2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Masallah size ya, umarım çarçabuk iyilessin ben cok korkuyorum bi de tek bakmak zorundayım cesaret edemeyebilirim aslında küçükken yaptırmak en iyisi.
Amin canım tek bakan annelerim gerçekten çok güçlüsünüz bizim anneanne babaanne geliyor yardıma bana halen ev işlerini hallediyorlar bebişe bakıyorlar ben dinleneyim diye. Ama teksen canım hareketlenmeden aradan çıkartın sünnet işini derim. Sonra daha zor olabilir.

Her emmeden sonra içtiği sütü püskürterek kusuyosa alerjisine de baktırmanı öneririm cnm. Bizimde öyleydi alerjisi çıktı süt ürnlerine. Yoğurt süt yemeyi bıraktım düzeldi çok şükür

Hayırlısı olsun canım,benim 1 ablam 1 kardeşim var gerçekten çok güzel oluyor kardeşle büyümek, gönlüne göre olur inşallah

Ohhh maşallah kuzuya,herşey böyle güzel ilerlesin çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim

Sanırım olcak bişeyler, sonrası 1/1.5 saatte uyanıyor ama ona da şükür
Bizim de gece bi tane şanslıysam 3-4 saatlik uykumuz var. Son bir kaç gündür zor uykuya dalıyor ama bu şekilde. Ardından tüm uyanmalar 1-1.5 saat arası
Baya aynı gidiyoruz
Gündüz uykunuz var mı peki? Bizim yok 5-10-15- ve şanslıysam yarım saatlik uykular var arada 12 saatte 2 saat ancak eder

O kadar saat uyuyunca açlik hissini mi kapatmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama o saatte bir uyanmalar daha da uykusuz hissettiriyor beni.Gunduz kucakta gözü kapalı takılıyor. Uyuyor mu bilemiyorumBen de sansliysam yatağında yarım saatlik tek uykusu var.

6. Ayda düzelicez inşallah o zaman ?

Amin canım inşallah kardeş güzel bir şeydir bencede

Rica ederim canım. Bugünün güncellemesinide yazayım. Pipisi baya şişti iki boğum oldu balon gibi şiş şu an. Ama acımıyor herhalde krem ve yağlarken gülüyor miniğim
Düzelir canım sıkma canını
Bugün birazcık yedi canım yarına toparlar herhalde

Canı yansa zaten huzursuz olur hissettirir, gülüyorsa herşey yolundadir Toparlar tabi annesi sen merak etme

Benimki de aynı gündüz kucakta olunca derin uyuyor yoksa asla uyumuyor ama kolumda kulağının izi çıkmıştı öyle bi bütünleşiyoruz gece de ilk uyku 3 saat sonra 1,5 saat le devam ediyoruz.

Canı yansa zaten huzursuz olur hissettirir, gülüyorsa herşey yolundadir Toparlar tabi annesi sen merak etme
İnşallah canım :) bu arada az önce kakasını yaptı. Yarım saattir temizlikle uğraştık. Heryeri doldurmuş. Pipisine bardak kesip koyuyoruz. Bulaşmaz diyordum ama içi dolmuş taşmış mecburen ıslak pamuk değdirdik pipisine. En zoru atlattık sanırım ağlatmadan

Oyyy masallah darısı benim oğluşa olsun kaka konusunda, dünden beri yapmadı baya huzursuz gözünüz aydın

canım ya teşekkür ederim. sanırım 9 yasında yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…