Merhaba, hoşgeldin. Gebeliğin hayırlı olsun bende Ankara etlikteyimMerhaba benimde sat 16 Aralık. 19 ocakta keseyi gördük 6mm idi. Ankara da Yenimahalle deyim. Yaşım 28 ilk çocuk beni de ekleyebilir misiniz?
Size bir sorum olacaktı 2 gün önce bir sürü test istedi doktor TSH 0-5 aralığında benim ki 4,66 çıkmış. Biraz araştırdım bu değerlere ilaç vermiş doktorları. Benimde randevum 1 hafta sonra sizce bir sıkıntı var mıdır? Normal değer aralığında çıkmış ama anlamadım biraz tedirginim
Çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah4,66 gebe olmadığın durum için normal ama gebelikte 2’nin alti ideal diye biliyorum. Doktor kontrolundesin bir sey olmaz. Doktor yüksek bulursa ilaç verir düşene kadar kullanirsin. Sağlıkla ilerlesin umarımmm
Maşallah olmazda inşallahKızlar selam 9. Haftadayım hala mide bulantısı yokinsallah böyle de devam eder. Sizde ne var ne yok?
Çok teşekkür ederimMerhaba, hoşgeldin. Gebeliğin hayırlı olsun bende Ankara etlikteyim
Gebelıkte tsh 2.5 ve altında olması istenir. Muhtemelen ilaç verir Dr un. Bana vermsti ilk gebeliğim de. Endişe edecek bsey degıl ilaçla kontrol altına alınıyor.
İnşallah sizinde iyi geçer de sorun çıkmadan sağlıkla kocağınıza alırsınızBişey olmaz canım benimde 4.80 1 haftadır bekliyorum doktor randevum yarın içini rahat tut
Amin canım hepimiz inşallahİnşallah sizinde iyi geçer de sorun çıkmadan sağlıkla kocağınıza alırsınızPeki doktordan sonra beni de bilgilendirebilir misiniz ne dedi diye isterseniz tabi sorun olmazsa sizin için
Çok teşekkür ederimAmin canım hepimiz inşallahTabiki bilgilendiririm canım merak etme yazarım yarın
Canım ben Ekim ayında oldum,Bağcılar'da özel bı hastane bana 900 TL dedi,ben devlet hastanesinde yaptırdım ama.Z3hra geçmiş olsun canım, rabbim gönlüne göre versin. İnşallah yanılırlar. Sana bişey sormak istiyorum kürtaj fiyatları hakkında bi bilgin var mı?
Ne güzel maşallah diyelim nazar olmasın.. ben et tavuk yumurta gibi şeyleri düşününce bile midem bulanıyorKızlar selam 9. Haftadayım hala mide bulantısı yokinsallah böyle de devam eder. Sizde ne var ne yok?
Canım benim yavaş yavaş gitmeye çalış acile biliyorum teksin çok zorlanıyorsundur aksatmadan göster bi şekilde kendini haber et muhakkak
Yok canım ne oldu anlamadım geceden beri mide ağrısı, ishal,kusma afedersin. Halim bile yok kalkıp hastaneye gitmeyeCanm geçmiş olsun neyin var bulantılar mı başladı
Allah razı olsun kızlar, biraz uyudum iyiyim de halsizlik hala var ne oldu anlamadım valla. O kadar tuvalete çıkmaktan halim kalmamışcanım kendini zorlaya zorlaya git serum takarlar sıvı kaynın olabilit
Benim de cok ufak tefek oluyor. Geçen hafta sonu yola çıktım arabada azcik midem bulandı ama neyse ki günümü rezil etmiuor bulantilar. Minicik olup hemen düzeliyor. Benim ilk gebelik. Senin ilk bebek kız mı erkek mi ?Maşallah olmazda inşallahbenmde öyle şiddetli bulantım yok henüz arada ufak ufak oluyor okadarıda normal ama ilkinde 8.haftada baslamstı beklemedeyim umarm olmaz.
Ben 20 senedir sigara içiyordum, melesef tiksinmedim deNe güzel maşallah diyelim nazar olmasın.. ben et tavuk yumurta gibi şeyleri düşününce bile midem bulanıyor
En güzel yanı sigaradan da tiksindim 9 yıldır sigara kullanıyordum tedavi sürecinde de günde 1 tane içtim ama şükür kurtuldum. tecrübeli anneler ne zaman hafifliyor ya da geçiyor bu bulantılar
Buna şükürBenim de cok ufak tefek oluyor. Geçen hafta sonu yola çıktım arabada azcik midem bulandı ama neyse ki günümü rezil etmiuor bulantilar. Minicik olup hemen düzeliyor. Benim ilk gebelik. Senin ilk bebek kız mı erkek mi
Allah korusun vücudun susuz kalır canım. Zorla da olsa gitseydin hastaneye keşke.Yok canım ne oldu anlamadım geceden beri mide ağrısı, ishal,kusma afedersin. Halim bile yok kalkıp hastaneye gitmeye
Allah razı olsun kızlar, biraz uyudum iyiyim de halsizlik hala var ne oldu anlamadım valla. O kadar tuvalete çıkmaktan halim kalmamış
Şimdiki kız mı olsun istiyorsun?Buna şükürilk i erkek 3.5 yasında suanda.
Canım halimi bi görsen gece boyu uyuyamamak lavabodan çıkamamak, mide bulantısından gözümü zor açıyordumAllah korusun vücudun susuz kalır canım. Zorla da olsa gitseydin hastaneye keşke.
Ah canm ya. YalnzsndaCanım halimi bi görsen gece boyu uyuyamamak lavabodan çıkamamak, mide bulantısından gözümü zor açıyordum
Sağlıklı olsun inşallah hiç farketmezŞimdiki kız mı olsun istiyorsun?
İnşallah inşallah ciddi bisey yokturAh canm ya. Yalnzsndabiran önce toparlanan inşallah canm benm