğimiz aşıda da ağlasada hemen susar yine öyle oldu sustu ☺️ uyuşunca sünnet başladı. Babası ve ben bakmadık çünkü iğne olurken bile gözlerimiz karardı öyle görünce. Sünnet esnasında uyumadı tabii sürekli kıpır kıpır elleri ayakları tutuyoruz diye sinirlendi sadece. Evdede çok az mızırdandı düzenli 6 saatte bir calpol veriyoruz ilk iki gün kullanacakmışız. Pipisinede antibiyotikli krem ve sarı kantaron yazdı doktor. İlaç etkisiyle mamasını yiyip uyuyor hemen. Şu an pipisi baya şiş doktora fotoğraf attık normal ilk iki gün şişecek sonra azalacak kabuk tutacak o kabuklarda banyo yaptıkça geçecek dedi. Tavsiyem hemen yaptırmanız bir daha oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım hemen. Büyüdükçe kıpırdanıyorlar zor olur.

Canım senide etiketliyorum ilk günkü sürecimiz böylelikle bitti dream_catcherr dream_catcherr
Bende sünnet ettirmek istedim, doktora sorduk ama Almanyadaki doktorlar en az 1.5 yıl sonra sünnet yapabiliyoruz dediler. Oda lokal anestezi ile, uyuşturma falan yapmıyorlar. 1.5 yaş altındaki bebeğe de lokal anestezi ağır gelir diye yapmadılar sünnet. Nefret ediyorum ya Almanyanin sağlık sisteminden. Turkiyeye gelince 9 aylık olucaz inşallah o zaman yaptirıcam 1.5 yaşı bekleyemem çocuk yürümeye başlayacak ben onu yatakta tutmaya calisicam. Saçmalığa bakın.

Kızlar iyi geceler burda daha yeniyim herkese merhaba. Sezeryan doğum yaptığım için sütüm hemen gelmedi zaten zorlu bı doğum oldu 2 gün hastanede yattım doğumdan sonra da 2 gün yattım 4 gün boyunca serumdan başka birşey vermediler öyle olunca da sütüm çok geç geldi ama bebeğimin istediği gibi değil çok yavaş akışlı çenesi yoruluyo sütü getirene kadar. sarılık olmaması için biberonla mama verdik o şekilde meme reddine başladı. silikon uç çay kaşığıyla vermeyi denedik Eds yöntemini de denedim hiç biri fayda etmiyo geri donduremiyorum kendime. Kendimi sağıp biberonla veriyorum 20-25 CC anca çıkıyo bu sütü arttıramaz miyim bestlak süt damlası ve lactamil anne çayı da içiyorum. Kesilip gidicem diye korkuyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı şunu şöyle yaptım sütüm arttı diyecek. Denemediğim yemedigim icmedigim şey kalmadı

Back