- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 30
Artık deneye deneye öğrenicez sanırım her şey den azar azar alıp deniyorum iyiyse devamAa bende beyaz leblebiyi unuttum bak onu alayım birde artık hangisi iyi gelirse
Başucuma koydum kapaklı kutuya uyanıp bir iki ağzıma atıp geri yatıyorumArtık deneye deneye öğrenicez sanırım her şey den azar azar alıp deniyorum iyiyse devam
Maşallah miniğe sorunsuz devam eder inşallah çok sevindimEvet canim ciktim doktordan eve geldim simdi doktoruma soyledim silmeni istiycem senden bi bakalim dedi . Sildim bisey gelmedi bu seferde :) agridan kivranirsan eger kanaman cok olursa o zaman korkarsin dedi . Suan bebek saglikli gozukuyor 6 haftalik olmuş . Kesesini gorduk haftayada kalp atisi icin cagirdi .
Öyle mii benim henüz doktorum diyebileceğim bir doktor yok o yüzden kimse bana böyle bir şey önermediBaşucuma koydum kapaklı kutuya uyanıp bir iki ağzıma atıp geri yatıyorumbirde zencefil çayı tüketiyorum doktorum önerdi.
İnş canım ya biz haftaya çarşamba gideceğiz sanırım heyecandan zaman geçmiyorTeşekkür ederimsizinde 5.hafta yazıyor kese gözükür bence sat 4+3 te görmüştüm ben ultrasonla. İnşallah görürsünüz hayırlısıyla
Amin canım inşallah. Gittin mi teste? Eşimde negatif çıktı ya çok şaşırdık. Onda da aynı semptomlar vardıPortakal suyu kivi mandalina tüket bol bol posalı olarak. Bende smoothie tarzı içecek tüketiyorum ..
Sabahta bir yudum zencefil limon içtim boğazımı yaktı.
Bir arkadaş kan sulandırıcı almış ciğerlere inmesini engelliyormuş ama biz gebelere uygun değildir kesin. Kimse bilmediği için ona da söyleyemedim gebe olduğumu..
Yarın teste gidicem bakalım ne çıkacak. Eşim ve kızım self test ile pozitif çıktılar.
Sorunsuz atlatalım inşallah.
çok şükür çok sevindim senin adınaEvet canim ciktim doktordan eve geldim simdi doktoruma soyledim silmeni istiycem senden bi bakalim dedi . Sildim bisey gelmedi bu seferde :) agridan kivranirsan eger kanaman cok olursa o zaman korkarsin dedi . Suan bebek saglikli gozukuyor 6 haftalik olmuş . Kesesini gorduk haftayada kalp atisi icin cagirdi .
Bu iyi oldu ben günde 1 tane içiyorum zaten Almanya’da günde bir bardağa izin veriyorlarmış 2 yi canım isterse kafeinsiz olandan yapar içerimÇok bir fark yok açıkçası. Bu sabah açtım paketi. Dün 1 kupa içtiğim için kafeinli yapmıştım. Akşam da bitki çayı içtim.
2 fincana kadar sıkıntı yok zaten. Sütlü içtiğim için biraz rahatsız ediyor sanırım. Mide bulantılarım geçti ama yine de bazen yediklerimi ağzımda hissediyorum.
1 haftalık serum verdi ama değerim 6 günde 56dan 313e yükselmiş ancaRahatsızlığın için ne dedi. Önemli bişey değildir inşallah
doktor ne dedi yükselişe canım1 haftalık serum verdi ama değerim 6 günde 56dan 313e yükselmiş anca
Amin canim insallahMaşallah miniğe sorunsuz devam eder inşallah çok sevindiminşallah minik pıtpıtlarda sıra
Sekretere verdim kağıdı o göstermeye gitti, deger az mı artmış dedim daha yeni ya çarşamba günü gel dedi sekreteri, başka bi sorun olursa daha erken gelmemi söylemişdoktor ne dedi yükselişe canım
Başlarda biraz daha yavaş ilerliyor olabilir. Benim de kafama göre verdiğim ilk 3 kan saçma çıkmıştı doktor bana kızmıştı biraz. Ah ne kadar acelecisiniz adetiniz 2 hafta geçsin en az böyle sağlıklı sonuç alınmaz ki boşuna kendinize stres yapıyorsunuz demişti :)1 haftalık serum verdi ama değerim 6 günde 56dan 313e yükselmiş anca
Aman aman sigortanda varmış devlete bulaşma pek bence canım. Benimde özel doğum sigortam var ama 12.haftadan sonra özel hastaneye geçeceğim tüp bebek olduğu için şu an tamamen özel muayeneye gidiyorum hiçbir sigorta geçmiyor malesefÖyle mii benim henüz doktorum diyebileceğim bir doktor yok o yüzden kimse bana böyle bir şey önermediözel sigortam var ama bir özele gidiyorum bir devlete. Özele devam edeceğim gibi duruyor
Canim 1. Güne 56 desek 3. Gün 112 olmalı 5. Gün 224 7. 448 sonuçta sen 6. Gün verdin yarına mutlaka değerin gerektiği kadar artmış olur ya ben öyle düşünüyorumSekretere verdim kağıdı o göstermeye gitti, deger az mı artmış dedim daha yeni ya çarşamba günü gel dedi sekreteri, başka bi sorun olursa daha erken gelmemi söylemiş
Bu nedir şimdi çok az artmamis mi deger
Görünür canım hayırlısıylaİnş canım ya biz haftaya çarşamba gideceğiz sanırım heyecandan zaman geçmiyor5+2 olucaz doğruysa inş görünür sonra da kalbi için heycanlanırız
benim çok bi bilgim yok bu konuda ama belkide bormaldir cnm keşke doktorla direk konuşabilme imkanın olsaydı için rahat ederdi inşallah sağlıkla ilerliyodur hamileliğin hiçbi sorun yokturSekretere verdim kağıdı o göstermeye gitti, deger az mı artmış dedim daha yeni ya çarşamba günü gel dedi sekreteri, başka bi sorun olursa daha erken gelmemi söylemiş
Bu nedir şimdi çok az artmamis mi deger
Bir şey olmaz ya o kadardanda benceKızlar, evde hazır paket et dönerim var akşam yemeğinde birazcık yesem zararı olur mu? Paketli gıda olduğu için çekiniyorum