- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
Braz toparlanınca gitmeye çalış bari canm nasılsa geçti dye ihmal etmeİnşallah inşallah ciddi bisey yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Braz toparlanınca gitmeye çalış bari canm nasılsa geçti dye ihmal etmeİnşallah inşallah ciddi bisey yoktur
Bol bol su icmeye calıs vücudunun susuz kalması bebekte kalp durmasına yol acıyor canım. Hastaneye git serumluk durumun varsa takarlar. Doktoruna yazdın mı ?İnşallah inşallah ciddi bisey yoktur
İçmeye çalışıyorum canım ama dünden beri anca kendime geldim diyebilirim. Yazmadım, yarın randevum vardı planım toparlanıp bugün gitmekti hala yeni yeni kendime geliyorumBol bol su icmeye calıs vücudunun susuz kalması bebekte kalp durmasına yol acıyor canım. Hastaneye git serumluk durumun varsa takarlar. Doktoruna yazdın mı ?
Bi aricam da öğleden sonra yer varsa gitmeyi düşünüyorum olmadıBraz toparlanınca gitmeye çalış bari canm nasılsa geçti dye ihmal etme
Çok erken başladı senin canım yaCanım halimi bi görsen gece boyu uyuyamamak lavabodan çıkamamak, mide bulantısından gözümü zor açıyordum
Sigara büyük zaaf ya valla zor işBen 20 senedir sigara içiyordum, melesef tiksinmedim de şu an gebe olmasam hemen içerim
Canım sağlıklıymış alttan gayet güzel göründü. Bilgim yok. Sen ne yaptın gittin mi tekrar?Z3hra geçmiş olsun canım, rabbim gönlüne göre versin. İnşallah yanılırlar. Sana bişey sormak istiyorum kürtaj fiyatları hakkında bi bilgin var mı?
Evet. Günde 3 tane içmeye karar versen onu planlaması daha da zor. En iyisi 1 tane bile içmemek benceSigara büyük zaaf ya valla zor iş
Öyle yap Bnce de canm. Bizide haberdar edersin durumdan.Bi aricam da öğleden sonra yer varsa gitmeyi düşünüyorum olmadı
Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş 5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum
MaşallahKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş 5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum
maşallahKızlar bugün kalp atışını gördük çok şükür küçük olduğu için yüksek frekans vermedi bir dahakine de dinleyeceğiz inş. yerine yerleşmiş yolk kesesi oluşmuş darısı başınıza inşallah çok güzel bir duyguymuş 5+6yım bugün. Bebekte 6+1 çıktı çok güzel dedi doktorum
Amin inşallah hepimizeMaşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hicbir fikrim yok su an yabanmersini kadar bisey. Neden merak ettiniz? Henuz boy olcumleri ne anlatabilir ki?Benim de tek. Ama aklıma takılan birsey var. Bebeğim 7+6 boyu 1.41 cm. Sizin bebeğinizin boyu ne kadar, normal mi bende 1.41 cm.
Maşallah
Teşekkür ederim kızlarmaşallah
Benimde 3 gün önce hafiften başladı ama şuan da sürekli bulanıyor geceleri de uyanıyorumve geri uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor ama kusma durumu yok sadece. İşteyken olması da ayrıca zorluyor beni ne zaman geçer hiç bir fikrim yokKizlar benimde dün akşamdan beri mide bulantılarım arttı dün ne yesem afedersiniz çıkardım. Hani canım yemek istiyor ama yiyemiyorum korkudan. Sabahta aynı şekilde uyanır uyanmaz lavaboya koştum inşallah bu bı başlangıç değildir yoksa nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Brnimde şu an bu durumda geceleri uyandırıyor 2-3 gündür ben hemen tuzlu çubuk atıyorum ağzıma anlık geçiyor gibi oluyor henüz bendede kusma yok ama yakın herhalde gidişatBenimde 3 gün önce hafiften başladı ama şuan da sürekli bulanıyor geceleri de uyanıyorumve geri uyuyamıyorum ne yapsam geçmiyor ama kusma durumu yok sadece. İşteyken olması da ayrıca zorluyor beni ne zaman geçer hiç bir fikrim yok
Aynıyız gıcık bi bulantı hissi ama kusma yok burnumda da sürekli kötü bi koku var değişiyordur kişiden kişiye ama ortalama kaçıncı aya kadar sürüyor acaba bu durum,buna da şükür daha kötü olabilir diyorum ama yine de modumu düşürüyorBrnimde şu an bu durumda geceleri uyandırıyor 2-3 gündür ben hemen tuzlu çubuk atıyorum ağzıma anlık geçiyor gibi oluyor henüz bendede kusma yok ama yakın herhalde gidişat