- 7 Aralık 2021
- 124
- 160
- 23
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, Allah damatligini göstersin inşallahOldu da bitti maşallahkızlar sünnetimiz bitti şükür eve geçtik. Sabah kremleyip gittik sonra doktor iğnesini yaptı. İğne olurken ağladı birkaç yerine azar azar yapıyor çünkü. Sonrası çok rahat geçti sonlara doğru yatmaktan ve ayaklarının tutulmasından sıkıldığı için biraz mızırdandı o kadar
![]()
Mont yerine de giydir Ne olcak, bende öyle yapmayı düşünüyorumKızlar çok cahilce bi soru sorucam, hazır olunbu tulumlar var ya peluş olanlar, onları dışarı gezmeye çıkarken mont niyetine mi giydiriyoruz
Ayy inşallah hemencik yapar. Bizimde günde bir akşamüstü yapar. Bu aralar iki günde bir akşamüstü yapıyor yapana kadarda kıpır kıpır ıkınıyor sürekli. Şu an baygın uyuyorOyyy masallah darısı benim oğluşa olsun kaka konusunda, dünden beri yapmadı baya huzursuzgözünüz aydın
![]()
9 neden özel bir sebebi var mı :)canım ya teşekkür ederim. sanırım 9 yasında yaptırıcam![]()
Amin canım inşallahGeçmiş olsun canım, Allah damatligini göstersin inşallahdarısı bizim başımıza
Sabah uyandım benim de şişmişti canim emzirdim şişlik gitti ama acısı hala var çok can yakıcı
Ben dışarı çıkarken giydiriyorum canimKızlar çok cahilce bi soru sorucam, hazır olunbu tulumlar var ya peluş olanlar, onları dışarı gezmeye çıkarken mont niyetine mi giydiriyoruz
Galiba bu gündüz uykuları hepimizin derdi alarm takmışlar çocuğa yatağa koyar koymaz arkamı donmeden mikliuorBizim de gece bi tane şanslıysam 3-4 saatlik uykumuz var. Son bir kaç gündür zor uykuya dalıyor ama bu şekilde. Ardından tüm uyanmalar 1-1.5 saat arası
Baya aynı gidiyoruz
Gündüz uykunuz var mı peki? Bizim yok5-10-15- ve şanslıysam yarım saatlik uykular var arada
12 saatte 2 saat ancak eder
![]()
Hala yapmadı bizi zorlu bir gece bekliyor anlaşıldıAyy inşallah hemencik yapar. Bizimde günde bir akşamüstü yapar. Bu aralar iki günde bir akşamüstü yapıyor yapana kadarda kıpır kıpır ıkınıyor sürekli. Şu an baygın uyuyor![]()
Bizimde uyudu 4 saat kesintisiz şimdi oyun halısında şımarıyorHala yapmadı bizi zorlu bir gece bekliyor anlaşıldınormalde günde 2-3 yapardı bu hafta başından beri günde 1 ya da hiç şekline döndü. Ohh iyi uykular olsun,ben de yıkadım besledim uyusun da duş alayım diye bekliyorum ama fildir fildir gözleri, yıkanınca enerji geldi cocikimee
![]()
Yorulsun iyice halıda gece güzelce uyurBizimde uyudu 4 saat kesintisiz şimdi oyun halısında şımarıyordoktor 7güne kadar normal gaz çıkartıyorsa sorun yok diyor ama iki günde bir yapıncs bile ıkınmaktan mahvoluyorlar
![]()
Ben haşlayıp buzlukta soğutup koyuluyor diye okumuştum bir yerdwKızlar mastit için lahana yaprağını kaynatıp öyle mi koyuyoruz yoksa direkt çiğ olarak mı?
Lahana yapraklarını bölüp koyup falan demiş internette ama sanki bir kaç yerde haşlanmış görmüştüm gibi emin olamadım.
