- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 30
Aynıyız neredeyse bende beyaz leblebi almıştım ama çubuk krakeri deneyeyim inşallah etkisi olurBrnimde şu an bu durumda geceleri uyandırıyor 2-3 gündür ben hemen tuzlu çubuk atıyorum ağzıma anlık geçiyor gibi oluyor henüz bendede kusma yok ama yakın herhalde gidişat
Gebe olmasaniz ilaç tedavisine gerek yok ama gebelikte 2.5 altında bir değer isteniyor.Merhaba benimde sat 16 Aralık. 19 ocakta keseyi gördük 6mm idi. Ankara da Yenimahalle deyim. Yaşım 28 ilk çocuk beni de ekleyebilir misiniz?
Size bir sorum olacaktı 2 gün önce bir sürü test istedi doktor TSH 0-5 aralığında benim ki 4,66 çıkmış. Biraz araştırdım bu değerlere ilaç vermiş doktorları. Benimde randevum 1 hafta sonra sizce bir sıkıntı var mıdır? Normal değer aralığında çıkmış ama anlamadım biraz tedirginim
3 aya kadar diyen var hamilelik sonuna kadar diyen var dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor sanırım umarım sonuna kadar sürmezAynıyız gıcık bi bulantı hissi ama kusma yok burnumda da sürekli kötü bi koku vardeğişiyordur kişiden kişiye ama ortalama kaçıncı aya kadar sürüyor acaba bu durum,buna da şükür daha kötü olabilir diyorum ama yine de modumu düşürüyor
Devlette uyutuyorlar mı canım, geçmiş olsun sanadaCanım ben Ekim ayında oldum,Bağcılar'da özel bı hastane bana 900 TL dedi,ben devlet hastanesinde yaptırdım ama.
Evet ameliyathanede narkoz veriyorlar ,kısa sürüyor zaten aynı gün çıkılıyor.basaksehir cam ve sakurada yaptırmıştım.Devlette uyutuyorlar mı canım, geçmiş olsun sanada
Teşekkür ederim ama inşallah sen güzel haber alırsın gerek kalmazDevlette uyutuyorlar mı canım, geçmiş olsun sanada
Tamam canıl bildiğim iyi oldu, çok sağolEvet ameliyathanede narkoz veriyorlar ,kısa sürüyor zaten aynı gün çıkılıyor.basaksehir cam ve sakurada yaptırmıştım.
Umarım inşallah :)Teşekkür ederim ama inşallah sen güzel haber alırsın gerek kalmaz
Canım düşünme onu hiç. Kalo atışını da duymuşsun ne güzel. O ilerleyen haftalarda haftasina yetişecek hatta öne geçecek düşünme onları sağlıkla hayirla kucağına al inşallah.Kızlar bugün doktora gittim, bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum çok şükür. Sat a göre 8 haftalık. Ama ultrasona göre 6+1 . Geç döllenme mi yoksa bebek mi geriden geliyor? Tecrübesi olan yazarsa sevinirim. Doktor sıkıntı değil dedi ama yine de insanin aklina her şey geliyor
Canım mide bulantısı hariç ilk zamanlar bende de oldu. Mideden ziyade bağırsak sorunlarıydı. Normal diye okuyunca takmadım kafama. Şimdi daha iyi gibi. Gazım olunca ağrıyor o yüzden tutmamaya çalışıyorum. Sen de teksin zaten gelirse sal gitsin. Midende sorun vardı sanırım onu görüşebilirsin ama ihmal etme bulantıda mahvediyor insanı.Günaydın herkese, ben gece boyunca ağrıdan uyuyamadım maalesef
Hem şiddetli kusma hemde afedersiniz ishal durumu var. Mide ağrılarını vs. Hiç saymıyorum. Ne oldu anlamadım yarın sabah doktora çıkacaktım ama bugün gitsem mi bilmiyorum çok tedirgin oldum
Kolumu kaldıracak halim olsa hemen gidicem. Ne yapmalıyım nasıl geçer bu durum
Her şeye hazır olmak en iyisi yine de umudu kaybetmemek gerek. Alttan baktırdın mı canım? Üstten bende de emin olamadı.Z3hra yanlış okumuşum başka arkadaşmış canım o. Çok sevindim gözün Aydın olsun. Kucağına sağlıkla almakta nasip olsun.
İnterntten araştırmalarım bol gebelik olabileceğim ihtimalini artırdı. Kanamam da ondan muhtemeln. Doktorda ondan öyle emin gbi demek ki.Psikolojik olarak hazırlıyorum ben kendimi artık.
Yok canım ptesi randevum var bu gitmem de de bişey göremezse alttan da bakmasını istiycem. Ve başka doktora da gidicem ordan.Her şeye hazır olmak en iyisi yine de umudu kaybetmemek gerek. Alttan baktırdın mı canım? Üstten bende de emin olamadı.
200 gr almışım. muhtemelen onu da dün gece aldım. çayın yanında tatlı çubuk kraker yedim çünkü :'(Günaydın güzel anne adaylarıhamileliğin başından beri ne kadar kilo aldınız ? Ben neredeyse iki ayda iki kilo almışım. Sözde her gün 1 saat yürüyüş yapıp fazla yememeye dikkat etmeme rağmen ama tedavinin başlarında 20 gün kadar kortizon kullanmıştım onunla ilgisi vardır belki. Amacım güzellik falan değil aslında sağlıklı bir gebelik. Aranızda gebelik diyetisyenine giden var mı ? Varsa bizimle de öğrendiklerini paylaşsa ne güzel olur benim şu an diyetisyene gidecek durumum yok. Boyum 170 kilom 74 şuan. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum .
Aynen öyle canım. Rabbim en hayırlısını bilir. Genelde boş gebelik sonrası sağlıklı oluyor diye biliyorum. Ben hamileliğime en çok demek ki oluyormuş hamile kalabiliyormuşum diye sevindim. Çünkü iki yıla yakın istiyoruz olmuyordu. Sen de artık biliyorsun demek ki oluyor diye sağlıksız olmasındansa bir ay iki ay sonra sağlıklı olsun. Haberini bekliyorum canım.Yok canım ptesi randevum var bu gitmem de de bişey göremezse alttan da bakmasını istiycem. Ve başka doktora da gidicem ordan.
Hayırlısı olsun, tecrübe etmiş olduk 2.nasip olursa daha soğuk kanlı olacağım kesin. Belki de böyle olması gerekiyordu fiziken ve ruhen hazır olabilmem için :) öyle düşünüyorum, fazla evhamlı ve hep stresli başladı çünkü benim sürecim. Hakkımız da hayırlısı olsun. Sizinkiler daim olsun inşallah
Merhaba aynı tadı veriyor mu acaba merak ettim ben de kahve bağımlısıyım daKahve sorunuma kafeinsiz kahve ile cözüm buldum
Uyutmadan kürtaj bence psikolojik açıdan hiç uygun değil. Geçen yaz ben Acıbademde oldum Bodrumda tatilde idik oraya muayene için gidince orada karar verdik.Devlette uyutuyorlar mı canım, geçmiş olsun sanada
Çok bir fark yok açıkçası. Bu sabah açtım paketi. Dün 1 kupa içtiğim için kafeinli yapmıştım. Akşam da bitki çayı içtim.Merhaba aynı tadı veriyor mu acaba merak ettim ben de kahve bağımlısıyım da