2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Merhaba, hoşgeldin. Gebeliğin hayırlı olsun bende Ankara etlikteyim
Gebelıkte tsh 2.5 ve altında olması istenir. Muhtemelen ilaç verir Dr un. Bana vermsti ilk gebeliğim de. Endişe edecek bsey degıl ilaçla kontrol altına alınıyor.

4,66 gebe olmadığın durum için normal ama gebelikte 2’nin alti ideal diye biliyorum. Doktor kontrolundesin bir sey olmaz. Doktor yüksek bulursa ilaç verir düşene kadar kullanirsin. Sağlıkla ilerlesin umarımmm
Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah

Kızlar selam 9. Haftadayım hala mide bulantısı yok insallah böyle de devam eder. Sizde ne var ne yok?
Maşallah olmazda inşallah benmde öyle şiddetli bulantım yok henüz arada ufak ufak oluyor okadarıda normal ama ilkinde 8.haftada baslamstı beklemedeyim umarm olmaz.

Z3hra geçmiş olsun canım, rabbim gönlüne göre versin. İnşallah yanılırlar. Sana bişey sormak istiyorum kürtaj fiyatları hakkında bi bilgin var mı?

İnşallah sizinde iyi geçer de sorun çıkmadan sağlıkla kocağınıza alırsınız Peki doktordan sonra beni de bilgilendirebilir misiniz ne dedi diye isterseniz tabi sorun olmazsa sizin için
Amin canım hepimiz inşallah Tabiki bilgilendiririm canım merak etme yazarım yarın

Kızlar selam 9. Haftadayım hala mide bulantısı yok insallah böyle de devam eder. Sizde ne var ne yok?
Ne güzel maşallah diyelim nazar olmasın.. ben et tavuk yumurta gibi şeyleri düşününce bile midem bulanıyor
En güzel yanı sigaradan da tiksindim 9 yıldır sigara kullanıyordum tedavi sürecinde de günde 1 tane içtim ama şükür kurtuldum. tecrübeli anneler ne zaman hafifliyor ya da geçiyor bu bulantılar

Canım benim yavaş yavaş gitmeye çalış acile biliyorum teksin çok zorlanıyorsundur aksatmadan göster bi şekilde kendini haber et muhakkak

Canm geçmiş olsun neyin var bulantılar mı başladı
Yok canım ne oldu anlamadım geceden beri mide ağrısı, ishal,kusma afedersin. Halim bile yok kalkıp hastaneye gitmeye
canım kendini zorlaya zorlaya git serum takarlar sıvı kaynın olabilit
Allah razı olsun kızlar, biraz uyudum iyiyim de halsizlik hala var ne oldu anlamadım valla. O kadar tuvalete çıkmaktan halim kalmamış

Maşallah olmazda inşallah benmde öyle şiddetli bulantım yok henüz arada ufak ufak oluyor okadarıda normal ama ilkinde 8.haftada baslamstı beklemedeyim umarm olmaz.
Benim de cok ufak tefek oluyor. Geçen hafta sonu yola çıktım arabada azcik midem bulandı ama neyse ki günümü rezil etmiuor bulantilar. Minicik olup hemen düzeliyor. Benim ilk gebelik. Senin ilk bebek kız mı erkek mi ?

Ben 20 senedir sigara içiyordum, melesef tiksinmedim de şu an gebe olmasam hemen içerim

Benim de cok ufak tefek oluyor. Geçen hafta sonu yola çıktım arabada azcik midem bulandı ama neyse ki günümü rezil etmiuor bulantilar. Minicik olup hemen düzeliyor. Benim ilk gebelik. Senin ilk bebek kız mı erkek mi
Buna şükür ilk i erkek 3.5 yasında suanda.

Allah korusun vücudun susuz kalır canım. Zorla da olsa gitseydin hastaneye keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…