Bana emzirme danışmanı haşlamadan bikaç yaprak ayır buzlukta dondur memede ısınana kadar beklet demiştiKızlar mastit için lahana yaprağını kaynatıp öyle mi koyuyoruz yoksa direkt çiğ olarak mı?
Lahana yapraklarını bölüp koyup falan demiş internette ama sanki bir kaç yerde haşlanmış görmüştüm gibi emin olamadım.
Ben haşlayıp buzlukta soğutup koyuluyor diye okumuştum bir yerdw
teşekkürler kızlar sanırım mastit oldum daBana emzirme danışmanı haşlamadan bikaç yaprak ayır buzlukta dondur memede ısınana kadar beklet demişti
Ben de bu şekilde okumuştumBana emzirme danışmanı haşlamadan bikaç yaprak ayır buzlukta dondur memede ısınana kadar beklet demişti
Yaaa kıyamam çok geçmiş olsun insanın içi parçalanıyor gerçekten çaresizlik o anlarda çok kötüYorulsun iyice halıda gece güzelce uyurevet doktorlara göre normal ama bir de bize sorsunlar,gazdan kivarninca ve elden bişey gelmeyince insan mahvoluyor. Geçen gece hastaneye gittik gaz yüzünden 3 saat kaldık kendimi sanırım hayatımda ilk defa bu kadar çaresiz hissettim, bebeğim acıdan hıçkıra hıçkıra ağlarken elimden bişey gelmedi.kuzum o gün nasıl acı çekti ve agladiysa gece uyurken iç çekip durdu
![]()
Çok geçmiş olsun canım. Bende süt olmadığı için bilmiyorum hiç ne yapılır ama doktora ilerlemeden bir göstermen iyi olurteşekkürler kızlar sanırım mastit oldum da![]()
3 saatte 1 veriyorum.Kaç saatte bir 150 veriyorsunuz. Yarın kontrol var soracağım bu konuyu. Ben mamayı bu kadar az verirken neden böyle kilo alıyor anlamıyorum ya
Bende sünnet ettirmek istedim, doktora sorduk ama Almanyadaki doktorlar en az 1.5 yıl sonra sünnet yapabiliyoruz dediler. Oda lokal anestezi ile, uyuşturma falan yapmıyorlar. 1.5 yaş altındaki bebeğe de lokal anestezi ağır gelir diye yapmadılar sünnet. Nefret ediyorum ya Almanyanin sağlık sisteminden. Turkiyeye gelince 9 aylık olucaz inşallah o zaman yaptirıcam 1.5 yaşı bekleyemem çocuk yürümeye başlayacak ben onu yatakta tutmaya calisicam. Saçmalığa bakın.Sabah evde krem sürüp gittik sonrasında iğne oldu azar azar 3-4 yerine yapıyor canım o zaman ağladı ama bizim bebeğimiz aşıda da ağlasada hemen susar yine öyle oldu sustuuyuşunca sünnet başladı. Babası ve ben bakmadık çünkü iğne olurken bile gözlerimiz karardı öyle görünce. Sünnet esnasında uyumadı tabii sürekli kıpır kıpır elleri ayakları tutuyoruz diye sinirlendi sadece. Evdede çok az mızırdandı düzenli 6 saatte bir calpol veriyoruz ilk iki gün kullanacakmışız. Pipisinede antibiyotikli krem ve sarı kantaron yazdı doktor. İlaç etkisiyle mamasını yiyip uyuyor hemen. Şu an pipisi baya şiş doktora fotoğraf attık normal ilk iki gün şişecek sonra azalacak kabuk tutacak o kabuklarda banyo yaptıkça geçecek dedi. Tavsiyem hemen yaptırmanız bir daha oğlum olursa bir haftalıkken yaptıracağım hemen. Büyüdükçe kıpırdanıyorlar zor olur.
Canım senide etiketliyorum ilk günkü sürecimiz böylelikle bittidream_catcherr