2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Brnimde şu an bu durumda geceleri uyandırıyor 2-3 gündür ben hemen tuzlu çubuk atıyorum ağzıma anlık geçiyor gibi oluyor henüz bendede kusma yok ama yakın herhalde gidişat
Aynıyız neredeyse bende beyaz leblebi almıştım ama çubuk krakeri deneyeyim inşallah etkisi olur

Gebe olmasaniz ilaç tedavisine gerek yok ama gebelikte 2.5 altında bir değer isteniyor.

3 aya kadar diyen var hamilelik sonuna kadar diyen var dediğiniz gibi kişiden kişiye değişiyor sanırım umarım sonuna kadar sürmez

Kızlar bugün doktora gittim, bebeği gördüm. Kalp atışını da duydum çok şükür. Sat a göre 8 haftalık. Ama ultrasona göre 6+1 . Geç döllenme mi yoksa bebek mi geriden geliyor? Tecrübesi olan yazarsa sevinirim. Doktor sıkıntı değil dedi ama yine de insanin aklina her şey geliyor

Z3hra yanlış okumuşum başka arkadaşmış canım o. Çok sevindim gözün Aydın olsun. Kucağına sağlıkla almakta nasip olsun.

İnterntten araştırmalarım bol gebelik olabileceğim ihtimalini artırdı. Kanamam da ondan muhtemeln. Doktorda ondan öyle emin gbi demek ki.Psikolojik olarak hazırlıyorum ben kendimi artık.

Canım düşünme onu hiç. Kalo atışını da duymuşsun ne güzel. O ilerleyen haftalarda haftasina yetişecek hatta öne geçecek düşünme onları sağlıkla hayirla kucağına al inşallah.

Canım mide bulantısı hariç ilk zamanlar bende de oldu. Mideden ziyade bağırsak sorunlarıydı. Normal diye okuyunca takmadım kafama. Şimdi daha iyi gibi. Gazım olunca ağrıyor o yüzden tutmamaya çalışıyorum. Sen de teksin zaten gelirse sal gitsin. Midende sorun vardı sanırım onu görüşebilirsin ama ihmal etme bulantıda mahvediyor insanı.

Her şeye hazır olmak en iyisi yine de umudu kaybetmemek gerek. Alttan baktırdın mı canım? Üstten bende de emin olamadı.

Her şeye hazır olmak en iyisi yine de umudu kaybetmemek gerek. Alttan baktırdın mı canım? Üstten bende de emin olamadı.
Yok canım ptesi randevum var bu gitmem de de bişey göremezse alttan da bakmasını istiycem. Ve başka doktora da gidicem ordan.
Hayırlısı olsun, tecrübe etmiş olduk 2.nasip olursa daha soğuk kanlı olacağım kesin. Belki de böyle olması gerekiyordu fiziken ve ruhen hazır olabilmem için :) öyle düşünüyorum, fazla evhamlı ve hep stresli başladı çünkü benim sürecim. Hakkımız da hayırlısı olsun. Sizinkiler daim olsun inşallah

Dilos6342 canım çoook geçmiş olsun. Bundan seneler evvel çok benzer bişey yaşamıştım. Mikroplu ishal demişlerdi. Bence ihmal etme bir an önce git. Bulantı kusma kramplar mide agrıları şiddetli halsizlik vs. hepsi vardı.

Lütfen ihmal etme taksi çağır git hemen. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin

200 gr almışım. muhtemelen onu da dün gece aldım. çayın yanında tatlı çubuk kraker yedim çünkü :'(

Aynen öyle canım. Rabbim en hayırlısını bilir. Genelde boş gebelik sonrası sağlıklı oluyor diye biliyorum. Ben hamileliğime en çok demek ki oluyormuş hamile kalabiliyormuşum diye sevindim. Çünkü iki yıla yakın istiyoruz olmuyordu. Sen de artık biliyorsun demek ki oluyor diye sağlıksız olmasındansa bir ay iki ay sonra sağlıklı olsun. Haberini bekliyorum canım.

Devlette uyutuyorlar mı canım, geçmiş olsun sanada
Uyutmadan kürtaj bence psikolojik açıdan hiç uygun değil. Geçen yaz ben Acıbademde oldum Bodrumda tatilde idik oraya muayene için gidince orada karar verdik.
1 dakikalık bir operasyon ama hazırlığı beklemesi vs. bile yetiyor insana.
Gözümü açtığımda herşey bitmişti.

Merhaba aynı tadı veriyor mu acaba merak ettim ben de kahve bağımlısıyım da
Çok bir fark yok açıkçası. Bu sabah açtım paketi. Dün 1 kupa içtiğim için kafeinli yapmıştım. Akşam da bitki çayı içtim.
2 fincana kadar sıkıntı yok zaten. Sütlü içtiğim için biraz rahatsız ediyor sanırım. Mide bulantılarım geçti ama yine de bazen yediklerimi ağzımda hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…